![]() |
E36 - o matza blanda
7 Attachment(s)
Salutari, desi o am de aproape 2 anisori m-am hotarat sa v-o arat si voua si poate parerile voastre ma ajuta la micile modificare care mai pot fi aduse.
Am spus ca este blanda :-P pentru ca are doar un M43 1.8i an '96 Astept comantariile voastre sper sa nu fie prea aspre :oops:......... |
Re: E36 o matza blanda
Frumoasa matza! Ce pot spune, cred ca i-ar sta bine cu alte "incaltari"... Iti dau un sfat, ai grija de aripioara dupa portbagaj, ca unii dintre noi au ramas fara ea prin spatele blocului! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Bafta cu masina pe vremea asta urata!
|
Arata bine matza,ai putea sa vopsesti prelungirea pusa de tine la bara fata sa fie neagra, eventual un kit M si o suspensie dar depinde si de bugetul care il ai alocat pentru matza.
|
Cu bugetul pe vremea asta e cam nasol.oricum in plan este o bara de M pe fata si restul sper incetul cu incetul sa le fac pe toate ,cu suspensia stiu.....arata intr-un mare fel dar cu drumurile astea care le avem noi (vechea poveste) ma cam stresez si nu prea e cazul cred ca o sa ramana asa cum este acuma.In rest sa ne auzim cu bine
|
Bafta cu matza.... foarte frumoasa alba :D
|
Merci merci :D si tie la fel
|
sal
bara de M de fata iti dau io, noua, in cutie.....eventual poate vrei si niste triple, faruri, angel, xenon.....dai PM sau suni la 0767 713 139 |
Arata bine pe alb, pare ingrijita
|
Pareri aspre nu as putea avea, sincer e un e36 simplu, curat!Modificari ar putea fi multe dar cum a mai spus cineva mai sus nu stiu in ce buget te incadrezi.(crede-ma chiar stiu ce spui, ma lovesc de aceeasi problema, dar toate incet).Masina e super ok si arata foarte bine alba.Sa ai noroc de ea si ea de tine!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: E36 - o matza blanda
intradevar e o mata foarte frumoasa...poti sa ii faci nasu negru :) si apoi niste jante...poate pui si niste poe din interior..numai bine
|
Foarte frumoasa matza ta...imi place mult
|
Quote:
|
Quote:
|
modelul la janta e frumos problema e ca sunt cam mici...sau balonul prea mare sau amandoua:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si 2 poze cu interiorul ..........mai urmeaza :D
|
Frumoasa pisicuta nar strica niste jante mai mari parerea mea:D
|
A mai primit si o cotiera :D, daca stie cineva unde as putea sa o imbrac in piele dar la un pret rezonabil .....ms!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
450Eu cu cauciucuri cu tot;) |
Quote:
|
Chiar nu stie nimeni unde pot imbraca si eu o cotiera in piele ???????
|
eo am un e36 cu motor 1.6i si genti pe 18 si crede`ma cu micile modificari pe care le am la ea nu trage delok greu ...e si cu un an mai batrana ca a ta ...si la cotiera parerea mea e sa iti iei una gata imbracata cu sertarase nebunii e alta treaba ...succes
|
Quote:
Salutari !!!!! |
frumos interior.conteaa si tapitierul dar sa speram ca vei gasi unul bun
|
Am gasit unul pana la urma, imi ia 100 lei, mie sincer mi se pare cam scumpicel dar asta e ..........:D
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/235-promotii...-naturala.html |
Quote:
|
Salut,in primul rand felicitari pt pisicuta,o frumusete,chiar daca e 1.6,si a mea tot 1.6 este si am jante pe 17 originale bmw m3 e36 motorsport ,7,5j pe fata si 8,5j pe spate si cauciucuri 225/45/17 pe toate 4,diferenta de la alea de tabla pe 15 la astea de 17 nu prea o simt,deci masina trage cam la fel....poate un litru in plus la benzina....
|
Quote:
|
cred ca e cea mai buna idee.desi o sa fie mai nasol la gropi o sa ai alta multumiri.daca iti pui pe 16 sunt convins ca in 2-3 luni vrei sa le schimbi fiind prea mici
|
Quote:
|
frumos foc pisoiul sa al stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere
eu sunt anebunit dupa culoarea alb cum este al tau am si eu un coupe dar este negru |
Quote:
Si eu sunt inebunit dupa coupe-ul de culoare neagra :D Bafta multa in continuare si sa-l plimbi sanatos :wave: |
merci si eu
|
Salut ... frumoasa matza ta si mai ales cum ii sta alb e senzatie ...
sa ai grija de ea si fara incidente neplacute ... chiar i-ar sta bine cu niste jenti pe 17" si de restu cum permite bugetu pe prafu asta de afara ... Mi se pare ca te-am vazut o data prin rahova pe salaj la un service , erai pe partea electrica intrebia de ceva sau ma insel ? Numai bine .. |
Quote:
Si tu sa ai grija de a ta si la fel , fara incidente neplacute ! Bafta multa ! Apropo ...in legatura cu jantele sunt sigur ca i-ar sta bine cu 17' , am sa vad ce o sa fac in privinta asta :twisted: |
Vezi ca daca ii pui jante pe 17" iti creste consumul si pierzi cp datorita motorului mic.Eu pe 1.8is 140cp simteam o diferenta considerabila intre jantele pe 15" si alea pe 17"
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning