![]() |
[My Scoot] Aprilia Amigo (v@lly)
9 Attachment(s)
Sa imi prezint si eu gunoiul:D un aprilia amigo de 49cm3 din 1998:lol:prea multe nu am ce sa spun despre el(am 3 ore de cand l-am adus acasa)
Defecte: -baterie moarta -kilometrajul nu indica -plasticele trebuiesc aranjate putin:D Planuri de viitor: -schimbata culoarea lui anosta(albastru electric sau argintiu silver) -angel eyes pozitie -innegrit semnalizari+stopul -schimbat becuri bord(nu m-am gandit la culoare inca) -curatata toba(posibil sa o modific putin pe aceasta) -bec xenon(vreau si eu niste idei daca se poate monta sau alte chestii) -schimbat claxon:X -schimbat filtrul cu unu sport Alte idei o sa mai vina cu timpul:Dacum las pozele sa vorbeasca...poate mai fac eu altele noi:) |
Re: [My scoot]Aprilia Amigo 49cm3 by v@lly
E frumos, ai grija de el si punel la punct ca vine vremea petru a isi cu ele. Cat ai dat pe el? Bafta in continuare;)
|
Quote:
unde pot gasi un cric pentru el:D |
Un prieten a avut mai demult model asemanator.
Nu mai am poze dar era culoare albastru amestecat cu verde (un cameleon sai zic asa) iar ceasurile din bord luminau rosu :D Era f smecher. Iar cat despre filtru sport,daca vrei doar sunet.. atunci iati unu RMS. Daca vrei sa si simti putin ca trage iati ceva mai bun. Ai grija de el,salut |
frumos... si la asa pret era pacat sa nu il fi luat... dupa lista pe care ai facut'o,rezulta ceva frumos... bafta cu el
|
am grija am:lol: de cati Ah e alternatorul?
|
Te referi la acumulator (baterie). Teoretic e de 4A si 12V.
|
nu la baterie..la alternatorul scuterului sau ce o fi
|
ba o fi un gunoi dar e gunoiul tau e smecher el asa si l-ai luat bn sa treaiasca bn multi km fara incidente si sa iti cada din cer doar piese malossi si polini.
Pentru xenon : -iti trebuie o piesa care o poti lua de la o dacie ( mi-a zis razvy,da am uitat sa iti zica el ) -o dioda (un led) -xenonul propriu zis -o baterie buna rau si multa rabdare Pentru filtru sport: -Nu este indicat sa pui filtru sport pe scuter de 49 cmc avantaje : sunet gros desavantaje : inecare , aer fals , consum ridicat -Nu stiu daca exista filtru sport care sa nu afecteze scuteru ci doar sa iti confere un sunet mai sportiv Pentru kilometraj: - Asta nu este o problema deosebit de grava se rezolva imediat -Probleme: melc de km-traj sau cablu de km-traj le inlocuiesti si gata Ori ce problema ai spunene si poate i dam de cap impreuna cu cei de pe forum |
multumesc baieti:)...spor la modificat si asfalt curat tuturor:X:X:X
|
oameni buni spunetimi unde gasesc seria aia nenorocita de sasiu:(((
|
pe cadru in fata... eu la sh-50 o aveam in fata..daca luam viraj se vedea tablitza cu seriile..dar la tine nush.. sigur.. pe langa motor te'ai uitat?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
scz ptr dublul post...e posibil sa fie tipla aceasta?:rolleyes2
|
nu e aia... ia vezi pe langa ea nu scrie nimic( scris pe cadru)
|
e posibil sa fie stantat direct pe cadru?
|
da.. eu la RS asa am..
|
Quote:
|
Salut!Si bun venit pe forum!!Ce sa zic scuter e frumos!!!Planurile tale de viitor sunt la inceput..Eu te previn sa nu pui filtru sport pe set de 49cm pt. ca omori motorul si pe de alta parte nu o sa iti fuga..!!!
Ca sa bagi filtru sport eu zic asa(parerea mea): Set 70cc Variator... Ambreiaj... Carburator... +alte chesti... +filtru sport...!!! E alegerea ta!!!Bafta!!!!!!!! |
uitate pe langa motor pe acolo seria de pe sasiu eu stantata pe ori ce scuter , nu e pe o folie care sa cada. Uite am gasit o poza cu un china nush daca te ajuta dar...
http://www.obiectepierdutesaufurate....8200900213.JPG |
posibil sa nu mai aibe tablitza cu seriile... daca nu gasesti.... cauta tu mai bine... curata cadru ca trebuie sa fie... imposibil
|
1 Attachment(s)
am gasit seria stantata pe sasiu(era ascunsa bine):rolleyes2
am facut un stock de materiale...sper de maine sa ma apuc de treaba:lol: |
vrei sa il vopsesti? ce culori sunt acolo?.. dc ai ales varinata spray?
|
da il vopsesc:D...negru pentru plasticele negre si argintiu pentru celelalte+LAC si celalalt tub mic este ptr semnalizari si stop(le innegresc putin):lol: am aleso fiindca nu prea mai am timp liber si nici multi bani! prin iunie il demontez TOT si il vopsesc ca la carte
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
Frumos..:D
Bafta pe viitor!!!:) |
3 Attachment(s)
prina"victima":twisted:(scuzati claritatea pozelor..telefonul de vina :rolleyes2)
|
Daca vrei sa il faci din pistol, va trebuii sa dai jos vopseaua din spay toata de pe el, pentru ca in contact cu vopseaua de la cutie, care e pe baza de diluant, se face buburuze sau ca si coaja de portocala, urat, dar s-ar putea sa scapi de treaba asta daca ii dai spritz chit, ca nu va iesi peste tot, iar unde iese, dai cu smirglu cu apa si nivelezi apoi vopsesti. Vezi tu. Foarte fain au iesit sticlele, cat o fost sprayul pentru ele? Bafta in continuare ;)
|
da si pe mine ma intereseaza cat a costat spray-ul frumos , te ti de treaba bv !
|
sprayul negru doar 20 lei;)
|
Semnalele si eventual stopu incearca sa le faci MAI negre. :) Dar nu chiar negru deala urat. Cam intre
|
eu le las asa...imi plac mult:X:X:X:Xmaine ma bag la spalat putin motorul:)
|
3 Attachment(s)
ce ii pot face in cazul asta...pls o idee(e suportul de la cric)
|
sudura in aluminiu, ca mi se pare ca e rupt jumate din locasul axului pentru cric.
|
da e rupt:((...crezi ca rezista sudura in aluminiu?:cry:
|
3 Attachment(s)
sa mai pun si eu ce am facut...
-am terminat de vopsit plasticele toate:) -mi-am luat 2 becuri de pozitie pe led(albastre) -si am luat o goarna de la alarma auto:twisted:...o voi monta pe claxon -am dat toba jos sa o spal:lol: -am spalat filtrul de aer si carcasa Ce urmeaza sa mai fac... -sa caut o metoda de a pune cric(pana acum nici o idee:rolleyes2) -maine sa bag actele la primarie pentru numere -sa ung fiecare surub,loc unde are un punctulet de rugina:rolleyes2 -sa cumpar un cablu kilometraj,baterie si o casca noua:D -si ultima...dar nu cea din urma sa il asamblez totam si sa ii fac plinul la benzina Spunetimi si mie e bine sa pun alarma pe scuter?:D...revin cu alte poze si maine...ma omoara scoala asta:((( |
daca e bune facut tine, stai linisitit, sudat, si am zis sudura in aluminiu, deoarece blocul e din aluminiu, si numai cu o astfel de sudura poti suda pe el, altfel il topesti, ;) daca gaura nu e perfecta, data gaura din nou cu masina de gaurit, sau daca ai si bucata rupta e si mai bine, daca nu nu e nimic, si daca vrei sa fie perfect, il bucsezi. Frumoase carenele, si ce ai facut la el. Alarma, daca iti pui, mai bine il duci la cineva care stie, electricean, ar fi cel mai indicat, iar daca o iei noua, ai schema de montaj, bagata in cutie. Bafta in continuare ;)
|
aha...pai noua o iau:)si o pot monta si eu ca le am cu electrica ms la fel;)
|
bravo te-ai apucat calumea de treaba imi place
|
da m-am apucat:twisted:nu mai pot sta fara sa ma plimb:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning