![]() |
JOC INTERACTIV - GHICESTE MASINA - partea a II a
1 Attachment(s)
ca orice joc/film/carte/etc, si acest concurs trebuie sa aiba o continuare kre m-am gandit eu k ar fi frumos sa fie in felul urmator: pe acest topic nu se pun decat bucati din poze cu masini arhicunoscute kre sa ne ofere detalii mai mult sau mai putin reprezentative. acum nici n-o sa bagam un interior sau o juma de stop sau o teava de esapament si sa ghicim ce e. cred k ati inteles ideea si oricum am sa incep eu cu un model demonstrativ.
DECI: 1. NU se accepta poze cu masini intregi ci doar \"taieturi\" din ele 2. NU bagati prototipuri/old timers/serii limitate etc... trebuie sa fie masini cunoscute PS: n-am creat acest topic k sa-l inchidem p-ala dinainte, ele sunt facute sa mearga in paralel, fiecare posteaza unde vrea bafta |
1 Attachment(s)
Alfa 156...my turn:
|
RX-8?
|
Nu, nu e japoneza... :wink:
|
Maseratti
|
Fratilor, chiar nu stiti ce este? :lol: E americana...cu asta am spus tot... :wink:
|
|
Exact ... e chevroletu' ala de 400 hp
|
RoSonic...pune poza :wink: :lol:
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti de asta?? :
|
g-spott e cumva maseratti?
|
1 Attachment(s)
yeap.. e maserati quattroporte
kirilic dak vrei pune si u poza.. check out mine |
Mercedes ?
|
NikeFF...Honda Legend?
|
1 Attachment(s)
corect!
|
1 Attachment(s)
Ok...next :arrow:
|
lool acura rsx..... right?
|
acura clar :twisted: presupun ca rsx-u' din nfsu
|
1 Attachment(s)
:)
|
Santos.....wroooong! :P
|
integra type r :) acum rasp. la ce e asta , danke cms :P
|
F50...
|
of course , ya turn ....
|
1 Attachment(s)
Asta e putin mai grea... :arrow:
|
japoneza..... supra ?
|
nissan 350 z
|
si dupa ce ar trebui sa ne luam k indicii? k are 320 pe bord si e in km/h deci se exclud americanele? si k are turometur pana la 11.000? :?
parerea mea k au ramas ink destul de multe masini kre indeplinesc caracteristicile astea si nu vad dupa ce ar mai putea fi diferentiate deci.. \"putin greu\" e putin spus :roll: |
skyline .... ?
|
E f ushor...pt ca e stock bordu :wink: E japoneza da...clar
|
1 Attachment(s)
Santos-->Corect! :D
|
1 Attachment(s)
my turn , ceva usor... :)
|
whatever da oricum vezi k s-a ghicit la nimereala :wink: si n-a avut legatura cu \"cunostintele noastre umile\" :P
|
supra ...... :roll:
|
Dap.. Supra e
|
dap ea e... acum baga poza speedy
|
1 Attachment(s)
usoor
|
ceva indicii ?
|
e din 98-00
|
ne-ai spart cu indiciul ala :wink:
seat leon cumva? :roll: |
nu cred... , tot o japoneza ceva , honda i think... dunno , incearca data viitoare sa pui doar oglinda sa vedem cine mai recunoaste...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning