![]() |
Machetele mele - Mariusgl
12 Attachment(s)
Audi Q7-4.2 FSI---Welly 1/24
Un motor v8 nervos cu 350 de cai si un cuplu de 440 Nm.O viteza maxima de doar 244 de km/h iar suta o prinde in 7.4 sec,destul de rapid pentru un mastodont de 2495 de kilograme. Audi R8-4.2 FSI---Welly1/24 Acelasi motor ca la Q7 insa avem pregatita o surpriza.Acesta are 420 de cai putere la 7800 de rot/min si un cuplu de 430 Nm la 5500 de rot/min.O viteza maxima de 300 si 1 km/h iar suta este prinsa in 4.6 sec.Iar luand in considerare si greutatea de doar 1560 de kilograme putem spune ca este o masina sportiva de clasa. |
Re: Machetele mele - Mariusgl
Welcome and goog luck!!! Marfa "albiturile", asteptam mai multe!
|
Sti ce te-ar coafa sa umpli colectia audi?
TT 1/24 white modelu nou ar merge criminal. :lol: arunca un ochi pe la mine la vanzari:lol: |
salut man! bine ai venit si succes! la cat mai multe! :D
|
Va multumesc de urari dar...:sad: omuletul de pe q7 a disparut..l-am ros :))
|
1 Attachment(s)
O Mica mostra de placere:lol:
|
Ala il am si eu ... nu prea se merita ... fiind welly si detalii cam slabe ... dar merge fiind alb :D
vroiam sa te intreb daca mai gasesti R8 prin magazine la tine in oras . si cat ai dat pe el ... poate facem o mica afacere ... |
eh e Welly si n-are detalii...are detalii foarte bune, mult peste "concurenta", frumoase R8 si Q7 :-)
esti fan Audi cumva, de ai prezentat numai Audi pana acum? |
Bine ai venit ,
Q7`le l-am avut si eu , i-am vopsit jantele ....aveam in plan sa ii vopsesc interiorul si sa ii pun folie dar nu prea ma mai atrag la scara asta si l-am dat , in orice caz...sincera sa fiu nu avea mai deloc detalii si asta ma deranja ca era cam chel .... Am si R8`ul care este dat la vanzare , nu prea aveam ce sa ii fac ...in fine acuma fiecare cu gusturiile lui ...asteptam sa ne prezinti cat mai multe machete si spor la colectionat ! |
6 Attachment(s)
Volvo XC90-V8---Welly 1/24
Un motor veritabil de 315 cai la 5850 de rot/min si un cuplu motor maxim de 440 Nm la doar 3900 de rot/min.O viteza maxima de 210 km/h.Prinde suta in 7.3 sec iata si aceasta masina este destul de rapida pentru greutatea sa de 2620 de kilograme. |
5 Attachment(s)
Jaguar S-Type 1999---Welly 1/24
O masina pentru oamenii de afaceri care inspira siguranta si incredere.Cu un propulsor de 4.0 L cu 282 de cai putere tinde spre masina sport insa dupa aspect as spune ca este o masina de familie pentru un sot/sotie mai "nelinistit/a". |
Quote:
|
8 Attachment(s)
O noua macheta in colectie8)8)
Renault Megane MTK---Norev 1/18 De cand o vreau....dar multumita lui DJHOJD am putut in sfarsit face rost de ea |
Quote:
dar tot o sa mi-o iau si eu:-P |
In port-bagaj are mocheta, in interior canci! Exterior frumos, motor si interior mult mai slab decat la un Maisto/Welly ... Nu inteleg ce au vrut sa demonstreze cu macheta asta ... dar fara suparare, este per total NEREUSITA! :(
|
megane-ul este IMPECABIL!!!! Imi place extrem de mult, pacat de interior, puteau sa-l mai finiseze nitel.
|
Ma bucur ca va place/ca nu va place dar mie imi place :)
Scuzati repetitia :D |
La tine vireaza rotile din volan ? la megane ...
|
la modelul acesta 'Vampire MTK' nu vireaza rotile. Cu unele exceptii!!!! :peace:
|
Frumoasa colectie. Frumos rau q7-le pe albastru!
|
Quote:
|
faine machetele. la mai multe!
|
5 Attachment(s)
Dupa mult timp de inactivitate (lipsa de bani) astept sa-mi vina un Bmw.
Intre timp am lucrat la q7...ce-i drept in 2 zile l-am terminat.Eu zic ca a iesit destul de bine avand in vedere ca e prima macheta la care lucrez. :D:D Have mercy!!! |
Haoleu!!! ai stricat bunatate de vopsea. nu cu markeru faci dungile.......haoleu
|
Mie-mi place :D
|
Arata binisor , dar cred ca erai mai castigat cu autocolant. Protejai si vopseaua , si daca te plictiseai de dungi le dadeai jos :P
|
Ai stricat bunatate de audi :|:|:|:| sa-ti fie rusine 10 minute.Incearca sa faci cu banda izoliera sau sa izolezi restul masinii cu scoci de hartie si sa ii dai cu vopsea normala...:| Bafta
|
:shakefist Va tin minte!:???:
|
:)) Las' ca te faci tu mare si vedem noi:) acuma gluma e gluma dar ai exagerat cu markeru ala si pe stopuri,asta nu este masina care sa mearga facuta asa pe bune acum:) incearca sa zbori markeru de pe ea:) Bafta
|
Totusi e o macheta.Nu poti face comparatie cu o masina reala.Pur si simplu imi place cum a iesit...poate pe parcurs am sa invat din greseli. Oricum e bine ca mai avem si critici. :)
|
Nu este critica,este doar o idee ce sa incerci pe viitor...ca si eu am incercat sa vopsesc ceva in 2 culori si nu mi-a iesit:))) Dar un sut in fund un pas inainte.:)
|
Ai niste machete foarte frumoase pana acum:-).a iesit frumos AUDI Q7:-D.La mai multe
|
4 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2...Dupa o luuuuuuuuuuuunga pauza.....revin cu Audi A4 Cabriolet 1/18 Norev!!!
Cuvintele sunt de prisos!Este o macheta reusita detaliile pentru mine sunt impresionante,m-am indragostit de ea de la prima vedere...pun cateva poze dar maine le pun pe cele mai "profesioniste"! |
Un singur cuvant cred ca ajunge . SUPERBA :D
|
E o macheta reusita. Nu stiam detaliul cu triunghiul reflectorizant din portbagaj.
Totusi, ce s-a intamplat cu schimbatorul de viteze ? |
Neatentia mea cu schimbatorul....mor de ciuda dar sa vad poate rezolv :D
|
frumos model, dar pune macheta in evidenta prin poze de calitate,poti folosi o coala A1 sau A2 pentru fundal. Astept setul de poze de care vb. :D
|
Da, frumos exemplar, bravo:!:
|
10 Attachment(s)
Pozele:nu sunt cele mai reusite!!!Stiu ca sunt cam multe dar zic eu ca merita.
Plusuri: -centurile se intind -discuri de frana din metal -interior foarte detaliat -full mocheta -full suspensii -rotile vireaza Minusuri: -gasiti voi :-P |
E interesanta macheta, lucrata ingrijit. Nu cumva se misca si cotiera fata ?
ps: discuri de metal ? esti sigur ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning