![]() |
Ursu Meu!
3 Attachment(s)
Proaspat achizitionat(joi)320i cu destule modificari pe viitor, singura adusa pana acum fiind pana acum evacuarea de 2.5.Las pozele sa va lamureasca!
Nu va luati de sigla de M da' nu am avut cand sa o scot! |
Re: Ursu Meu!
si ce planuri ai?!
|
2.5 tot de urs nu 24 de valve pe care sa-l pot face dupa inima mea o cutie scurta si diferential scurt auoblocant(cu actuala cutie prind 110 in a 2 deci e cam lunga)si mai vedem ce mai apare pe parcurs!
|
Spor la treaba! :)
Sa o stapanesti sanatos! |
Dragut ursar, sa-l stapanesti sanatos, si multa inspiratie la tunarit!
|
Momentan nu e el asa dragut dar in cateva luni chiar va fi!
|
hai la bimmerfest si discutam acolo.... :)
|
Ma bate gandul sa vin, dar inca nush sigur daca vin....in orice caz sper sa vin.
|
hai mei...cu toti ursarii sa facem show:-)....hai k vb akolo..:-P
|
Pai cel mai bine ar fi daca ne-am si intalni intr-o seara in oras sa vedem ce si cum?Ce ziceti?
|
...spor la treaba ..
daca sar intalnii odata totzi ursii ....care au chef de show .....ce ar iesii :D |
O veste cam proasta dar vorba aia tot raul spre bine.Vineri noapte am rupt grupul......partea buna e ca luni cu bunavointa lui VECu m-am ales cu un autoblocant care merge superbine momentan.
|
ce raport ar autoblocantul? si cati bani face?
|
3.64 e blocantu' si a facut cam 200 de iepuroi!
|
cum ai spart diferentialul??? si pana la urma este lsd sau open?
|
Am tot omorat-o vineri la un semafor pe chei troncsi aia a fost!Am ajuns pana in salajan asa cu el si cu niste zgomote infrozitoare!Autoblocantu' e de pe un ix dar sa mor daca stiu care e diferenta intre lsd si open.
|
Quote:
|
am BBS-uri ptr urs pe 15 7latime si sunt in 5 prezoane... :D le scot la licitatie... accept si schimburi... si bani...:D nu imi tre mai mult de 3.5mil... pote si negociem ceva.. :D
|
Off topic:ursul are 4 prezoane,sau poate sunt de M3 :D
|
Salajan, i-auzi..., suntem si vecini :D
cel mult 4 prezoane.. :D mai sunt unii care au si mai putine... :rolleyes2 :lol: |
m3 urs are 5 prezoane.
|
Unde stai in salajan?
|
pune poze cu jantele..! daca le scoti la licitatie! :) :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ai mai facut ceva la masina?!
|
Pai chiar maine o sa primeasca o punte cu discuri pe spate (aveam tamburi :( ) si niste mici retusuri la suspensie.Momentam la motor mai astept pt nici nu am gasit si ppt ca nici nu prea inot in bani in perioada asta !
|
bafta alfa ... :D
|
Merci merci
|
Cand nu are omu ce face :))
|
1 Attachment(s)
................
|
frumos....
felicitari si pt calitatea filmului si a sunetului :P nu ii mai da chiar asa tare....se auzea sunet de limitare incontinuu....face si mai bine daca o tii pe la 5000 - 5500....sper sa nu te superi |
Nu ma supar stai linistit ...dar asta cam era placerea mea sa o tin in limitare.:d
|
da-i un pm daca vrei sa-l intrebi ceva te rog, nu aici!
b-69-tau |
Quote:
|
Alfa, scuze ca am plecat asa repede joi, dar a fost o hotarare de secunda, si mi-a iesit total din cap sa trec si pe la tine... ma revansez cu prima okazie.
Bafta cu ursake! si mai asteptam filme :D |
boss , azi 07.07.06 :) ai fost cumva in Magurele ? mi s-a parut ca ti-am vazut masina parcata pe acolo :) pate am confundat-o...
|
Nu ai confundat-o ,daca esti si azi prin zona da un pm si ne vedem.
|
Daca vreti va aranjez eu o intalnire :P ca si-asa va cunosc pe-amandoi. Poate la o intalnire de-a noastra ceva.. poate intr-o joi.. sa vedem cum bate vantu...
|
am fost azi pana la Alfa_band , eu si Maroo , deci nu mai e nevoie de aranjament.
din cate am inteles , urmatorul plan pentru masina lui Alfa_band este un set de arcuri sport cat mai joase :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:19. |
- Copyright 2026 4Tuning