![]() |
Dacia Solenza cauta ajutor
6 Attachment(s)
Am o dacie Solenza si vreau sa imi schimb eleronul si pragurile. Aratati-mi si mie cam ce ar merge mai bine la ea, astept parerile voastre(si cu poze).
|
Re: Dacia Solenza cauta ajutor
4 Attachment(s)
Ti-as propune urmatoarele modele de praguri (cel de pe Laguna 2) , classice insa zic ca ii prinde bine , la fel si eleronul daca vrei doar sa fii un pic agresiv, iar daca vrei sa fii mai agresiv atunci iti propun combinatia de pe Solenza albastra cu pragurile Estrada (vezi poza galbena marita) si cu eleronul de aluminiu !
|
2 Attachment(s)
Eu ma gandeam la ceva mare ca in poza cu solenza albastra sau BMW-ul acesta, dar ar merge si ceva mai mic si nu stiu ce model ca nu prea am vazut.
|
La praguri sunt multe modele si inca nu m-am hotarat, poate reusiti voi sa ma lamuriti. Mai astept propuneri de tuning.:D
|
10 Attachment(s)
superrr... spoilerele fatza si spate , intradevar pragurile strica tot ...
incearca sa iti faci cateva idei din pozele de mai jos P.S. pragurile de pe Logan cred ca sar potrivi ...(roagai pe baietzi cu virtual tuning sa ti-o faca ) P.P.S. vopseste oglinzile in culoarea masini vor arata mult mai bine |
1 Attachment(s)
Multumesc pt parere si pt poze ca nu le aveam, ar merge asa ceva, dar parca prea iese in afara pragu, e prea bombat sau mi se pare mie.?!?!?
|
2 Attachment(s)
Voi ce parere aveti ar merge un eleron ca acesta si pe solenza.
|
nuh .. nu cred .. .. sau nush ce sa zic .. poate se ocupa ceide la VT de el ..
|
cel mai potrivit eleron din cere postata aici mi se pare ala de pe aia portocalie...
de plasticul de pe usi nu vrei sa scapi?si de scrisul de pe spate si pe usa..si asta ar ajuta un pik..am sa caut sieu pt u niste eleroane si o sa-ti arat daca gasesc ceva interesant,potrivit kitului tau care e frumos! |
Asta vroiam si eu sa fac, sa scap de scrisu de pe spate si sa vopsesc si plasticu de pe lateral si cu manerele si sa vopsesc si semnalele de pe spate in rosu.
|
3 Attachment(s)
te pot ajuta si eu cu ceva ;)
|
Quote:
|
E foarte buna idea cu deschidere a usilor si portbagajului prin telecomanda, nu mam gandit la asta, dar vreau sa ma ocum mai intai de eleron si praguri. O sa mai am o gramade de facut la ea de pus neoane sub masina in masina, sa schimb ledurile de la bord, sa ii iau alte huse si sa pun si presuri din aluminiu mai gros... si o sa mai gasesc eu cate ceva de facut.
|
2 Attachment(s)
va place cum arata asa?
|
2 Attachment(s)
am modificat si spatele merge asa?
|
da iese misto ti-am spus! trebuie sa pui un eleron dragut ceva in genu ala portocaliu dar un pik custom..sa mai faci ceva la el... iar la praguri ceva in linia barilor si la capat sa ai sita un pik..parerea mea ca ar iesi super! dar tu ti-o faci dupa gustul tau logic
|
Va rog frumos sa imi faceti si mie un tuning virtual cum vreti voi pt. o dacie solenza. Daca se poate sa fie culoarea gri. Multumesc anticipat. :D
dar sa nu va prind c`o postatzi aici :D ... blowwind |
scuze blowwind
|
2 Attachment(s)
vara asta ma ocup si eu de o solenza ............asta este ideia mea pt eleron,ceva in genul dacia 1310...........daca iti place pune-o in practica.....
|
tot nu m-am hotarat ce model de praguri o sapun, la eleron cred ca ar merge cel mic (ca cel de logan).
|
Quote:
|
sa stii ca ai dreptate merci.
|
Eleronul de pe dacia portocalie e stas!!!
Pragurile daca vrei sa le schimbi....ar trebui sa urmaresti linia masini..din fata pana la spate...acuma depinde cum iti place tie!!! Manerele usilor cel mai ieftin ar fi sa le colorezi k si restul masini!!! Pana la urma tot cum vrei tu o sa faci! |
3 Attachment(s)
M-am intors cu ceva deosebit. Am schimbat si pragurile pozele le voi pune imediat deocamdata pun pozele acestea minunate :D
|
Quote:
sa vedem pragurile ;) |
3 Attachment(s)
Am facut si pragurile
|
misto frate..mie unu imi place... ! daca ai lasa masina ar fi si mai tare... bravos
|
eleronu inca nu stiu cum sa il fac deocamdata ramane asa poate imi mai aratati si mie niste poze cu el.
|
mai ai pragurile cele vechi :rolleyes2
le dai :?: :?: |
am vb cu cineva si le ia el, dar erau lovite si trebuiau revopsite.
|
Voi ce ziceti sa imi pun cip tuning pe a mea merita. Sa imi trimita si mie cineva un mesaj pe pm ce avantaje si dezavantaje are un cip.
|
Sa imi trimita si mie cineva un mesaj pe pm ce avantaje si dezavantaje are un cip tuning indiferent pe ce masina si motor o fi.
|
imi cam pare rau ca am vandut masinuta :(
|
Cu cat ai dat-o si ce imbunatatiri in afara de cele vizuale aveai la ea ??? Te intreb ca si eu sunt in dubii ... daca sa mai bag bani in asta sau sa am rabdare pentru alta ... Mi se par totusi prea costisitoare niste praguri sau body-kit custom ... adica ... cu acei bani faci tuning de chip + evacuare + admisie si ala chiar se merita ... iar ca aspect multe kituri sunt discutabile ... La tine mi-a placut fata masinii , atat , iar spatele ... eleronul ala a cam uratit-o ... a facut-o sa semene cu un eleron asemanator pus pe 1310 ... Bafta cu noua masina !
|
Am vanduto cu 6000E si avea evacuare Borla cap coada, jante pe 15', body-kitu care se vede filtru de aer sport, un mp3 Alpine+ 4 boxe JBL, pedale din aluminiu, schimbator viteze schimbat si imbracat in "piele" la fel si frana de mana, covorase din aluminiu, luminitele de bord schimbate din portocaliu in rosu si albastru si cam atat.
PS: ai dreptate eleronu era ca cel de pe 1310 urmand sa il schimb, dar nu am mai apucat. |
daca avea AC nu o mai vindeam
vroiam sa pun AC dar costa prea mult peste 1500E daca ai AC si servo eu zic sa o ti ca este o masina ieftina de intretinut si arata f. bine tunata :D |
fac si eu putina publicitate :D
http://www.horguemtuning.ro/news/category.php?ucat=17 |
2 Attachment(s)
o idee frumoasa pt orice solenza ......before after...trageti voi concluziile
|
cool, beton
|
ii super faina solenza dar la spate ar arta super daca ii faceai stopurile negre.la mine la solenza asa am e gri si ea cu stopurile negre.se potriveste de minune
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning