![]() |
E36 - pisica albastra
nitu ionut
|
Re: pisica albastra
asteptam poze si detalii cu masina
|
Re: E36 - pisica albastra
gasesti poze cu ea la albume foto
|
Horror, pacat de banii care s au bagat in masina...
|
Subscriu si eu la ceea ce a spus Sprinter...
|
cocalar tuning... si crede-ma ca sunt cat se poate de dragut cand spun asta!
mai bine te abtineai sa ne arati... frumusetea |
Ai distrus masina. Arata oribil,doar imi place culoarea.
|
totusi nu inteleg cu ce ti-a gresit masina asta !!!
|
sper ca nu asa ziceti si de masina mea, ca primul kit de gen a fost pe GAJ,...apoi asta albastra a ...modificat-o Ervin CrazyTuning...si, apoi GAJu s-a ransformat in FLY, si...restul povestii cu FLy il stiti..
|
Quote:
|
bine ca sunt ale voastre super masini simple.
|
Quote:
|
nu vrei sa pui si aici niste poe sau o redirectionare sa vad si eu masina??
|
oricum nu ma intereseaza parerile voastre,eu asa am luat-o si am de gind sa mai bag 2-3 mii de euro in ea.asta e o masina de wekend (vara in special) am alte 2 masini bmw (simple)cu care sa merg zi de zi
|
pai si daca nu te intereseaza parerile noastre de ce ai mai facut topicu' asta? bravo tie felicitari, poti sa mai pui un covor persan pe capota, si un cap de urs in bara ca sa mergi pe aceeasi tematica. si o sa fi cu adevarat special
|
masina care o ai tu prietene o aveam cand tu nu stiai ce e ala bmw
|
Quote:
|
am dat pe ea chiar un bmw ca al tau plus diferenta
|
Bravo, dar nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca ai avut un bmw ca al meu.. si mai mult de atat cum ca as avea masina..
|
poza pe care o ai de fapt nu e masina ta?te lauzi cu masinile altora?esti tare
|
Lasati certurile ca nu e cazul.
Prezinta-ti masina cum face fiecare pe forum. Din moment ce postezi aici, esti constient ca ti se vor aduce si comentarii negative. Multa bafta cu masina. |
ba baieti eu ma uitai de 2x peste paginile astea 2 si nu vad poze ..... trebuie sa cautam masina ta undeva anume?????
incearca sa respecti si tu regulile forumului.... sau poate nu imi merge mie internetu bine si nu incarca pozele tele.... astept cateva poze! |
|
Quote:
parerea mea investitie multa rezultate 0 ( zero) nu e genu meu ... dar multa bafta ! incearca sa scapi de CRAZY si CRAZY TUNING :P |
Masina asta nu mai e bmw ....
|
acu 5..6.. ani a fost smechera masina...
dar au apus vremuriile alea... desi s-a depus multa munca si sunt multi bani investiti... a ramas un mare kitch.. strict parerea mea ! |
sincer mie imi place interiorul mai putin bordul...daca ar fi o culoare mai inchisa si ar avea o capota si un kit mai classic cred ca ar fi de 10x mai frumos dar oricum sper ca il vei aduce pe calea cea dreapta.numai bine
|
nu stiu cum k nu prea am ma-m uitat pe forum
|
Aplaud si eu pe cine pot frate... sunt un fan mai mic
Ca sa uploadezi poze, dai go advanced, dai in jos pana dai de butonul "manage attachements" iti selectezi de acolo pozele care vrei sa le uploadezi, dai upload cand ai terminat de selectat tot, astepti sa le incarce si dai send coment |
6 Attachment(s)
pisica albastra
|
asta e strigator la cer... pana si sticla de JIM BEAM e tiganita...
|
mam ce tiganie este pe topic`ul asta:)))
trebuia sa pui pozele aici..../// daca nu ma insel masina a fost si prin mangalia.. si nu`s dc atata rautate din partea voastra?? dupa cum zice toata lume gusturile nu se discuta/////asa ca nu ii mai sariti in cap la om,,si datii sugesti/// pei daca nu ai pus masina aici sa ne dam cu parerea si pnt sugestii:rolleyes2 de ce ai mai facut topic??:?::?: si in ce o sa bagi urmatori bani?? adica ce piese vrei sa achizitionezi?? |
dragutza.....dar s-a ieshit din tiparul nervos shi simplu al unui bmw:P
|
masina a fost "ceva" acu 4..5 ani...tin minte ca a aparut un reportaj cu primul proprietar din CT...cocalar convins....a inceput sa minta ca vezi domne e in totalitate proiectul lui cand de fapt era facuta de ervin(crazy tuning).Saraca masina a avut doar proprietari de astia...de cand a iesit de la ervin nu s`a mai bagat un leu in masina asta din cate observ...Ma repet a fost CEVA masina la vremea ei...a aparut si la 4 tuning days si in cateva reviste,dar gusturile nu se discuta...a venit moda Mpacket,suspensie low,si jante cu buza caaaat mai lata...asa ca "noule" proprietar....baga mare la modificari.:lol:
|
masina asta a fost a unui cocalar infect care stiu bine ca ii luase o data interviu si a fost intrebat" cum admira lumea masina asta cand mergi p strada:)"
la care cocalarul raspunde :peace::peace: "cand merg pe strada toate fetele se uita DUPE MINE":-j ATUNCI MI-AM DAT SEAMA CE MASINA ARE OMU :-j SI DE CE A FACUT-O IN HALU ASTA,ESTE INADMISIBIL SA FACI ASA CEVA UNEI MASINI,CU PUF DALA IN INTERIOR:-@ J&B ALA CARE DOAMNE IARTA-MA TOATA LUMEA STIE CE CULOARE ARE WISKY,L-A FACUT CULOAREA UNUI COCKTAIL DE COPII:zombie::zombie::zombie::zombie: Dar sa speram ca actualul propietar poate o sa investeasca niste banuti sa schimbe culoarea exterioara ,iar la interior sa scoata albastru ala ca e penibil :)... iar legat de exterior sunetul tobelor este frumos am auzit-o in neptun asta vara se aude frumos,dar kitul de bari si praguri trebuie schimbat URGENT :) SI O SA VEZI CA VOR VENII SI APRECIERILE :D nu vor mai exista critici si era sa uit :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: :chainsaw:jantele pune altceva "scapa de crom pe bmw ca nu se asorteaza deloc":) |
Nici nu stiu cum sa incep......in primul rand se pare ca forumul asta incet o cam ia razna, adica toata lumea critica(insa critica mult prea dur parerea mea.)Suntem toti constienti ca gusturile nu se discuta nu?ok.deci propun sincer sa se renunte la remarci asa de dure gen:horror, jalnic, jenant etc.Un simplu nu-mi place ar fi ok.Nu-mi place vopseaua, jantele etc., ar fi suficient nu credeti?Omu a investit destui bani si probabil ca ar avea nevoie de aprecieri, insa acestea s-ar putea sa nu existe, dar de ce sa-l demolam pe om.Daca lui ii place...Va spun sincer uneori mai bine n-am zice nimic, si sa-i spunem omului: daca tie iti place sa o stapanesti sanatos!Intradevar si cei care posteaza aici ar trebui sa se astepte la critici sau aprecieri.De exemplu E36-le din Oradea cu nr. FLY cum credeti ca s-a simtit cand pe un alt forum masina lui a fost facuta "troaca de porci"(in stagiul care este acuma)?Cred ca nasol de tot!!!!Iar aici toata lumea o apreciaza?Parerea mea sa fiu subtil:Ambele masini sunt ALTCEVA!Sa creada fiecare ce vrea.In primul rand sa le stapaniti sanatosi si fara evenimente si ele la randul lor sa va aduca cat mai multa satisfactie VOUA si nu neaparat si altora!!!
|
Quote:
de aceea si am scris sa "speram ca actualul propietar va investii cateva mii in ea si va schimba toate cele,desii nu cred avand in vedere ca cumparat masina asa cum este acum la un pret sincer care cred ca este mare pentru o pisica":) |
deci masina e la service de 2 luni si lucreaza la ea.eu o iau numai vara sa ma plimb cu ea.nu am nevoie de ea iarna.mecanicul mi-a spus ca 2-3 mii de euro trebuie sa investesc in ea,si eu i-am spus ca daca este nevoie si 5 mii sau chiar 10 mii de euro sa arate impecabil.mie mi-a placut din prima si am spus ca trebuie sa fie amea.si sunt constient ca daca am o astfel de masina in fiecare an trebuie investit in ea sa fie in pas cu moda
|
masina am luat-o prin cel mai bun prieten al meu care este din Mangalia si cel mai bun mecanic auto pe care il cunosc.si credeti-ma nu sunt putini mecanicii pe care îi cunosc din toata tara
|
3 Attachment(s)
Man,părerea mea este să faci cumva portbagajul mai clean,sticla de whiskey nu prea este la locul ei,plus de asta nici acel puf de pe incinta wooferului,eu aş încerca să le vând(dacă se poate) bările,interior,tot ce este de PROST GUST şi să o faci cât mai simplistă , jante de M,kit de M,nu am nimic cu nimeni dar din moment ce ai postat maşina aici nu mai fi răutăcios să zici că nu ai nevoie de păreri,oricum e mult de muncă la ea să ajungă în stagiul OK!Ne poţi arăta şi celelalte bmw'uri pe care le deţii?
Maşina am văzut-o şi la evenimente şi nu prea mi-a picat bine dar poate primul proprietar a fost de vină în halul în care arată acum maşina...BAFTĂ şi sper să te vedem pe drumul cel bun dar ca să ajungi pe acel drum ai de căutat printre străduţe ceva timp ;)! Atunci când va veni pe drumul cel bun (exemplu pozele de mai jos) lumea o va privi altfel,părerea mea... P.s Tu ce ai de gând cu maşina o laşi exact aşa şi investeşti în plus in ce ai tu de gând să investeşti sau să o readuci la stilul ei classic? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning