Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Bc 87 Bus (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/16806-e30-bc-87-bus.html)

mertan 03-05-06 11:24

E30 - Bc 87 Bus

3 Attachment(s)
in acest topic vreau sa va arat cum dintr-un urs din 1984 toamna il fac intr-un bmw model nou cu face-lift. deocamdata va arat pozele existente.
pe fatza am un spoiler zender original, care este putin atins. adica este crapat, 2 cm putin. oricum el o mai fost putin atins. proiectoare originale hella. oricum il vand cu tot cu proiectoare ca nu am ce face cu el. ii dau frumos spolierul jos si bara aia din metal. am sai cumpar niste ochelari noi si niste faruri cu lupa, dupa cum bine stim ca au modele mai noi. ori le iau de pe un seria 5 ori de pe un 3-ar. cred ca merg si alea de pe seria 7 din 89. acuma am gasit fusta aia din metal si bara fatza. dar il astept pe doomy sa imi deie niste poze, pentru ca de la el le iau. pe spate am o bara de renault 21 pe care o voi da jos, sai fac loc unei bare de model mai noi. faza este ca bara ar fi, dar trebuie si fusta din metal. pe care inca mai caut. stopurile vor si date jos si puse altele model nou, alea mari. ori decupez un spate, ori modific spatele meu... la portbagaj voi da jos eleronul existent si ori il las asha simplu ori pun unul finutz. embele sunt date jos si pe fatz asi pe spate. pe la motor mai intai am sa-i fac evacuarea. dupa cum stim e30 320i model mai vechi are evacuarea simpla din toba de mijloc. asha ca voi da jos toba de mijloc si voi trage teava pana in spate, intr-o toba 2 intrari si 2 iesiri. voi pune poze cat mai repede si va tin la curent cu ce voi face pe la ea.... am uitat sa mentionez ca si toba e de vanzare.... pun un film sa vedeti cum se aude.

kitz 03-05-06 13:36

Re: BC 87 BUS...modificari complexe...

sper sa ti-l faci asa cum iti doresti si mai pe la toamna sper sa-mi dai si mie niste sfaturi ca si eu m-a apuc de al meu.spor la treaba si o vara dinamica!

SHOGUN-A8 03-05-06 22:37

Arata destul de bine ursuletul,dar mai trebuie finisat putin...:)

mertan 04-05-06 08:55

daca am sa o fac cum stiu eu, va zic eu ca o sa arate criminala. o cshimb radical...

Madalin Zolti 06-05-06 06:37

Quote:

Originally Posted by mertan
daca am sa o fac cum stiu eu, va zic eu ca o sa arate criminala. o cshimb radical...

i-auite pe cine vad eu aici. Bravo ma baiete
Sa pui poze din timpul RK-ului

claudiu lucian 06-05-06 14:55

ursu e marfa si asa, dar o sa fie criminal. bafta

mertan 06-05-06 16:07

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian
ursu e marfa si asa, dar o sa fie criminal. bafta

cu siguranta

bodyspeed 06-05-06 16:14

super arata ursu ..asteptam poze din timpul lucrului....

mertan 06-05-06 18:49

am ceva poze pe tel de cand am pus diferentialul lsd(limted slip diferential) cu raport de demultiplicare 3.91 in carcasa mare... am pus in el ulei full sintetic 75w90 de la mobil 1. a fost oleaca de munca.... dar cred ca a meritat. aici voi pune si cateva filmultele...

Madalin Zolti 06-05-06 19:17

Quote:

am ceva poze pe tel de cand am pus diferentialul lsd(limted slip diferential) cu raport de demultiplicare 3.91 in carcasa mare... am pus in el ulei full sintetic 75w90 de la mobil 1. a fost oleaca de munca.... dar cred ca a meritat. aici voi pune si cateva filmultele...

"ia ia," vorba la tipu ala Zaf care are xxs-ul si des-ul
baga pozee si filme
astept cu nerabdare

mertan 07-05-06 20:05

ca in orice proiect exista cate o prioritate... in vara imi pun si eu un motor... un transplant... va fi un 2.500 m20 motronik de 171 de cai, cum are doomy pe masina... oricum am sa mai fac la masina cate ceva...am sa mai pun cateva poze...

Madalin Zolti 11-05-06 19:04

[QUOTE=mertan]
mertanule, umbla ma si usureaza motoru asta sau fa-l comprimat
oricum cu un carb de bmv-u 520 dinala cu 4 camere o sa traga super marfa :))

<GXZ> 21-05-06 10:18

decomandat sau semidecomandat?....Baie? Bucatarie? De unde ai scos-o pe-asta cu 4 camere? Sunt doar carburatoare dublu corp... se poate obine din 2 duble... montate in serie...dar consumul va creste considerabil... lasa-ti injectia, si cand ai bani ia-ti motor mai puternic..

Gabi_323i 21-05-06 10:43

1 Attachment(s)
Solex 4A1 are 4 camere

<GXZ> 21-05-06 10:49

Frate.. eu nu am vazut asa ceva... a fost pe 520 de serie?

Gabi_323i 21-05-06 11:28

pe 520/6 e12, 320/6 e21, 628, 630CS e24, 528 e12 etc

<GXZ> 29-05-06 15:59

Sincer... mi se pare aberant pe un motor de 2.0 sa pui carb cu 4 camere.. eu ti-am zis... nu stiu despre asa ceva... si m-am mai consultat cu lume... care au zis la fel(ca mine)...
Dar cine stie acum...

mertan 29-05-06 19:42

eu nu am zis ca imi pun carb. in viatza mea nu o sa pun carb. injectia e baza.

<GXZ> 06-07-06 08:45

Mertan, ceva poze? ai mai facut ceva la ea?

mertan 08-07-06 07:53

am sa pun cateva... cu isprave.

Mihaitza_tdi 08-07-06 22:18

Fain bmw-ul!!! Succes la "tunat";)

mertan 09-07-06 10:40

6 Attachment(s)
am bushito putin masina... ceea ce imi ofera ocazia de a baga ceva pe ea. o fac ep casco lui ala. faza e saam relatii pe la service poate fac niste manevre sa bag niste piese pe asig... trebuie sa plec in germania peste cateva zile. sa vad daca gasesc peacolo un e30 anii 90 sau un e34 sa iau farurile cu lupa, bari, ceva de pe ele. sa imi pun pe a mea... cand am sa vin din germania o sa fie asa.... tinichigeria... si tuning exterior. numai ca eu vreau sa o fac altfel decat celelelate. am sa va pun un model...

jantele le fac ca pe ala negreu. dau jos vopseaua de pe ele. le polishex in fatza. s in interior le fac negre. eleronul jos de pe portbagja. retushat portbagajul. oricum masina o vopsesc toata. o sa arate fain de tot. in portbagaj mocheta noua. poate un sistem audio daca gasesc ceva in germania. in fatze se schimba toate plasticele. adica ochelarii, nasul din fatza. toate noi. faruri cu lupa. prelungire la fusta, bara model nou. va tin la curent. aaaa sa nu uit de toba aia. care am sa o pun.

haristeas51 09-07-06 11:27

ai grije cu jantele alea !! ca sunt facute din doua materiale!! sa nu incerci sa sablezi ''spitele" ca le vei strica rau de tot.
Eu am tot Aletti ca tine, si cand am luat masian, ele erau date cu lac si cand am incercat sa le sablez(sa scap de lac) le-am stricat rau de tot, talonu a iesit f bine, dar spitele.....

mertan 09-07-06 16:14

nu le voi sabla... voi scapa de vopsea chimic. cu niste diluant special... stie un preten cum naiba. oricum fac poze la orice pas.

cla 10-07-06 02:11

aripa dak vrei iti dau io. :) succes!

mertan 10-07-06 09:19

o fac pe asigrarea lui ala... tot botul... sper sa o fac cu piese noi. oricum va disparea tot ce e in bot. pun model nou.

mertan 11-07-06 23:29

masina nu va fi alba..... va fi alta culoarea.... ramane secret.

mertan 13-07-06 09:51

toti cu febra modificarilor... am avut o belea ieri cam urata... mi s-a stricat masina... dar azi sper in 2-3 ore sa o rezolv... motorul nu are nimik... in spate la difernetial si planetare am niste belele... noroc ca am autoblocant si am duso fffff greu acasa pe rotile ei. ce naspa e cand vrei s afaci ceva si deodata apare altceva.

mertan 16-07-06 09:05

ieri au venit stopurile late de la bucuresti... sunt tzipla.... multumiri lui UWE... azi sau maine sa puna la pachet domy bara fatza... deabia astept sa vina toate piesele pachete pachete... va iesi tare.

DyZ 16-07-06 09:17

dupa ce montezi stopurile si si bara ... ne mai pui niste poze ?:D

Madalin Zolti 16-07-06 09:47

Quote:

ieri au venit stopurile late de la bucuresti... sunt tzipla.... multumiri lui UWE... azi sau maine sa puna la pachet domy bara fatza... deabia astept sa vina toate piesele pachete pachete... va iesi tare.

sal mertanule, pune si tu niste pozee,
aa sii pune si poze cu toba aia a ta stii tu de care vorbesc

mertan 16-07-06 15:54

toate modificarile vor fi facute cand vor veni toate piesele pt exterior...

DOMY_m3 16-07-06 17:35

Bafta Omule La Operatiune.daca Pot Sa Ajut Cu Ceva ,stii Unde Gasesti...

mertan 16-07-06 20:55

mai omule... dar tu nici ca nu raspunzi... frate vezi ca ti-am lasat mesaj in legatura cu bara aia...o mai venit omu ala dupa masina? zi fratica... hai si ajuta-ma oleaca sa ma misc repede... mersi domy

Madalin Zolti 07-08-06 09:33

sal mertane
ce mai faci?
mai ai ceva noutati?

mertan 07-08-06 09:39

frate... eu acu strang piesele... daca va zic niste detalii... dar nu prea multe... geamuri electrice... jante albe.... gata ca ajunge....

BH 07 MDF 07-08-06 09:40

felicitari pt.mashina ...
fa-o cat mai simplu ... nu o 'impopotzana' cu diferite stickere/viniluri/spoilere bune de arat ... etc ;)
oricum din ceea ce am citit cred ca va iesi o super mashina ;)
p.s.tu esti cel care a primit premiul de 'cel mai tanar proprietar de BMW' la Bimerfest,nuh ? :-P

mertan 07-08-06 09:42

dap eu sunt ala... masina o sa vedeti cum va arata... nu va arata cum sunt cele d epe forum.. de la aceasta sectiune... masina va arata diferiti total de ce e pe forum... e alt stil... o sa il vedetzi voi.

Madalin Zolti 07-08-06 12:36

Quote:

dap eu sunt ala... masina o sa vedeti cum va arata... nu va arata cum sunt cele d epe forum.. de la aceasta sectiune... masina va arata diferiti total de ce e pe forum... e alt stil... o sa il vedetzi voi.

da mertanule, bravo, bine ca esti genu de om care tace si face
de altfel sunt si Dj16XXS si altii, sa nu-l uitam pe Liviu Redline alias Ford V6
nu ca doarr4u care zice multe dar de fapt nu face nimika :)) ala chiar trebuia pozat langa piesele cu care se lauda ca le are ca sa ne convingem k e adevarat ;))

mertan 13-08-06 15:31

am da pun poze cu toate accesoriile odata.... mai enumar cateva ce trebuie sa le cumpar sapt asta... aripi stanga dreapta noi... imi pun geamuri electrice... mai multe chestii...

si vreau sa va mai zic ca un proiect dinasta implica multe suprize... spre exemplu in lista de cumparaturi nu erau prevazute multe chestii.... adica trebuiesc cumparate din motive tehnice... sunt multe chestii pe care le descoperi si vrei sa le faci...

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning