![]() |
LEGAL RACING de vara
LEGAL RACING pregateste : curse de accelerare
Bucuresti mai multe Braila doua Galati 13-13 va asteptam la Tm la show mare si circuit in colaborare cu Subaru TM. ... mai sunt si altele vor fi anuntate din timp |
Re: LEGAL RACING de vara
deci in braila se vor tine ambele curse ?
|
De ce nu? intentionam
|
pai strazile sunt mai bune in galati , mult mai bune.
|
este si galati
daca avem solicitari si sprijin serios de acolo... |
abia astept cursele care se vor tine la braila. si noi avem strazi bune in braila, dar important e sa se tina cursele, nu unde vor avea loc.
|
LEGAL RACING de vara
Astept cu nerabdare....
Mereu mi-a facut o deosebita placere, si m-am simtit ca un "peste in apa" la cursele organizate de voi, de LR, de Sebastian.... Sunt convins ca nimeni nu-i perfect si toti facem greseli, dar o spun cu mana pe inima, in prezent cele mai bune curse sunt cele ale LR-ului... dehh... experienta... Un 2006 plin de satisfactii si de curseeee.... |
Daca tu crezi ca ne faci un compliment sau chiar daca e doar o constatare sa sti ca ne jignesti.
Noi am fost originali am deschis un drum si nu ne place sa fim comparati cu altii care-si fac treaba cum stiu si pot mai bine. Avem mandria vanitatea de anu ne pune in balanta cu altii.De 4 ani noi facem legale avem peste 50 de etape la activ, mai bune mai rele, foarte bune, de toate, mai exact 55 sau 56 daca-mi aduc bine aminte. Far falsas modestie va spun ca suntem singuri care stim sa face sa fie bine insa rabatul la calitate si taxele vin din lipsa de fonduri, nu din nestiinta si de asta ne deranjeaza cateodata critica unora ce se dau destepti, balene intr-o lingura cu apa.Stim inaintea altora ce e bine si ce nu si blamul lor sa-l patreze pentru munca lor. Am prefera sprijin si disciplina nu critici dupa eveniment. Vom face curse esti binevenit, ba chiar mai mult, intotdeauna i-am respectat pe cei vechi care au progresat. |
Pe litoral nimic ? As fi imbinat utilul cu placutul ...
|
Nu ocolim nimic, insa e prematur sa anuntam ceva.
|
indiferent cum iese cursa de pe 17, suntem multi braileni care vrem un bis prin iulie-august, si va fi, ca avem restante la capitolul legale
|
Propun septembrie ca sa fie toata lumea valida.
|
Vrem si noi la Pitesti o cursa ca lumea! Asta de sambata cred k va fi un mare fas! Cu Pitestiul aveti ceva in plan?
|
Discutam in doua saptamani astept sa ma contactezi si vedem ce-i de facut.
|
la bucuresti cam pe cat? ca sa avem si noi macar 1-2 masini gata pentru start. Mersi!
|
de ce ti s-a parut un fals? a fost o premiera in primul rand.. nu au fost evenimente neplacute si in plus de asta a fost indemanare si nicidecum viteza acolo unde satisfactiile sunt mult mai mari de ambele parti.
cand o sa organizam noi cei de la fsr ceva in pitesti o sa fie sigur acceleratie si nu excludem varianta colaborarii cu legal racing, ba dimpotriva am mai avut tentative de colaborare insa nu prea ne-am tinut de asta in mod special. e bine ca atunci cand organizezi ceva sa il faci ca la carte sa nu apara evenimente neplacuta, ca daca apar pe langa necazurile pe moment putem sa ne luam adio la curse pt ceva vreme. asa ca sa nu ne pripim si sa facem ceva de ce nu impreuna ca la carte |
La 17 ani e greu sa fi total responasbil.
Asta e legea! |
mai am 17 zile pana fac 18 ani in sfarsit.. si chiar daca nu aveam mebrii clubului se vor implica total daca e sa facem ceva frumos
|
Nu vreau sa se supere nimeni insa eu cred ca-i mai bine asa:
http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=243 |
totusi la noi in timisoara cand vine iara LEGAL RACING!imi raspunzi te rog!
|
Pot sa-ti spun ca nu in vara in perioada de concedii si poate mai de graba la arad.
|
cam pe ce data urmatoarea cursa si unde ?
|
exista un calendar al curselor, stie cineva ? ca este enervanta asteptarea...merci.
|
Atat timp cat lumea nu e unita...
nu vom publica un calendar. |
Quote:
stiu ca in romania nimic nu merge dar nici chiar asa... neavand un calendar al curselor dati dovada de neprofesionalism si aceasta secretomanie accentueaza stare asta de incordare...voi stiti asta bine si nu va pasa. stiu ca sunt critici dupa fiecare cursa dar in general cursele sunt asteptate cu sufletul la gura si sunt apreciate. se asteapta o evolutie in organizarea lor dar nu incetarea curselor. poate totusi va razganditi si organizati o cursa sau poate o sa apara un organizator mai serios. sper ca tonul meu nu te-a deranjat. |
si despre ideea de a nu mediatiza cursele: asa crezi ca se atrag sponsorii ?
sunt de acord ca masinile participante sa fie preparate dar in loc sa gasiti o solutie pt a proteja publicul voi il suprimati. mai tarziu tot din cauze economice veti scurta pista pe un sfert de mila... ''succes'' |
Quote:
"poate o sa apara un organizator mai serios" nu cred ca e corect sa spui asa, noi suntem seriosi si nu cred ca se poate pune in discutie seriozitatea noastra, poti discuta multe aspecte insa sa ne acuzi indirect de asta e o obraznicie si dai dovada de rea vointa. "neprofesionalism" din nou o acuzatie nefondata, noi am expus un calendar bun si rezultatul a fost in mod repetat anuntarea altor etape peste cele propuse de noi, iar programarea curselor nu cred ca are f multe in comun cu profesionalismul. In principiu din cauza unora ca tine care nu cred ca au facut vreodata ceva constructiv pentru curse, echipa cu care lucrez e scarbita. Nu cautam atragerea de sponsori ci acoperirea cheltuielilor prin autofinantarea participantilor. Sponsorii sunt putini si nu prea dau ei doi bani pe genul asta de curse, sunt curios daca participi cati sponsori ai si ce sume ti-au oferit. |
a fost ultima mea interventie pe acest forum si imi pare rau ca te-am ofensat.imi cer scuze.
|
cale batuta!
|
..... vad ca se leaga si mai multe "prietenii"....
|
pai ce ar fi prima data?
|
Avem deosebita placere de a va anunta ca in curand vom organiza o noua etapa de accelerare -viteza in Bucuresti.
ziua 16 luna Septembrie anul curent ora de start 20 ora de inchidere 23-24 Locatia LEGAL RACING, calea de acces catre Dragonul Rosu dinspre Sos. Fundeni. Distanta 402m. Etapa din CAMPIONATUL DE ACCELERARE AL ROMANIEI sprijinita de FRAS. |
o abundentza de curse acum si io vroiam sa fac economi pana la iarna...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning