![]() |
VR6 Turbo & 20th Anniversary MK3's
Vreau si eu sa matuiesc interiorul farului,dar ma gandeam sa incerc sa dau jos suprafata lucioasa.M-am gandit si la varianta cu vopsitul,cand functioneaza farurile nu se scurge vopseaua(sau sa se incinga)?
Eu am faruri golf 4 look modelul nichelat si vreau sa obtin efectul cu negru mat,nu schimb halogenele...am inceput sa dau jos nichelul cu diluant,merge dar e multa munca...ma gandeam sa le vopsesc maine dar mi-e frica sa nu le stric si sa trebuiasca sa le desfac iar.Ce parere aveti? |
Re: Golf 3 - ZAK
Am acoperit zonele care vreau sa ramane intacte,mai ramane sa dau cu smirghel si cu spray mat.Mersi mult,o sa pun si poze dupa ce sunt gata :D
|
4 Attachment(s)
Asta e maşina mea, pozele puse sunt cu farurile:
Am terminat farurile,au iesit misto...Astept sa va dati si voi cu parerea :D |
speedy ti-au iesit bine farurile. salutare!
|
Mulţumesc frumos.
|
re: Golf 3 1.4i 1995
Speedy acesta este topicul tau, aici ţi-am adus posturile, te rog să nu vorbeşti despre maşina ta īn altă parte.
Succes cu el. |
7 Attachment(s)
La cererea ta,cateva golfuri frumoase...
Sper sa nu se supere proprietarii unor masini postate,daca nu e ok se pot sterge din poze. |
ti-ai iesit super bine farurile :> ce vrei sa le mai faci ?
dupa ce ai pus sticla la loc ai pus-o bine la cald ? ca daca nu s-a etansat bine o sa se abureasca ... |
de unde ai luat sticla clara pentru faruri ?
|
Dă-ne cāteva detalii despre maşină te rog, anul ei, motorizare etc...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In viitorul apropiat urmeaza sa montez suspensia sport,bara de torsiune,sa schimb jantele(Borbet 15" cu gume 195/45),bandouri pe aripi,folii....
|
eo zic sa schimbi bara sau sa pui sticlele din bara intr`o singura culoare ....in rest nu am poze alte sfaturi n-am ...sa ai parte de drumuri bune...
|
Quote:
|
Re: Golf 3 1.4i 1995
7 Attachment(s)
Am revenit cu cateva poze... :D Am schimbat jantele(Borbet 15" /195/45),evacuarea (A.T.U 2 iesiri),Bandoul de sub spoilerul fata(Am pus de GTI).
|
is frumoase jantele si dau bine pe masina.
cum se aude toba? |
Quote:
|
frumusel golf ai si tu , ti-au iesit faine farurile
fa-i si sigla neagra sau pune-i o grila fara semn si vopseste-i si stopurile alea din bara (ochi de pisica , catadioptrii , cum le mai zice... etc.) bafta! si spor la modificari in continuare! |
Quote:
|
Sunt putin necajit.S-a ivit o problema.Azi i-a venit vremea schimbului de ulei,am dat uleiul vechi jos si cand sa strang surubul de la baia de ulei am constatat ca nu aveam in ce sa-l mai filetez,la o scurta analiza a problemei am observat ca piulita care era sudata in interior a cazut si cred ca trebuie sa dau jos baia de ulei ca sa o sudez la loc...
|
5 Attachment(s)
Am gasit cateva poze cu masina "nemodificata"...
|
8 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat...In aceasta perioada am mai schimbat cate ceva:semnalele din bara(depo),suspensia-Am pus sport,jantele-Brock Car Fashion B2,15" 7j ET 35(Le-am primit si vreau sa le schimb pentru ca mie nu-mi plac cum dau pe masina),Am pus oglinzi electrice si incalzite,bara torsiune fata...Cateva poze ca sa va faceti o idee...
|
de ce sa nu iti placa ? masina arata foarte bine cu ele si cu tot ce ai pus pe ea :D
bafta in continuare si Paste fericit! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
...Cateva poze cu precedentul JOL... :(
|
frumoase farurile!sunt hella ? cat te-au ajuns ?
|
Quote:
|
frumoasa culoarea de pe precedentul jol, dar ce a patit de e " precedent"?
ti-au iesit bine farurile, spor la treaba cu masina si hotaraste-te mai repede la un set de jante :D |
Mersi!Chiar era frumoasa,era custom(cica asemanatoare cu o nuanta de pe mitsubishi galant).Din nefericire am lovit-o grav,multumesc lui Dumnezeu ca sunt intreg.Imi pare rau pentru ea,dar o parte din piesele ei au fost transplantate pe noul JOL.Amintirile se pastreaza.In legatura cu jantele,tinand cont ca le-am primit cadou si ca anvelopele sunt noi merg foarte bine.Borbet-urile si BBS-urile le-am vandut.O sa le schimb cand gasesc ceva pe placul meu si sper sa fie curand deoarece o sa fac curand o vizita in "strainezia".
|
Nice Car.. :D.. felicitari MAn.. sa o folosesti sanatos.. :D.. si bafta..
|
Mersi!M-ai am putin si am terminat cu exteriorul...Poate o sa ma opresc odata prin zalau sa-ti vad "bestia" ;) .Trec saptamanal prin zalau.
|
:)) bestia? :P da sa te opresti..sa ma anunti doar.. :D
|
4 Attachment(s)
niste poze.. :D
|
Mersi!Am pus si eu "completarea" :P
|