![]() |
4 Attachment(s)
niste poze cu masina mea
si inca una cum miar place mie sa fie "Carrera GT" |
Re: o problema
puteti da un ochi si peste al meu
la mine suna cutia la frina de motor in a 3 si a 4 a ce ar putea fi??? |
cutia ?
|
Re: PORSCHE 924 Carrera
ce zici, daca imi schimb toata injectia cu unu de B3 multipunct mecanic care are si o gramada de electronica pe linga el nu o sami funtioneze motorul la un randament mai bun???
|
Quote:
|
Re: 924 Targu Mures
pareri de injectie ?????
|
Starea masini in ziua de azi
Porsche 924 din 1977 culoare rosie motorizare 1988cc injetie multipunct tip KJ-tronic by BOSCH acumlator Fulmann 100A interior refacut complet din piele naturala neagra cusuta cu sfoara rosie incalzire scaune fata spate sistem audio si navigatie : Pioneer jenti TSW negre matt evacuare sport Remus Suspensi sport discuri de frana cu racire pe fata astept commenturi sfatur si intrebari |
asa asa..dai cu poze..
|
imi plac fetele de usi si scaunele, da bine cusatura cu ata rosie.
la exterior..cum am vorbit...primul lucru ar trebui sa renunti la pragurile alea si prostia aia de prelungire de spoiler de pe spate...si cum ai zis tu..o capota noua(pentru ca cel care a avut masina inainte i-a facut "tuning").....o sa incerc sa iti gasesc o capota weekendul asta. cu injectia nu faci nimic...o pui la punct pe asta pe care o ai si totul va fi bine...am scula de diagnoza pt injectiile astea...dai o tura pana la arad si rezolvam problema...daca e vreuna. |
am si eu o capota intacta dc te intereseaza
|
cit ceri pentru capota agentule
pragurile si prostiile le ioau jos de pe el cind ii fac vopsire la cularea lui originala de fabrica morghen o asami zica codul la nuanta daca il rog frumos :D problema e sa gasesc pe cineva sam faca o vopsire apsolut profesionala ceva intilnire de PORSCHE cind facem as fi tare curios cine ce are! |
la vara o sa ne intalnim.
|
super
sper sa ot veni si eu |
S-a nascut threadul in sfarsit:D O masina frumoasa, care merita sa fie pastrata cat se poate de originala. Bafta cu proiectul si la cat mai multi 10 bani:D
|
mersi fuyo
10 ban se aduna mereu o gramada :P |
Chiar ca e frumoasa masina,am avut sansa sa ma uit la ea de aproape;)
...dar lipseste ceva din ea.....bassul la muzica:-P...baga ceva subwoofer;) |
facem si bass cu timpul am sistem pionner pentru el numa deocamdata nu il montez
am alte chesti de facut la el mult mai inportante |
lasa-l fara bass.....
Cea mai frumoasa muzica vine de la motor. |
esapamentul e remus deci ai dreptate
|
eu in masina am difuzoare(originalele) dar nu am player..doar cand merg la drum lung scot playerul din golf si il pun in porsche.
|
eu nu am primit difuzoare cu masina din pacate erau uma 2 gauri mari in tapiterie
apoi am pus doua difuri pioneer si asta tot deocamdata cind vreau muzica pun plaierul in masina si cam atit tot nam ninci antena |
Quote:
m-a distrat post-ul cu antena..si mie imi lipseste inca antena...dar imi lipseste numai la modul ca nu mai este fizic, nu am simtit pana acum nevoia de radio in acea masina...oricum, primul lucru a fost sa remontez casetofonul original...ma deranja rau imaginea unui cd player nou montat in bord... dar poate asa sunt eu...:) :oops: |
Quote:
Bafta in continuare. |
Quote:
|
Parerea mea ca daca pui un cdplayer si cateva boxe in masina nu inseamna ca o podobesti ca pe un pom de craciun .. dar no,suntem multi si diferiti cu custuri diferite:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
la celelalte capote maine-ti fac poze.mai am una rosie una alba si una albastra.lasa si u un nr de tel.sau e secret de nu vrei sa-l dai.
|
0746548251 nu ii secret numarul
|
4 Attachment(s)
Editia de vopsire a jentilor cu lac matt bicomponent
|
6 Attachment(s)
editia Bara rigidizare fata
cu vopsitul mai am un pic de lucru da in general asa arata |
salut
e foarte ok masina dar poata ar arata mai originala cu jenti cu spite asa am eu si le vad comparativ |
Jentile tale is cu emblema PORSCHE??
vad ca mai ai si tu ce sa faci pe masina si eu am probleme cu liniile de la faruri |
Quote:
|
pai da dar merita !
|
7 Attachment(s)
Niste poze mai noi
|
Quote:
Daca e sa-mi placa ceva, imi plac scaunele....:lol:...daca e nevoie sa critic ceva, e "gura" de pe capota.... |
am sa cumpar alta capota daca gasesc ceva ieftin si bun
mersi de opiini |
8 Attachment(s)
niste poze cum arata masina cind am cumparat o
fara motor si asa mai departe interiorul ere vopsit peste tot de culoare rosie (tigla) |
o sa am inscriptia originala PORSCHE pe motor :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning