Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   4-7 mai, VTM la Magura (Buzau) (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16822-4-7-vtm-magura-buzau.html)

DragosT 03-05-06 16:08

4-7 mai, VTM la Magura (Buzau)

4-7 mai – organizator ACR filiala interjudeteana Buzau Vrancea

Etapa nr. I si II la concursul VTM Buzau a Campionatului National de Viteaza pe Traseu Montan.
Locul desfasurarii – Magura (judetul Buzau).
Traseul ptr pilotii licentiati are 3 km cu 10 viraje pe dreapta si 9 pe stanga (nici un ac de par) iar traseul ptr piloti amatori are 1,5km cu 6 viraje pe dreapta si 5 pe stanga.
Automobilele admise in concursul destinat pilotilor licentiati avansati sunt acelea care corespund anexei J a codului sportiv international FIA, in urmatoarele grupe:
Grupa N, Grupa A, Grupa H (neomologate sau cu omologarea expirata sau modificari care nu permit inscrierea in celelalte grupe), Trofeul N 1.6 – auto omologate FIA in grupa N cu 2 roti motrice si motor aspirat cu max 1600cmc, Trofeul A 2.0 - auto omologate FIA in grupa A cu 2 roti motrice si motor aspirat cu max 2000cmc.
La debutanti se stie.
Amatorii – masini de serie, itp valabil, anvelope de strada, cilindree max 1800 si max 120 cp (clasa 1-pana la 1300 cmc, clasa 2- 1301-1600cmc, clasa 3- 1601-1800cmc)
Taxa de inscriere 100 RON/pilot (asta a fost pana azi, la fata locului cred ca o sa fie dublu). Cazarea alora din concurs se va face la Poiana Pinului( ca sa stiti unde va puneti cortul - eu unul chit ca intepenesc de gat si tot imi fac tabara langa ei)

benybuzau 03-05-06 16:36

Re: 4-7 mai, VTM la Magura (Buzau)

Suna bine ... asteptam cati mai multi participanti ... eu l`astept pe spanu cu solenza :))

bogdan_kwx 03-05-06 16:41

http://www.acr.ro/pdf/VTM2005.pdf

eu am participat anul trecut dar a fost ploaie aproape continuu. as veni si anul asta dar ....sa vedem ce va fi.

DragosT 03-05-06 16:43

tu ai fost cu r5t si ai avut un derapaj mai aiurea-n gard? vai ce fugea in deal pe linia dreapta de la start...acum realizez :))...anul trecut a fost de incercare, anul asta e pe bune

bogdan_kwx 03-05-06 16:47

da am strimbat putin usa dreapta.era un viraj tare aiurea si chiar traseul e aiurea mai ales ca are si o portiune unde coboara.iar pe ud cu 5-ul esti ca pe gheata....

DragosT 03-05-06 16:48

hm. si te-a facut atunci megane-ul de bz....ala e ginerele fostului prefect, ion vasile (acel ion vasile) :)) . hai poate vii si anul asta. ca lumea vrea sa te vada

DragosT 03-05-06 16:49

am impresia ca anul asta o sa fie in sensul celalalt (cum era pe vremuri).....dar nu stiu sigur

bogdan_kwx 03-05-06 16:54

m-a facut din cauza abs-ului si ca era masina mai grea dar niciodata acel megan nu fuge ca un 5

DragosT 03-05-06 16:56

n=am zis ca fuge....n-ai simtit dezamagirea mea de mai sus? :)....am vazut ca statea bine pe gropi, iar acolo, la prima curba cel putin era naspa rau, ca o dadea aproape-n ac de par si e si asflatul ciudat. multe masini usoare au pierdut la chestia asta cu drumul naspa si coborarea. am stat toata cursa pe ziua aia ca sa vad r5t-u, ca ala mi-a placut cel mai mult.

bogdan_kwx 03-05-06 17:01

da o masina interesata. vineri a zis cineva ca vine cu banii sa o cumpere .m-am cam atasa de ea dar ... e un fier

DragosT 03-05-06 17:04

esti un rau! :) .ce sa zic...deja ma intreb cu ce o sa apari la VTM ? :D

DragosT 03-05-06 17:06

si daca vii, poate te intanlesti iar cu pisu (audi verde) sa-ti povesteasca el cum te-ar fi facut daca : si urmeaza mult de tot, rabdare sa ai :))

DragosT 03-05-06 17:12

te cunoaste acum tot buzaul. trebuie sa vii!
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16817

siadimet 03-05-06 23:49

bogdane,chiar te asteptam.eu am vorbit azi cu bogdan(cel cu megan-ul)si vine sigur.de la etapa de anul trecut,a mai fost o data la timisoara unde a luat locul doi.masina nu merge foarte tare,dar sta bine pe strada si el este maniac.si vtm-ul este o cursa de maiestrie a pilotului,nu neaparat de putere a masinii

yknot 04-05-06 11:15

nu poti compara o masina cu abs, esp, .... cu una fara nimic.... sa mearga pe drum ud... cine nu a condus 5gtt, vorbeste din auzite despre maiestrie

bogdan_kwx 05-05-06 18:12

Cu parere de rau dar nu mai pot veni pt ca am vindut masina.
Bafta Tuturor

DragosT 05-05-06 18:17

noi sa fim sanatosi. lasa ca pun poze aici :) ....si ce masina zici ca-ti iei? ;)

siadimet 05-05-06 20:23

salut,si ce masina iti iei?am fost eu azi la magura(spectator)si a fost super.vremea a fost frumoasa,dar putine masini.baiatul nostru cu megane-ul a mers bine,dar a avut in fata cateva masini:subaru,peugeot 205,golf gti.toate preparate.

bogdan_kwx 05-05-06 21:12

nu stiu exact. mai am un 5 dar trebuie putina munca la el. o sa vedem daca se merita

shadowro 05-05-06 21:36

zice lumea ca ai avansat la 1.7t

siadimet 06-05-06 11:11

m-am hotarat.azi la 4 sunt la magura,ma inscriu la vtm.IMPORTANT E SA PARTICIPI!

DragosT 07-05-06 08:34

3 Attachment(s)
pe site-ul acr se spune ca au fost inscrisi un nr record la avansati. sincer nu stiu cati trebuiau sa fie ca sa sa nu fie record, dar eu am vazut maxim 15 masini. banuiesc ca subaru e al lui alexandru borlovan (care conduce la general) iar golful alb umbla vb ca i-ar pune probleme azi. din pacate nu pot ajunge dar poate urca cei care merg poze cu ziua de azi. apropos, este deschiderea oficiala a camp nat de VTM cu aceste doua etape. traseu greu, numai serpentine, urcare, gropi, praf...ce sa mai, belea pe capul oamenilor. cred ca iese un show de zile mari. baga-mi-as unghia in gat! bogdan al nostru cu megane-ul o duce bine rau, pe 3 la general, I la debutanti. bravo lui!

DragosT 07-05-06 08:40

revin:

Clasamente Etapa I a CN VTM - Magura 2006

Clasamente avansati si debutati:

Clasament general:

1. Borlovan Alexandru
2. Kalman Vasile
3. Campeanu Mihai
4. Krepelka Alexandru
5. Morar Ionut
6. Mihalcea Bogdan
7. Pargol Mihai
9. Florea Cornel
10.Ciubotaru Paul

Clasament Grupa H:

1. Borlovan Alexandru
2. Kalman Vasile
3. Campeanu Mihai

Clasament Grupa N:

1. Mihalcea Bogdan
2. Gradinar Bogdan
3. Andras Grigore

Clasament Amatori:

Clasament general:

1. Perescu Cristian
2. Raducioiu Constantin
3. Ghita Mihai Constatin

siadimet 07-05-06 17:14

salut.a fost super la vtm.buzaul a fost reprezentat bine si la amatori.locul 2:nitu razvan-logan 1,6 mpi si locul trei:siadimet-logan 1,4 mpi.l-am batut rau pe campionul de anul trecut la clasa asta.si azi bogdan mihalcea(megane 2)a batut la grupa lui

siadimet 07-05-06 17:14

punem acum si ceva poze si filmulete.

siadimet 07-05-06 22:55

bsbtrbdbbxbh6eh

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning