![]() |
Diverse Discutii
Salut bine v-am gasit pe forum :D cu o sectiune numai a voastra felicitari ... a meritat efortul :D
|
Re: Diverse Discutii
bine ne-ai!:)
|
tari cursele (legale, in sfarsit) da ma oftic. Eu nu am fost cu mashinutza mea acolo. asta e, poate data viitoare. oricum sunt fericit ca am fost prezent la cursele din buzau.
|
ma poate ajuta si pe mine cineva? vreau si eu sa imi pun un clip. o imagine dinaia ca mai sus la proddigy la semnatura si nu stiu cum ...multumesc
|
1 Attachment(s)
http://imageshack.us/ - upload aici la imagine,dupa care copy la asta,dupa care dai paste la semnatura ta acolo la user!
|
hai sa vedem daca functioneaza
|
e un gif dar nu merge.naspa. o sa incerc altceva. oricum multumesc pt indicatii
|
gata..am gasit...ma simt mai bine acum
|
Diverse Discutii
cel mai bine ar fi sa vorbim pe asta.. asa, in general ;) . Pentru a preveni offtopicul .. si pentru a spune cam tot ce ne trece prin cap
|
facusem eu unu inainte da in fine :D cum vrei u :-P
|
ba fratilor am fost si eu in weekendu asta pe la buzau...m-am dat cu masina cam peste tot...am vazut trupa care s-a adunat la april acolo dar mi-am dat seama ca nu m-as fi integrat cu dacia mea acolo...am dat si cateva ture pe acolo crezand ca plecati undeva la o cursa dar nu s-a inhtamplat nuk pana mi-am consumat eu benzina
|
esti undercover, ramai undercover :)
|
undercover pana o sa o fac...adica peste multi-multi ani...nu ca m-ar deranja o liniuta acum cu ea(mai ales ca mi-am facut franele simbata si de-aia am iesit cu ea)
|
am si eu o intrebare...e legata de mecanica mai mult daca te pricepi...de ce consuma un opel astra 1.4 10-11 la suta?
|
pentru ca poate :))))
|
nu..acum serios
|
va place dacia mea tunata in paint?
|
giubau,trebuia sa opresti acolo,si oricum poti sa faci liniute si cu dacia.eu toata iarna trecuta nu am mai avut masina si m-am alergat cu un papuc.cand mai ajungi in oras,da de stire pe forum si te astept la o cursa.
|
dacia din poza e usor de facut.ar trebui sa te apuci de treaba.
|
curse au fost si sambata si duminica,dar nu ai stiut unde sa cauti
|
giubau_v8 .. crezi ca astia se intrec numa` cu ozn`uri ? :))
sa`l vezi pe siadimet in actiune cu papucu` :D |
da ma fratilor sa vad cum vin si eu vineri seara acasa si sa vad de unde fac rost de niste bani de benzina si ma bag si eu la ceva
|
oricum dupa ce ajung in oras nu pot sa dau de voi decat daca vin acolo la april si poate o sa imi iau inima in dinti si o sa fiu in prima linie in parcare...cine stie...mai vorbim ca mai e pana atunci
|
baietii astia de la april ,chiar daca nu ma suporta pe mine,sunt ok, si nu au muscat pe nimeni pana acum.daca esti indragostit de masini si curse,du-te acolo.daca totusi nu ai curaj,da un semn pe forumul asta si te intalnesti cu mine.
|
la april poti sa te duci si sa schimbi o vorba , o impresie , ceva,nu trebuie neaparat sa te intreci
|
sorry da` eram un pic turmentat si n`am vazut ca mai exista un topic cu acelasi nume.... my bad
|
propun ptr discutii offtopic sa ne dam id-urile de msg si sa comunicam acolo, printr-o conferinta ceva: al meu SALNTDLCK
|
ok al meu e adybiluta sau giubau_v8..mai mult intru cu adybiluta
|
al meu e rudolf.3721 ;) use it wise
|
altcineva nimik? nici un id?
|
si uite asa spatiul alocat Buzaului pe acest forum...precum si orasul...se cufundara in bezna..
|
dc tot e vb despre cei din bz, adrian_rot. respectele mele pt voi, cei implicati!
|
dj_ice2001 al meu user...nu prea stau pe acasa ca sunt student..da cand vin dau 6700 turatii la clio lu tata 1.4 8 v
|
Buna ziua tuturo...)))
|
al meu e vasiid daca intereseaza pe cineva :!:
|
1 Attachment(s)
testing img
|
chhhh...testing.. chhh .. roger.. chhh... incoming...chhh...roger.. chhh .. roger do you copy ? chhh..over
=)))) |
Buzoieni se prezinta cineva la Cheia :D
|
nu e Bimmerfest ? se poate veni si fara bmw ? :))
|
vin si eu dar ca spectator nu ca participant
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning