![]() |
Provocare - Sigla Japan Team
Salutare..Sunt aici pe topikul asta pt a cere ajutorul tuturor celor care stiu sa creeze..Clubul din care fac parte JAPAN TEAM e la inceput si are nevoie de ajutor constand in a creea o emblema sigla sau cum vreti sa ii ziceti pt a putea fi recunoscut si invidiat.Va rog ajutatine sa facem acest lucru..
Ceva detalii..Este un club nou cu approx 30 membrii un club care detine numai masini japoneze.Este un club de informare si nu de racing.Va rog creati ceva care sa inspire. Pt detalii contactati : axela Va multumim. JT |
Re: Provocare - Sigla Japan Team
1 Attachment(s)
Ceau. AM facut eu una rapida! Sper sa iti placa!
|
Ms dar mai poti face si altceva.adika nu vreau sa fiu nepoliticos..dar mai poti creea si altceva ?Am vb cu cei din club si cel care va face cea mai buna sigla va beneficia de o recompensa..va astept cu idei
|
pai ziceti cam ce ati vrea...si poate va rezolva cineva:rolleyes2
|
Quote:
|
Buna idee NightDevil! :)) Spune ce vrei omule!
|
frate am facut shi yo ceva dar nu e cine stie c l-am facut rapid...vrei sa il pun??
|
am sa incerc si eu ceva ....
|
1 Attachment(s)
cam asa ceva a iesit :) nu e mare valoare dai hai...
|
6 Attachment(s)
am facut eu cateva incercari
|
1 Attachment(s)
lilu .. dak nu is facute d tine nu le baga ... pune omu sigla altuia si dupa aia ...
|
oamenii vor o sigla...un logo.....care sa poata fi pus pe masina....nu wallpaper fratzii mei....:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
uitati ce am mai facut ... un mic gif
|
Quote:
in primu rand numele meu e L33L00 si in al 2 rand alea is facutre d min .... ce e asa de greu sa dai opacity mai jmic chiar nu inteleg ???? |
1 Attachment(s)
axela....iti recomand sincer pe piry de pe forum.el chiar e maestru si in limita timpului va va ajuta.de el chiar nu vei fi dezamagit.nu o sa-ti faca tot felul de wallpepere,gif-uri cu steaguri sau avatar-uri...
si pun si eu ceva....care de altfel nu a iesit practic nimic...nu am inspiratie acum....sorry... |
da sigla mea e buna d ceva:)?
|
Provocare - Sigla Japan Team
Va multumesc pt incercarile de pana akum.Ati cerut sa va dau detalii .Nu am .Dar am sa va spun de ce s-a intemeiat clubul Japan Team.Pana akum au aparut numai cluburi de racing si nici unul de informare ca acesta.Noi detinem numai masini japoneze unii sunt kiar experti in ceea ce fac si sunt gata sa sfatuiasca pe toti cei care cer parerea.Va rog sa tineti minte ca in japonia a luat nastere tuningul si tot ceea ce are legatura cu el precum si driftingul noua moda in Japonia.
Am dori o Emblema care sa fie simpla si la obiect care sa fie usor pusa pe masina si sa iasa in evidenta. Va Multumesc Anticipat. |
2 Attachment(s)
niste incercari rapide...ce mi-a pocnit prin cap:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Ceva ce am facut in cateva minute, daca va place ideea, se poate dezvolta.
Am postat si aici, pentru ca nu stiu care e exact topicul dedicat...:) |
1 Attachment(s)
Nu mai pot edita...
|
Quote:
vezi...daca nu ma uit eu nici nu stiu ca se discuta de mine pe forum, mai ales ca nu verific sectiunile lui numai pe cea de cluj o verific frecvent. orice alte adresari mie sa le transmiteti prin mesaj privat. recomandarile sunt tot timpul binevenite, doar sa fie la firme ca sa pot face un ban cinstit. |
2 Attachment(s)
sal, bag si eu 2 logo-uri...ceva simplist.
|
Quote:
A doua imi place foarte mult. Cred ca cea mai reusita de pana acum... |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11724-cateva-creatiile-bond-vaga-bond.html |
7 Attachment(s)
uite ce idei mi-au venit ... poate va plac ... e un singur tatoo din mai multe unghiuri
COPYRIGHT PE IDEIE :D |
deci a mai ziso cineva ....trebuie facut un stiker care sa fie pus pe masini ......ma bag si eu ........o sa ma ocupd de sigla
|
bai lilule , si tu cum vrei sa lipeasca giful pe parbriz , vinzi tu cumva holograme 3d in asociatie cu POLARIOD ???? :)) :D vad k varsta ta chiar isi spune cuvantul :))) !!! :peace:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
daca vrei alte culori/dimensiuni/fonturi da-mi mesaj privat:D :arrow:
|
cred ca trebuie ceva mai transparent frumos WILD
|
1 Attachment(s)
asa ceva ???
|
2 Attachment(s)
am mai incercat 2 :-P
:arrow: |
pana acu cele mai misto sunt ale lui JD si ale lui george
|
Axela nu te hotaresti? :-w
|
3 Attachment(s)
inca o serie mica :lol:
|
hai k intro ora 2 pun si eu o sigla , m-a "fulgerat" o idee ;) !
|
1 Attachment(s)
Ce zici , n-ar sta bine k abtipild pe masina... eu zic k da ;) !
|
In numele clubului din care fac parte va multumesc pt ajutorul acordat.Am salvat toate propunerile voastre si cat de curando sa le postez la noi pe site ca sa le voteze lumea......Oricum nu st ce premiu sa dam castigatorului!Aveti vro idee??:D Oricum daca mai aveti idei va astept cu placere.Inka o data va multumesc fff mult pt timpul acordat.
Japan Team. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning