![]() |
Un spate "sport" ;)
2 Attachment(s)
am vazut masina asta prin craiova si cu toate ca ea nu e cine stie ce, imi place cum a pus pragurile si spoilerul spate, mi se pare genial cum l-a incadrat in caroserie, daca ar fi finisata ar arata superb..parerea mea!Am vazut tot in craiova o dacie sport cu jante imense..as zice ca sunt de 18" ca prea arata a jeep. avea aripile umflate dar era nevopsita. Cu o culoare frumoasa si cu spiolerele si pragurile aplicate ca pe asta alba cred ca ar iesi o dacie destul de frumusica.Attachment 97576
Attachment 97577 |
Re: Un spate "sport" ;)
Pacat k nu a finalizat-o, banuiesc k nu a fost gandita doar atat. A pus destul de bine spoilerul si pragurile intradevar.
|
1 Attachment(s)
fatza nu e nici macar inceputa..dar imi place priza de aer pe care a ales-o...se potriveste!
Attachment 97707 |
e destul de frumusica.................
<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
Se putea si mai bine. Probabil dupa ce ii face toate finisajele si ii da o "farba" ca lumea, o sa ia ochii la multa lume, mai ales ca e dacia sport si are alta alura decat berlina.
|
intr-adevar s-a gandit bine omul....aplauze pentru idee! e ceva nou pe la noi si arata bine, numai sa repare spoilerul spate
|
|
ce nu imi palce ca ies stopurile in afara mult fata de "bara aia"
|
beton ideea :))
|
idea e super
|
si cand o sa-l atinga unu in spate o sa-i crape am bele aripi...ideea este buna dar nu prea este practica
|
hey.... tunning de cand e practic??
orice ai pus pe masina... daca e atins cu greu faci la loc... daca e vorba de ceva estetic. :) |
frumoasa, avand in vedere unele specimene...s-a mai facut ceva la ea? :D
|
da..s-a mai pus un eleron metalic masiv, am impresia ca e home made (din tabla cred). Am vazut-o intr-o noapte, si am pozat-o dar e destul de intunecata poza, o sa o transfer pe calc si o sa o postez si aici in curand...
PS: tot nu si-a reparat spoilerul spate :D |
asteptam poza/poze cu ea, recente. :D
|
1 Attachment(s)
asta e tot ce am mai vazut modificat la ea, dar era noapete si nu am blitz la telefon si eram si in graba, oricum, da destul de bine eleronu pe masina, desi am impresia ca e din tabla galvanizata :D si se mai vad si suruburile :rolleyes2
Cum o mai vad prin oras o sa mai fac poze Attachment 109726 |
Frumos. Fitzi siguri ca va finaliza ideia ;)
|
mda...am mai vazut masina in trafic da nu am reusit sa ii fac poze...
a mai lucrat ceva la ea, adica a modificat putin spoileru pe spate si da mai bine acum si a kituit tot ce era spart, da nu i-a pus si el niste jante...si chiar i-ar trebui, ar schimba total aspectu masinii, si boutu e neschimbat, ala de 1310 si arata cam nasol cu grila aia alba.. ar fi super sa isi duca ideea pana la capat pt ca ar iesi ceva unic ;) |
1 Attachment(s)
mi se pare mie sau a fost lovit spoileru'?
|
Quote:
era kiar facut franjuri spoileru da l-a reparat si modificat mijto.. |
Mda ... masinuta arata bine dar mie mi se pare ca ii prea exagerat eleronu :( ... dar arata bine ... daca mai ai ceva poze cu ea posteazale sa vedem si noi ce o mai facut omul la ea :D ....
|
Sooper tare masina si mai ales ideea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning