![]() |
COMANDA - MODELISSIMO
Este vorba de siteul http://www.modelissimo.de
La fel ca si celalalt site,dispune de o sectiune de reduceri update-tata periodic,constul transportului in tara este de 26 euro,iar acesta se va impartii la cati doritori sunt,in afara de acesti bani se mai adauga transportul in tara(curierat sau posta romana)+10 lei comision Acest transport de 26 euro este pentru maxim 20kg, aproximativ 12-13 machete 1:18 Banii se depun in cont cu 2 3 zile inainte de comanda Daca sunt doritori sa posteze aici exact cea ce vor,in principiu comanda se va da cand sunt 4-5 doritori minim Comanda soseste cam in 6-7 zile lucratoare |
Re: Comenzi Modelissimo
Cred ca ma bag si eu la o comanda ca sunt multe la preturi foarte bune.
|
vreau si eu ceva...
|
cine doreste ceva este rugat sa posteze aici,apoi voi centraliza eu datele
|
Eu ma bag sigur, dar dupa 23 februarie pot plati ... deci daca se a pana atunci comanda ... nu contati pe mine
|
Mondo Rally Subaru Impreza WRC No.5, Rally Monte Carlo Solberg/Mills 2006 scale 1:18
now 24,95 € item no.: 39965 astept sa fiu anuntat..sa fie minim 6-7 care dau comanda..sa iasa transportul cat mai putin oricand...dar vreau sa ma intalnesc cu cineva din bucuresti sa-i dau banii ca stau la camin si e mai greu cu posta sisu_stefan (ym) 0723 00 30 72 |
Quote:
Ai uitat sa mentionezi ca, acel transport de 26 euro este pentru maxim 20kg, aproximativ 12-13 machete 1:18 |
multe sunt mult mai scumpe decat pe ebay..............:D
|
Quote:
|
daca mai fac si altii din bucuresti (cu domiciliul stabil) comanda, tu de exemplu, iti dau tie banii, la tine ajunge comanda mea si apoi ne intalnim si imi dai jucaria (daca esti amabil si binevoitor)
|
tu iti alegi produsul care il vrei,si banii mi depui in cont inainte sa fac eu comanda(se plateste in avans)dupa care eu iti trimit macheta la adresa data de tine.Sa platesc eu in avans totu ar fi vb de prea multi bani+ca unii se pot razgandii si eu ce fac ?Banii ii depin in cont de la orice banca de raiffeisen
|
nimeni nu mai vrea?...
|
Deocamdata, cate pers s-au inscris pt comanda???
|
de ce nu faceti un fisier word ca la comanda de pe MCW? e mult mai ok asa.
|
1 Attachment(s)
atasez un fisier word si un model de completare,cine vrea ceva sa ataseze in continuare
|
salut! cand dai comnada?!
|
cand sunt suficienti oameni,deocamdata nu a postat nimeni
|
Vreau si eu ceva sc 1/24..... cand se strange ceva lume sa ma anunti
|
Nu se baga nimeni la o comanda>?
|
nu merge treaba...vad...
eu deja am dat 1 comanda... :D |
asa se pare ,se misca greu de tot
|
sper sa tina reducerea pana la data comenzii...
Auto Art Strassen-Fahrzeuge BMW M535i E28 weiß Maßstab 1:43 ehemaliger Verkaufspreis: 36,95 € jetzt 12,95 € Artikelnummer: 27453 daca nu ma insel, pretul total pentru asta ar iesi 13e macheta + ~5e transportul + 5e comision si transport pana in Bucuresti asta ar insemna 23e (~100ron) :?: *sa ma corectezi daca gresesc cand se strang mai multi, te rog sa ma anunti si sa.mi dai date de contact :D multumesc anticipat ! |
Duminica asta vreau sa dau o noua comanda la Modelissimo(comanda se da indiferent de cati oameni sunt)
-Se poate da in avans doar un account de 50 lei iar restul se plateste cand ajunge macheta in tara -pe langa pretul machetei se mai plateste taxa de transport pana in tara(25 euro)impartita la cati au dat comanda -bani se depun pe card,deci se mai plateste doar 5 ron posta romana -nu se percepe nici un alt comision |
Cineva interesat de o noua comanda?
|
Aş fi eu interesat, depinde care sunt taxele suplimentare pe lângă preţul machetei.
|
Hai să ne mobilizăm şi noi să vedem câţi suntem mai exact că am găsit ce să-mi iau şi vreau să ştiu cât m-ar duce...
|
pana acuma sigur esti doar tu
|
Păi nu prea-mi permit să pun atât la transport, cu alte cuvinte, speram să pun maxim 10 euro în plus pe lângă preţul machetei. Mai aşteptăm, sper că nu se grăbeşte nimeni, şi sper că preţurile nu se schimbă (am găsit nişte reduceri prea apetisante)...
|
Credeţi că s-ar putea face acest topic sticky? poate se mai adună lume mai multă lume şi pe-aici. Dacă, comenzile de pe hobbyland unde transportul e gratuit peste 100 €, sumă uşor cumulată şi cele de pe MCW unde e doar 7 €, sunt sticky, cred că şi aceasta de pe Modelissimo unde transportul e mai mare, mai exact 26 €, merită să fie sticky pentru că aici e nevoie mai mare de cumpărători.
LE: Mulţumesc moderatorului înţelegător:D, să sperăm că vor mai apărea interesaţi. Le recomand tuturor să caute 1:18-uri le reducere pe site, vor găsi o grămadă de oferte de ocazie. |
Bine bai poftim! Sticky pe termen nelimitat!
|
Aştept un răspuns de la GAHU, mi-a spus şi Tako că ar fi interesat să-şi ia ceva. Nu se mai bagă nimeni? că-s machete la preţuri convenabile:-?..
|
da ... as vrea si eu o macheta sau poate chiar 2 :-) , dar sa stiu ce si cum ... cati sunt , cand se da , transport etc ... :P
|
Daca va miscati repede m as baga si eu la o macheta....
|
si eu...
|
Am fi cel putin 4...cum se procedeaza?....cine da comanda? cat se mai plateste peste pretul machetei?....cand dati comanda?
|
transportul este de 26 euro,impartit la cati sunteti,plata se face inainte (se depun banii in cont)in afara de transport nu mai platiti decat expedierea in tara(10 lei)nu percep nici o alta taxa,comanda se da cand sunteti hotarati si multumiti cu suma pe care o aveti de platit pt transoport
|
De la 4 oameni in sus eu ma bag....
|
Deci tu ai fi pri,ul confirmat,ar mai trebui 4
|
si eu, sigur cu o bucata.
|
1 Attachment(s)