![]() |
My Car Cielo GLE 2000'
Vin si eu cu al meu Cielo din 2000'
|
Re: My Car Cielo GLE 2000'
Bun venit,pune si tu poze ceva,spune-ne mai multe despre masina ca cielo sunt multe
|
Incerc...dar nu prea ma descurc cu urcatul pozelor...
|
Daewoo Cielo GLE an 2000 motor cu un ax ,75 cp. geamuri electrice fata/spate , AC , toate geamurile ionizate pe verde , 109.000 km
|
DJ 22 VDI Cielo GLE
Quote:
|
Re: DJ 22 VDI Cielo GLE
Quote:
|
Re: DJ 22 VDI Cielo GLE
mah...mie imi arata ca sunt...:-??...chiar nu stiu ce are...dau Manage Attachaments , browse pt fiecare poza , si upload ....chiar nu inteleg....corecteaza'ma daca gresesc cu ceva
|
Asa este dai manage attachaments dai browse pe fiecare poza,dai upload dar dupa aceea dai si submit reply ca sa postezi,intelesesi?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Se vede in poza ca a fost lovita in fata in partea dreapta:lol:.Ce planuri ai pentru ea?Asa ca prim sfat niste jante pe 15 o folie si un polish ar schimba-o cu mult:-P
|
jantele luna viitoare ca acum nu mai sunt fonduri..i'am luat casetofon Panasonic , boxe coaxiale fata pentru bord , folie geamuri spate lafel , luna viitoare, si polish i'am dat acum 2 luni dar deh,...cu iarna asta se cam murdareste destul de repede...
|
2 Attachment(s)
si noaptea...calitatea pozelor lasa de dorit
|
3 Attachment(s)
Noaptea.....
|
Decat 5 poze noaptea din care nu se vede mare lucru
mai bine 1-2 facute ziua. ceva modificari in interior? |
Pai dupa cum vezi in postu' de mai sus , am in cap jante , mp3 si folie pe geamurile spate..Mp3 deja i'am procurat :D aseara..un Sony Xplode 4X60...mie imi place :P...legat de folie , deja am comandat'o si vine in cca. 1 sapt...Woofer in portbagaj i'am pus , cotiera am facut comanda vine lafel intr'o sapt.
Legat de jante , astept aprilie , martie ca sa ma redresez cu banii ca's cam pe zero... Oricum am in plan unele pe 15 un model mai clean , nu'mi plac pompoase , nu's adeptul tuningului extrem sau sa ia ochii...ceva subtil de bun gust..o sa atasez si cateva poze cu modelele care le am in cap pt. achizitionare.. Azi o duc la spalatorie si apoi o polishez.. Si o sa'i mai fac cateva poze ;)... |
bun venit ,nu pot sa ati spun decat bafta si mult spor la tuning
|
multumesc Marius...asta incerc sa si fac , sper cu bun gust.
imi vin in cap o multime de idei..fonduri sa fie :D ca restu vin de la sine ;))... |
3 Attachment(s)
vin si cu ultima achizitie pentru masina..un Casetofon Sony Xplod CDX-MP40 , atasez si poze
Date ale casetofonului : Etichetă ID3 Tuner ABC RDS-EON 4 x 50 W 2 ieşiri pentru preamplificator Redare CD-R / RW CD-Text Control CD / MD Control personalizat al fişierelor Control CD-Text DSO EQ3 Optiune RM-X4S Panou frontal detaşabil Display albastru cu alb Ceas |
6 Attachment(s)
dupa o foarte lunga perioada de seceta :D , mai dezmortzesc si eu topicul meu !
o sa va povestesc treptat si micile modificari de care a avut parte in ultimul an ! |
eliminat scrisurile dupa portbagaj ( daewoo , cielo )
spoilerul fata l-am facut clean . |
Quote:
I.ai vopsit doar cauciucu ala din bara pe culoarea masinii. Ar trebui sa.l dai jos,sa umpli shantzu ala cu chit si sa polishezi,ca la 18BSV,in rest o masina reusita,spor la lucru in continuare. |
gasisi ce exemplu sa dai...18BSV. cred ca sunt altele care chiar merita sa fie laudate!
|
Ceva probleme ca ma dat pe mine ca exemplu?Poate este asa ca sunt altele care chiar merita laudate,dar cum e facuta bara mea clean..nu mai prea e alta,e facuta cum trebuie mike
In rest ..tine`o asa VDI... draguta masina~! |
merci , merci frumos !
chiar ti-a iesit frumos spoilerul clean ! vineri masina intra la vopsit , iar maine schimb capetele de bara si bucsele ! portbagajul a devenit clean , lafel si spoilerul fata ! am scos plasticele portocalii din triple ! Revin cu poze ;) ! |
5 Attachment(s)
pozele promise cu spoilerul clean (neterminat) eliminat plasticele portocalii din triple , eliminat embleme !
|
elimini bandoul si pui numarul pe fata intr-un suport din ala........ nu da bine deloc!
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu chestia asta prieteni , dar am specificat ca spoilerul nu este terminat !
asta urmeaza sa fac , sa prind nr de inm. cu banda dublu adeziva ;) |
aaa, deaia nu era terminat, ca nu are numarul prins cu banda dubla... :shock:
|
subscriu ca sa intelegi si tu : elimin suportul ala de fier iar cand o fi terminat , prind nr cu banda adeziva ! multumit ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning