![]() |
Golf 2 - FDM
3 Attachment(s)
nu e masina mea, e a unui prieten care inca nu a putut sa-si activeze contul p forum "OaSe" .
Masina este un golf 2 cu 4 faruri, motor d 1,6D , amortizoare sport, arcurile ink au ramas ale ei, in rest nu a fost modificata stopuri fumurii, stalpii negrii, Trapa, praguri, spoilere schimbate,prelungiri, jante 195/50/15 profil ploaie. |
Re: Golf 2 - FDM
in primul rand salutari...masina o stiu de cand a fost la mine pentru praguri si este super adevarata.mie unul mi-a placut foarte mult atunci si pentru un D sta foarte bine mai ales ca nu multi se pot lauda cu un exterior asa de reusit si nu in ultimul ingrijit.bafta in continuare si mai lasa-mi si nr tau de tel (0ASE) ca nu il mai am.
|
nush c se intampla, nu se poate posta cu acel username.
Da pragurile sunt d la Bizonu' nr Oase(Doru'):0722998809 |
mai pun cateva poze cu masina.
FDM-ului i-s-a facut un upgrade la muzik. Mp3 panasonic, 2 ovale fatza, 2 ovale politza spate, 2 tweetere p bord, statie 2 iesiri 250w si..acici s-a facut schimbarea avea un tub 25 cm zgomotec d'ala si a primit un sub DIRECTED d212, 600w, 300w rms. RUPE la exterior p langa c se vede in poze...folie 90% p geamurile spate+luneta, autocolant p luneta. |
3 Attachment(s)
si nishte poze
|
In sfarsit am reusit sa-m activez si eu contul:lol:
II multumesc lui claudiu k m-a ajutat si mi-a prezentat masina. Dupa cum spune si el un golf 2 cu mici modificari, am facut ink o schimbare la muzik, au venit nishte infinity ref 9613i 300w - 100w rms in spate, vreau sa-mi schimb si statia dar.....sunt multe in proiect. O sa mai revin cu poze, modificari si....astept pareri si sugestii d la voi, ms ;) |
la interior....pedale sort...se aprind gen plasma, un neon albastru in dreapta, lumina la bord schimbata(albastra)+ leduri p ici p colo+ 2 baghete cu leduri rosii in portbagaj.
|
frate OaSe pune si tu ceva poze din interior..m-ai facut curios cu chestia asta ..leduri, beculetze, pedalele le stiu de cand ai venit atunci..si alte lumini.
ma intereseaza bordul cum arata.. bafta |
4 Attachment(s)
frate...o sa-i fac poze la interior k nu am si am fost cam ocupat. pana cand fac pun nishte poze cu noul sub:lol: si schimbatoru. revin
vreau sa mochetez subwooferu, poate schimb si placa d la portbagaj si o voi mocheta mai bine. in leg cu placa aia...c pot sa pun? pal??d care? c grosime? astept sugestii, pareri, c ar trebui sa-i fac? c imi sugerati sa ii fac? va place? nu va place? |
1 Attachment(s)
uite si o poza cu pedalele
|
frumos pedalierul.de fapt mi-a placut de prima data si daca nu ma insel parca il vindeai, nu?
mai este valabil?hi, hi..... |
frumoasa mashina. am avut ocazia sa o vad si live si arata chiar bine. am mers in spatele lui si a ink unuia cu un golf 2,dar park FDM-ul arata mai bine (fara suparare). abia astept s aud muzik. ;) ce era cu pedalieru ala de vanzare? :lol:
|
superb pedalierul... daca nu te deranjeaza, ai putea sa ne zici si noua de unde l-ai luat si cat costa? :D vreu si eu :-P
|
Quote:
sper sa nu gresesc ....in Vitan la 500 mii zic bine? |
aoleo,c e cu chestia aia in spate??e cumva o bara spate taiat si montat sub cealalta bara???da-o jos rpd pt k.....o ia razna spre.....unde nu-i locu la nici un GOLF!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Originally Posted by cristivw
superb pedalierul... daca nu te deranjeaza, ai putea sa ne zici si noua de unde l-ai luat si cat costa?[/QUOTE] vreu si eu sper sa nu gresesc ....in Vitan la 500 mii zic bine?[/QUOTE] da..se gaseste in vitan nu mai stiu pretzul;) |
Quote:
O sa dispara, insa nu acum, am d gand sa o bag la intinerire:lol: cat d curand si o sa schimb multe la ea, inclusiv culoarea;) |
dak tot vrei sa schimbi in spate...ex.ai putea pune acea fusta de pe vento.
|
tre sa analizez mai multe fuste si spoilere dar care sa se si potriveasca cu c vreau sa fac.;)
|
off:da pedalieru se gaseste in vitan cu 500 de mii ! e super frumos eu l-am vazut in realitate pe o alta masina !! isi merita bani. dar e naspa ca e prinde in suruburi park.. on: ft misto masina .. cred ca am vazuto pe strada mai demult dar nu mai stiu oricum e ft frumoasa !
|
Quote:
ca esti di CT stiu, insa tu nu stii ca eu doar am spus unde se gaseste pedalierul respectiv..in nici un caz nu te-am trimis acolo pentru ca ...esti din CT. intelegi?cat despre shaworma asta trebuie sa faci cinste .. bafta.... |
7 Attachment(s)
am mai facut ceva la muzik:lol: oare o suna bine:rolleyes2
tre sa-mi iau o statie mai.....bunicik, nush cat va rezista asta |
bizonule...crek o iau p urma ta...o vand, vreau sa-mi iau ceva mai puternic...ceva benzina si cum nu am bani sa imi mai iau una p langa asta:oops: ...
deci...DE VANZARE :cry: |
pacat... masina e misto... mai bine ii pui un motor mai puternic ;)
|
Quote:
foarte bine frate..ce vrei sa-ti iei .. |
pai nush....ma gandeam la un urs??:D
dar ink nus hotarat...sa o dau..sa nu o dau:rolleyes2 ...plm merge prea bine masina chiar asa p motorina si se tine bine. dar dak o tin...o fac makr sa rup gura la fraieri cu aspectu' nu k n ar arata bine...dar...vreau un tuning agresiv ramane de vazut;) |
i`ati logan dc vinzi golfu! :lol: glumeam,yo zic sa-l tii si s o faci la exterior mishto si plus muzica imbunatatita si poate niste neaone sub ea:?:
|
pai la muzik tre sa-mi schimb boxele p fatza(usi) sa-mi pun ink 2 infinity, sa-mi schimb statia pt subwoofer(e) si ink una pt boxe. eu snt multumit si asa cum se aude, dar....mereu e loc d mai bine.
la exterior.....planuri mari, dar in primul rand vreau sa-mi schimb articulatia;) |
astazi am reusit s-mi pun un singur stergator...am muncit cam mult, nu nimeream, ba se ducea prea in dr ba statea in stanga. Dar pana la urma am reusit :D
Astet p claudiu sa puna pozele:rolleyes2 |
8 Attachment(s)
au venit si pozelee...
+cateva poze cu interiorul ;) |
frate e crima masina! n-o vindeee!! pe bune e super frumoasa.
in alta ordine de idei... nu-mi gasesti si mie o trapa ca a ta? :D eu am luat masina cu asa ceva montat, dar s-a facut praf si trebuie schimbata. partea naspa e ca nu am cu ce s-o schimb. am cautat peste tot in oras si nu mai aduce nimeni asa ceva... :( |
frate...nu o mai vand, vreau sa o bag in...modificari serioase:lol:
da c a patit trapa ta? cum s-a facut praf? c are? curge apa?e urata? |
De unde ai pleoapa aia?Si eu vreau
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
d pleoapa nush c sa-ti spun BLONDULE, insa pt crsti...e trapa luata din vitan(bucuresti) si pusa cu mana mea p masina;) cu batutul soarelui in cap....a mea e ionizata si i-am mai pus si un strat d folie inchisa :D.
Azi am mai facut nishte poze....FDM |
of... vitan... eu sunt din constanta :( oare se mai gasesc pe acolo, merita deplasarea? pe la ce pret sunt? si cum ai reusit s-o montezi? cu ce ai taiat?
|
da la voi in ct nu snt magazine d'astea? imposibil sa nu se gaseasca si la voi.
am montat-o sg, am masurat(d mai multe ori) am taiat(cu un fierastrau electric) si am montat-o ( cu grija :D) |
serios ca magazine avem, dar nu mai aduce nimeni, din motive pe care nu pot sa le aflu... si chiar trebuie s-o schimb. la vitan cat ar costa asa ceva? poate trimit pe cineva sa-mi ia de acolo...
|
hai sa dau si eu niste sfaturi... in general imi place masina .....
dar.... scoate abtipildurile alea cu stegulete... de pe spate... ca nu da deloc bine ... si incearca..... o masca cu 2 faruri.... si fara sigla VW.....arata muuult mai tare... ! eu spun ca asa ar arata cel mai bine..... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning