![]() |
4 iunie- 4TuningDAY la Oradea!!!
e treaba serioasa,puneti umaru dragii mei!!!
|
Re: 4 Iunie- 4 Tuning Day La Oradea!!!
in ce consta? poate veni si SM-ul? :)
|
da! o sa vina toata suflarea tuningului din romania, la un show outdoor cu de toate...
bootywash va spune ceva???? :)) |
venim cu mic cu mare
|
este treaba mai mult decat serioasa, avem nevoie de sprijinul intregii comunitati din oradea.
atat ZOZO, cu masinile castigatoare si sprijinul pe care nu il putem dezvalui, caci o sa fie o surpriza, cat si wsr care ne va ajuta, firmele locale, cat si fiecare iubitor de tuning. 4Tuning a gazduit din nefericire multe mici conflicte, de-a lungul timpului, dar cred ca ar fi toata lumea de acord sa uitam si sa reusim un eveniment in premiera, la care sa fie multumiti atat participantii cat si publicul, cat si toti care ne dau un sprijin la organizare. multumim tuturor care se implica activ in organizare. pe masura ce se definitiveaza lucrurile vom evidentia aportul fiecaruia. |
si de ce nu specificati si de ce ajutor e nevoie ... ?
explicati oamenilor ce si cum ... |
Quote:
cu promovarea prin imprejurimi v-as putea ajuta eu. si cine stie cu inca cate. va stau la dispozitie. |
Ar fi bine sa ajutam cu totii cit mai mult pentru ca avem de lucru si cred ca cei de la 4tuning stiu ce greu e sa multumesti pe toata lumea .............
|
imi pare rau ca trebuie sa reiau shi eu... dar totushi.. CU CE PUTEM AJUTA? ... daca nu ne spune nimeni.. n`avem de unde sa shtim :D
|
rabdare rabdare rabdare...
|
cand jos cand sus
|
in primul rand, multa promovare facuta de fiecare nu strica. Eu am auzit deja spoturile pe Kiss Fm si banuiesc ca o sa mai continue. Cu cat vin mai multe masini , mai bine preparate , cu atat e spectacolul mai mare.
|
Quote:
adica??? de anume sus si ce anume jos? |
lunga poveste,mai incolo acum nu e momentu
|
Quote:
|
unde, cand si cum o sa fie :?:
|
hopa ... nu am vazut prima pagina de la site =)) "4TuningDAY REVENGE
Party-Tuning, Sound & Passion- 4 Iunie 2006 4TuningDAY REVENGE ! La ORADEA, pe 4 iunie, salon international de tuning! Sute de masini, demonstratii auto, show, viteza. Tot ce s-a pomenit in materie de evenimente auto, plus ce nu s-a mai pomenit." scuze de post :| ( dar totusi unde o sa fie mai exact ? ) |
inca o lunaaaaaaaa :D .. nici atata
|
si, se pare ca WSR se va ocupa de liniute...
|
Quote:
Se pare ca la AEROPORT;) ;) ................ |
ma gandeam ..
|
Quote:
|
Quote:
va fi oricum sistemul clasic cu cai putere. |
pret intrare .. ora inceperii .. se stie ?
|
cand va fi showul de la Oradea ?
Pls un raspuns. |
4 iunie e 4TuningDay Revenge....
|
daca iese ca anu trecut sau si daca putin mai slabut e ceva foarte tare!!!important e timpul sa tina cu noi iar showul il voi facem sa curga!!!la asta ne pricepem!!!:):):)
|
pretzul la bilete pentru spectatori?:(
|
150.ooo lei vechi
|
as dori sa pot lua si eu legatura urgent cu organizatorii evenimentului pentru o promovare pe site-ul pe care il administram. Va rog, care stiti, sa-mi dati detalii despre organizatori si despre cum sa-i contactez.
mersi mult. |
Se poate spune sub o alta forma: "ba si la noi"
Dupa toata lupta oficiala de intrare in comuniunea Europeana, dupa toti indicii, graficele si estimarile, tocmai ne pomenim ca ne aliniem mai repede din punct de vederea al Tuningului auto. Prima editie, de la Bucuresti, a 4tuningDAY a strans la un loc masinile cele mai reprezentative, a tuningului din Romania. 4tuningDAY- Oradea are ambitia sa le stranga pe toate si sa le pune fata in fata cu masini din restul Europei. Cei care-si tuneaza masinile fara sa se vada, sub capota, vor avea posibilitatea sa se alerge pe pista aeroportului in nestire. Vom aduce benzina la fata locului sa fim siguri ca nu pierd vre-o cursa din lipsa de carburanti... Iar tuningul in CAR-audio va aduce exploxii de zeci de mii de wati pe masina, si sute de decibeli. Poate pare ca aruncam cu cifrele? Sa zicem doar ca vom vedea daca se doboara recordul de la Bucuresti: 160 decibeli in masina. asta, tinand cont ca suntem pe aeroport, si un avion supersonic la decolare atinge cam 120 decibeli. Apropo... ce se face cu masinile? Se conduc... Pe langa liniute, cerculete, burn-out, pentru prima data in Romania va fi si un concurs de drifting. Soferie cu talent, sa se vada ca "ba si la noi"... Speram ca asta va fi de bun augur pentru lansarea filmului Fast & Furios - Tokyo Drift. Totul pe principiul ca daca e sa fie, sa fie din pln si de calitate. Sute de masini, modificate in toate modurile posibile se vor strange in Oradea. Chiar daca nu intri cu masina pe aeroport, cu siguranta vei alerga de la concursul de viteza pe pista la concursul de sunet, sau la cel de drifting. Asta in cazul in care nu ramai incremenit In zona concursurilor de frumusete pentru masini.Zecile de fete frumoase, modele catarate pe ele cu siguranta te vor duce la intrebarea "to be or not to be"... pardon... vroiam sa spun: "fata sau masina". Muzica, dans, masini si fete, spectacol si adrenalina va fi fundalul pe care se va lansa numarul doi al revistei 4TuningRO, revista care alaturata sitului www.4tuning.ro sta alaturi de fenomenul auto din Romania de 4 ani de zile. Ce vom avea pe 4 iunie? Premii de peste 10.000 euro pentru vizitatori si concurenti, si marea surpriza, CEA MAI MARE SURPRIZA, este ca daca vii, participi la distractie din plin, si chiar daca vii pe jos, poti pleca cu un OPEL MANTA TUNAT , cu muzica, spoilere, eleroane si neoane. Va invitam pe 4 iunie, pe aeroportul Oradea sa sarbatorim impreuna intrarea Romaniei in Europa macar din punct de vederea al tuningului, si car audio. Viteza, drifting, premii si concursuri vor condimenta atmosfera... Totul va fi etalat la indemana, va rugam sa veniti si sa serviti cu incredere. Intrarea 15 Ron, program 10-20.Pe 4 Iunie. |
Quote:
|
Quote:
|
O intrebare am si eu ....cat draq ma cost biletu de tren pana la oradea ..din constanta
|
|
am si eu o intrebare...de unde se pot procura biletele...?
|
in orice statie de autobuz sau tramvai
|
sefu', de ce esti rautacios? poate omu crede ca e concert cu locuri limitate...
biletele la fata locului... |
Quote:
|
bai bai da ce mari cunoscatori sunteti toti...adica daca am pus si eu o intrebare gata sariti sa ma haliti?pai ia faceti atunci un show numa voi intre voi fara spectatori...daca nu ar fii spectatorii nu ati avea pe cine sa impresionati...ceea ce stiu ca va place enorm de mult...si invatati sa mai respectati oamenii...nu va credeti deasupra tuturor numai pt ca aveti o masina doua de cateva miute...ps:multumesc gratian
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning