![]() |
Cine vine din alte orase?
Cine vrea sa vina la Craiova, sa spuna de pe acum, ca sa nu va treziti pe 28 ca nu stiti unde sa veniti.
|
Frate.. io is din ploiesti...
Da mai mult stau prin Bucuresti... munca.. schoala.. shtii cum ie..da' asta nu conteaza acu.... S-ar putea sa ajung si io la Craiova.. dar inainte io vreo 2 saptamani o sa ma plimb un pic prin tzara.. asha ca dc vrei sa imi dai vrun afish d-ala sa il pun pe mashina... io il pun in geam cu cea mai mare placere... Dc te hotarasti cauta-ma pana Duminica 15 ca sa mi-l dai.. nu de alta da' p-urma nu shtiu pe unde o sa fiu.. ori ploiesti.. ori brasov.. ori mare.... Nr meu de tel ie 0722679157... |
si dc nu tu.. poate vede vrun bajet din Bucuresti sa ma sune.. ca io acu is in capitala...
|
All-X: intra la topicul Detalii despre cursa, din sectiunea dedicata cursei de la Craiova, pagina a 5 a. Acolo, in primul mesaj de pe pagina, vei gasi afisul pe care noi l-am tiparit. Mergi undeva, la o sala de net, sau acasa, daca ai imprimanta si tipareste-l.
Drum bun si...te asteptam la Craiova :wink: |
si eu as veni dar nu stiu dak o sa am timp si faza mai naspa e ca depind si de taica meu cu masina....... dak ma intorc il conving pe taica meu sa ma duca ca doar nu-i asa mult de la bv la craiova (P.S. eu numai la anu pot sa-mi iau carnetul pt. ca atunci implinesc 18 ani e naspa sa depinzi de altii0
|
nu vin .. imi pare rau nu pot .... :(
|
mah baieti, titlul topicului e \"cine vine din alte orase\" si nu \"cine NU vine\"......deci daca nu veniti, nu va mai chinuiti sa va expuneti motivele
|
akimoto tu apari pe-aici pe la cursa ?! :wink:
|
Re:
Quote:
|
good point zip ! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
este destul de rau... dar se poate circula. rau e pe unde repara astia shi sunt semafoare( de la severin )
|
Salut. Din Constanta vine careva? :?:
|
Drumul e urat dupa severin... asa cum a zis si cecilia.. daca va hotarati sa veniti din Timi va sfatuiesc sa plecati cu 1h-2 mai devreme pt. ca nu conteaza viteza cu care mergi.. ci mai mult bafta care o ai la semafoare. Se lucreaza pe portiuni mari.. latesc benzile si ridica nivelul soselei.. pe`o banda se lucreaza pe alta se circula pe distante variabile.. De kkat e daca mai nimer esti si in spatele camioanelor care nu pot sa urce`n panta decat cu 20/h si n`ai cum sa`i depasesti din cauza lucrarilor :( Sa nu mai zic de restictiile multe de viteza... [eu personal nu le`am luat in considerare .. kiar aveam de 3x mai mult :roll: si tot am facut 4h herculane -craiova :x :( dar n`am vazut decat rosu tot drumu :((
Sper ca n`am fost offtopic.. am vrut sa`i avertizez pe cei care vin din vest ca exista multe motive pt. care se poate intarzia.. Bafta & drum bun! |
Pe mine ma puteti trece prezent de pe acum!!!
|
DAMaged: te rugam, daca poti, mai adu si ceva prieteni de-ai tai, sa se inscrie...
|
Din Ctza chiar nu vine nimeni meah?? Ce draqu`?? :(
|
vin si eu, din pacate ca spectator (am masina in service) si acum vreau sa va rog ceva chiar daca sunt off-topic.Poate cineva din craiova sa ma duca si pe mine la fibrocom ? sa ma interesez de ceva? va rog mult.. ca nu stiu pe unde vine, si chiar as vrea sa ma intalanesc cu cei de pe forumu` asta.
|
hope sa ajung si eu pe akolo...SPER.....51%....din cluj se anunta ceva masinutze oricum... 8)
|
Din arad nu vine nimeni ??? Pt cei din arad haideti sa mergem.....
|
/\\LEX: se poate rezolva cu FIBROCOM.
strengaritzo: te asteptam :wink: |
gabi...pe zi ce trece,,tot mai sigura treaba... :wink: :wink: :wink: :D
p.s. kid...tu cu ce masina vii....eu am stat prin arad o sapt si...insa am ramas profund impresionata dse ce masini am vazut....respect pt voi!haidati mai multi :P |
Re:
Quote:
Cu sigurantza ;) te vom ajuta.. :lol: gasim noi o masina.. :wink: |
si totusi de la CONSTANTA vine cineva ?!
TIMISOARA ce se aude ?! |
Constanta: s-ar putea sa vina Andrei, dar stii bine ca nu e nimic sigur.
Timisoara: baietii s-au anuntat ca spectatori in fata monitoarelor :( strengarito: we'll wait 4 ya :wink: |
Succes la cursa :D sper sa iasa super ... baftaaa
|
Re:
Quote:
|
ff frumos din partea lor...
|
Repet: Din ctza vine cineva?
P.M. Sadule plz! |
Re:
Quote:
|
:shock: ah.. Trebe sa ajung! :twisted:
|
Cine vine, sa spuna, cine nu, sa se abtina! N-o mai dati ca \"as veni\", \"tre' sa ajung\" si alte d'astea!
|
ady i-a trenu` pana in buc... din buc te luam noi .... :wink: merge?
|
Da! :D Dak nu gasesc cu cine sa merg din ctza... asha fac!
Cu Speeder? |
speeder merge cu mine in masina... dar dak vi gasim un loc pt tine.. doar sa anunti din timp... like maine ultima zi..
|
Da! :D Dak nu gasesc cu cine sa merg din ctza... asha fac!
Cu Speeder? |
:D Speeder merge cu mine.. adik cu masina mea... De mers gasim cu cine sa te bagam...
|
O.K.! Maine va dau raspunsu`!
|
mi se pare mie sau am inceput sa vad dublu :peace: ?!
eu nu vin cu masina.... tu zi dak vii sa vedem prin ce portbagaj te indesam si pe tine :P :o |
Nu incap eu in portbagaj! :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning