![]() |
Chevrolet Lacetti 1.6 benzina Vs. Peugeot 307 HDI
Chevrolet lacetti 1.6 DOHC 16 valve benzina 109 cp versus Peugeot 307 HDI XSI FAP 136 cp :?:
|
Re: Chevrolet Lacetti 1.6 benzina Vs. Peugeot 307 HDI
La ce compari aceste masini la performante?
la design? la consum?la ce? Daca e vorba de design aleg peugeotul... daca e vorba de consum e normal ca peugeotul este mai putin gurmand pentru ca este diesel pecand lacetti consuma mai mult... la performante cred ca lacetti este un pic peste 307 |
Quote:
|
aceasta este alegerea ta vorba aceea "fiecare are gusturile lui" dar parerea mea este ca peugeot 307 este mai bun decat lacetti si la consum si la performantze ca un diesel si arata si mai bine :-D
|
Inca o intrebare......care ar castiga intr-o cursa de 400 de m?? Lacetti sau 307???:?:
|
Nu prea am o impresie buna despre chevrolet, dar nu asta ma influenteaza
Eu cred ca un peugeot are muuult mai multe sanse in 400m , chiar si la circuit, chevrolet, pare un logan :D |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Lacetti (care din cate stiu nu are varianta diesel) Vs 307 diesel? Nici nu incape vorba , dar cred ca e si o diferenta de pret . La fiabilitate , nu vreau sa vorbesc prostii dar Peugeot zic eu ca este peste Lacetti....Bafta in alegerea masinutei ;)
|
Quote:
|
cum ma sa nu fie 307 pe benzina?
nu prea are ceva de spus lacetti in fata unui peugeot. chestia cu fiabilitatea e discutabila... am auzit lucruri foarte proaste despre masinile peugeot in general. oricum, mie personal nu-mi place nici una... si 307-le mai are si motor de tractor... bleax. mai bine logan, macar era mai ieftina :p (sunt sarcastic nu incepeti cu comentarii idioate ca replica la randu de mai sus ca ma enervez) LE: cred ca o alegere mai buna era accent, dar acum e prea tarziu |
cum ma sa nu fie 307 pe benzina?:!: :!: pai tocmai asta ca nu stiu sigur trebuie sa ma documentez un pic:D Cat despre alegera unui accent in loc la lacetti ma cam indoi....de ce crezi ca este o alegere mai buna:?:
|
Exista 307 p benzina la 1.4 e si 1.6 e, dar totusi, u la care t refereai, ca la topic fad ca vb d diesel, iar acum vb de benzina :!!!
Eu zic sa iti alegi peugeotul, este mai fiabila, mai usor de condus, intr-un cuvant este mai sport. PS: O sa vezi dak faci un drive test de ce peugeot e peugeot si chev e chev!!!! |
De condus am condus ambele masini.....si pot zice ca mi s-a parut ca chevroletu e mai sprinten. Oricum nu discut si eu zic ca peugeout e putin mai buna...dar si mai scumpa
|
pai normal ca chevy e mai sprintena doar e benzina
|
Top Gear si-au schimbat masina cu un Chevrolet Lacetti dar varianta de 118cp
Eu as merge pentru 307, HDI sunt motoare diesel puternice. |
chevrolet sunt varza la motorizari, interior ieftin .. penali ... fac gm de ras
|
Eu am mers recent cu un Lacetti 1.6 sedan. NOU nout, tocmai l-am luat la firma dupa ce am dat o Nubira II la buy back. Nu vreau sa par rautacios, eu conduc un Leon 1.8T de aprox 230cp, dar mi s-a parut una dintre cele mai lente masini cu care am mers. Nubira II cu acelasi motor rupea pamantul fata de asta. Era sa ma fac muci inspre Ploiesti intr-o depasire pentru ca nu ma ajuta masina deloc. Poate inca nu s-a lasat motorul, dar oricum ar trebui sa fie a dracu' de mare diferenta.... Ma rog, sper ca a ta sa mearga mai bine, dar nu te astepta sa faci un HDI de 136cp NICIODATA.
|
Nu am vazut pe site-ul Peugeot Romania 307 Diesel de 136 CP,deci nu stiu daca se vinde la noi modelul asta.
Quote:
2."Chevy" ?!:chainsaw: Nu era destul ca le-au schimbat insigna de Daewoo cu cea de Chevrolet,acum mai primesc si diminutivul ! E un Daewoo,insigna nu schimba cu nimic asta. Quote:
Quote:
|
prietene de ce citesti printre randuri
io ziceam de kalos si de lacetti care au motoarele de daewoo shi care la 15 mii de km sunt cu motoarele desfacute.... credema ca stiu .... shi nu e treaba singulara |
Sunt d acord, 307 e peste calos sau lacetti, alea doua is pt familie, 307 e pt viteza, pt putere
|
Quote:
2. 307 pentru putere??? cea mai puternica motorizare este de 136cp benzina;) asta e putere mare la tine? un top speed plafonat la 200km/h(ce zice constructorul |
Sa fie kalos cum o fi el.... eu prefer peugeot , care is destul d bune
Oricum, normal ca cineva care nu place peugeot zice ca tine cu peugeot si invers.. |
307 ......................
|
tot 307 !
|
Hai sa va lamuresc.......linie 400 m lacetti a facut fara probleme 307-le faza testata de mine......tocami mi-a venit masina de 1 saptamana am facut 400 de km numa dar merge foarte bine. Cat despre materiale de prosta calitate nici nu se pune problema.........interiorul e foarte elegant si spatios.....sistemu audio e destul de bun...cat despre motorizare 1.6 16 Valve e mult peste diselu de la 307 nu ma refer la fiabilitate pentru ca inca asta nu am testat-o...ma refer la cum trage. Oricum nu mai trag tare de ea sa ii fac rodaju de 1000 de km cel putin :D
|
Felicitari, iti iei masina care iti place
|
Imi place Laceti dar parca tot Peugeot as alege, e o masina care si-a demonstrat rezistenta si care cu siguranta e mai sigura. Chevrolet Aveo - 2 stele Euroncap, si cel mai ciudat DW Matiz avea 3 stele si Chevy Spark are 2, e chiar ciudat
|
Aleg Peugeot 307 decat Chevrolet.....Mai reusit la design 307 si are si motoare mai puternice decat lacetti....iar la technologie ce sa mai vorbim....lacetti e ca un cielo...slabut...;)
|
Cam asa e, lacetti e foarte slab...
|
Quote:
|
lacetti este un nubira mai skump(trebe tratat ca un daewoo)
|
caM ASA E , ai dreptate
|
Quote:
|
problemele inerente de fiabiliatte care apar nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, service-urile sunt pline de mashini chevrolet cu probleme la motor, abs, partea electrika ...
|
merg pe 307!miros prea bine.
|
hmm ... parca tot 307 ma atrege mai mult ...
|
Cam toti merg pe 307, deci crek e putin adevar aici
|
Quote:
PEUGEOT 307!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sper sa nu am probleme de fiabilitate cu masina mea:D oricum cum zicea cineva mai devreme cam toti zic ca 307-le e mai fiabil deci poate asa este.....dar totusi astept sa fac cateva zeci de mii de km:-P si sper sa am cu ce sa ii contrazic;) oricum 307 stiu ca e fiabil am un prieten care are 50000 km si nu merge frumos cu masina si nu a avut probleme.....masina a fost in service numa la revizi......sper sa fie acelasi lucru si cu lacetti
|
eu am un laceti de 1.6 16 valve si 109cp. in primul rand are motor de opel. eu cred ca e mai bun ca un 307 care deja are ceva ani in spate ca model, iar la demaraj nu compari un diesel cu un motor pe benzina. comparati si voi motoare pe acelasi tip de combustibil. si apropo revizia de 15.000 a fost 570 ron .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning