![]() |
E30 - BMW e30 320i B 69 S Y L
Salut , de astazi am devenit si eu posesor de E30 " urs " .
Sa va spun cate ceva despre masina ... : motor 2.0 12valve + cip , scaune de E36 ( pisica ) , bara fata + spate facelift , volan Mtech1 . Voi reveni maine cu poze ! Va salut pe toti ! |
Re: E30 - BMW e30 320i B 69 S Y L
Bravo grasule ai intrat si tu in lumea " ursarilor " ;) !
|
Sa-l stapanesti sanatos. Baga niste poze cu el cand poti :D.
|
Quote:
|
pozeeee:D:D
sa il satapanesti sanatos fara incidente neplacute:D:D |
revin ursii in prim plan , bafta .
|
sa-l vedem, sa-l vedem.... :lol:
|
1 Attachment(s)
hai frate cu poze sa vedem syl-u'.ca sunt tare curios sa vad ce ii faci tu,cat suflet poti sa pui intr-o masina...e30 chiar merita sacrificii,oricat de mari ar fi acestea,iar daca nu esti in stare sa le faci,mai bn lasa-te...sunt prea multi iubitori de e30 pe aici,si nu ar fi bine sa ii dezamagesti...bafta.asa arata inainte sa plece de la mine:https://www.youtube.com/watch?v=Q8XLPeq7j9Y
|
Quote:
Si marinare de cand a plecat masina de la tine mai a trecut prin multe maini....asa ca masina nu mai este in stare asa "buna" ca la tine .... |
hai cu poze :D ... arat bine in poza pusa de syl..
|
7 Attachment(s)
Poze de cand ala loat masina .....
|
7 Attachment(s)
Forta....
|
Forta...Am apucat azi sa pun amortizoarele , arcurile si bara pe spate. I-am dat fusta fata jos ca sa ii pun un electro ventilator maine o sa ii dau amortizoarele pe fata jos ca sa ii tai arcurile si o sa ii pun electro ventilator , bara pe fata si grupul daca o sa fie gata maine .....(m-am umplut azi de nervi)
|
salut ...
ce arcuri ai pus frate pe spate ? vad ca sa lasat bine ... :D spor la munca .. |
Frate sunt niste arcuri taiate de mine am muncit ceva la iel ....da a meritat..
Multumesc... |
Quote:
|
Quote:
|
frate tu asa ai zis cu toate masinile pe care le-ai avut:"frate sa moara mama,pe asta chiar o tin"...si la 2-3 zile pa...oricum sper sa iasa ceva frumos.bafta.
|
hai ma ce mai faci???nici o poza,nimic????ce ai mai facut???ca la telefon nu raspunzi!!ai zis ca vi sa ma ajuti,la orice ora,da cred ca ai uitat,ca de obicei.poate azi dai si tu un telefon...bafta.
|
Quote:
|
Quote:
La masina ieam facut "articulatiea pe fata ieam am lasato mai jos de fata ieam pus bara pe fata si bandourile pe spate maine osai pun grupu sus...revin cu poze maine Va salut pe toti...... |
Quote:
|
hai ba nas cu pozele ale promise sa mai vedem cum arata masina cu acaretele care leai pus pe ea.............si incearca sa nu dezamagesti lumea dinou cu proiectu tau fai bafta si mai mult spor la treaba si poate oi reusi si eu sa il fac prin vara pe al meu............
sper sa iasa fortza!!!!!!!!! hai bafta la toti pasionati de cotoarbele aste batrane |
sall...frumos ursu ...masina asta ma inebunit pe mine dupa E30 acu cativa ani...sa ai grija de el ..sper sa iasa ceva frumos te asteptam cu pozeee ...bafta in continuare!!!:-P [[si gata fara certuri..sa-l lasam si pe nas sa vedem ce poate sa scoata din ursu asta scz de offtopic]]
|
Eee... daca are doar 17 ani atunci are timp si sa invete romana.
Insa ce ma impresioneaza pe mine este faptul ca la varsta lui, a avut ambitia sa-si ia urs, sa munceasca la el si sa bage bani in el. Chiar daca poate banii nu i-a cules din pomi ci a muncit pentru ei. Calitatea unui om nu sta in cultura lui ci in caracterul sau. Mai rar oameni ca el. Sa ai spor la treaba si la bani ca e nevoie. Si mai spune ce ai mai facut pe la urs, o poza ceva... Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita. |
felicitari...asta n-a mentionat nimeni...
la 17 ani sa ai ambitia sa faci o masina...da...e ceva...e bine ca are garajul ala unde sa lucreze...oricum..nu stiu de unde o sa faca rost de bani, ca nu se intretine si modifica gratis masina aia :) si parintii au si ei o limita...o stiu pe pielea mea. |
e dat dracu copilul asta...are multe ajutoare...drace vino maine sa iti dau butucul spate sa nu te mai chinui...
|
o poza...ceva ...vad si eu aici ...sau numai cearta aiurea:rolleyes2
bafta cu ursu |
salut ... idul tau este nas_andrey ... ? vreau sa stiu dak poti sa ma ajuti si pe mine cu scuterul care mi la furat ... ai zis ca sti ceva despre baiatu ala din comuna berceni ... dami un pm cv ... am vaz ca mi'ai dat ingore ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning