![]() |
Matiz de Cluj - CJ 28 GEF
3 Attachment(s)
Matiz 0.8 cu mici modificari pe ici pe colo la motor + evacuare
Amplif ULTIMATE 2x425...850w rms cu 2 MAGNAT XTC 1500 2 boxe PHASE si CD CLARION cap de serie 2003...........still building |
la roti nu te`ai gandit sa faci modificari ? sincer chiar sunt urate zici ca sunt de bicicleta... incearca un 195 macar cu ceva jenti putin mai late pe 14 daca incap.
bafta si sper sa treci brin bucuresti la urmatoare etapa sa`l vedem/auzim si noi mai de aproape... bafta ! |
UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU
Misto rau!! Bravo!! Daca ajungi prin buc da-mi un PM si vin sa vad si eu minunea :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Ba m-am gandit sa pun roti mai late dar deocamdata imi ajung 185/55/14
...o sa fie in primavara pe fata 195/40/16 si pe spate 225/40/16 mai trebe oricum pana atunci sa pun motoru` |
interesant matizu. nu ai fost cu el la tm cand a fost crsa la aeroport? ca-mi aduc aminte ca era un matiz parcat acolo din care urla muzica.
mai ai un dif in mijlocu' banchetei din spate, sau nu vad eu bine? |
i
Ce e chestia aia de pe volan?
|
nice and clean. just how i like them. bafta in continuare si asteptam sa vedem ceva intaresant.... ce modificari la mlotori ii poti face ?
|
CORSE...matizu pe care l-ai vazut laTM a fost unu verde cu nr. de DJ a uniu prieten de-al meu
REN5...chestia aia de pe volan ii telecomanda de la CD Amytal...pot sa-i pun chip sa-mi dea un 20-30 cai sau sa-i schimb motoru cu unu de suzuki sau de daihatsun.deocamdata am un filtru de aer sport si catalizatoru ii dat jos...urmeaza evacuarea modificata |
:shock: :shock: :shock: :shock:
jos palaria suna bine un motor de suzuka :wink: |
n'o sa-ti dea chip-u 20-30 de cai nici de'a dreaq.. poate pe un turbo diesel de 100 cp stock :) .. schimba motorul mai bine. bafta la tuning
|
Superb sistemul de sunet...faci showcar din Matiz...20-30cp nu are cum sa-ti dea chiptuning la motorashul ala, in schimb iti recomand motorul de la urmatoarea mashina: http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=25674 sau http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=93214
|
si chiar poti sa stai in masina cand dai drumul la subwoofere? Tabla si geamurile(chederele) mai sunt intacte sau nu prea dai volumul tare ?
Oricum interesant facut.......ce-as face urmatorul lucrur, chiar inainte de motor ar fii sa lasi suspensia, o sa schimbe radical lookul.... PS: si un chip daca ar da 20-30 hp ar fii o revolutie tehnologica, mai mult de 5 cai (din cei 50 care-i are masina) n-o sa-ti dea... |
Super misto sistem audio ....cam cat te-a costat jucarioara asta......
|
mersi de site!!!!! de mult cautam un motor de charade...oricum muzica ii in jur de 1000-1200 E ....si treaba cu chipu ii pe bune la motoru meu imi da in jur de 15-20 cai chip tuning MTM
|
gelicitari pt muzica.la ceva modificari exrterioare te-ai gandit in afara de roti?
|
Am vaga impresie ca exagerezi, ca sa nu zic aberezi...eu m-am uitat aici http://www.mtm-online.de/index_en.htm si sa mor de am gasit undeva cip pt Matiz...sau Daewoo...ori poate te afli in necunsotinta de cauza si ti-a facut cineva cip tuning si te-a aburit cu faze gen cip MTM si 15-20cp...nu exista cip pe lumea asta ca sa-ti duca motor de 800cmc de 51cp la 65-70cp...fara suparare, dar mai informeaza-te...
|
Super frumoasa masina...dovada ca atunci cand ai gusturi, pui suflet (si bani :) ) se vede intotdeauna.Bafta in continuare cu tuningul!
P.S.: Ceasurile de bord sunt cumva facute la spider tuning? P.P.S.: Pune-i neaparat jante! |
frumooooooasa instalatia. dar numa asa de curios ... ce atarna atatea fire pe acolo! incearca sa ii dai si un aspect.
15-20 de cai cu un cip ????? cipul ala e un alt motor?? :wink: |
Re:
interesant.dar am si eu o intrebare: ce e chestia aia albastra (pe care scrie powercap) din portbagaj??Incearca sa faci si ceva exterior (mai bine simplu si cu gust decat prea incarcat)...si o sa iasa fain.si inca ceva...mie, sincer nu imi place culoarea volanului...mai bine iti pui unu tot albastru dar sport...nu?
|
1 Attachment(s)
masina are si la exterior facut o gramada ,eleron luma tuning ,barile sunt facute calumea
in masina asa de tare suna ca odata am fost la vila tusa la un suc si a ridicat geamurile ca ploua si mie si la soramea ne-a curs sange din nas asa de tare e sub-u ala magnat.si spun eu ca daca ar spune gefu atunci poate nu l-ati crede.noi am stat in spate langa sub si corse matizu verde cu numere de dj e a lui krushx eu am avut onoarea sa fac drumu de la cluj cu el pana la timisoara . |
Belea mashinutza!
Respect! Dak i`ai punea unu din motoarele alea de care zice Bogdan ar fii... :chainsaw: :2gun: :yikes: :twisted: |
corect mashinutza arata cum nu se poate mai bine.adika sistemul de sunet.
|
Wooferul de pe bancheta din spate e conectat ????
|
e conectat si ala din pacate din cauza basului i s-a indoit usa de la portbagaj sub luneta :shock: :shock: :shock: :shock:
|
din partea lui papu fre***-ti p***
|
Dragutz... nu tzi-e frik cu wooferu' ala? :)
Nu trebuia sa-tzi vopsesti volanu'... e naspa... mai bine skimba-l dak nu ai airbag (ceea c nu cred k am observat k nu e modelul full)... |
CT-03-ART...Modificari exterioare sunt facute dar tebuie sa pun niste poze mai detaliate...firele din masine au fost o improvizatie de moment (cand s-a facut poza) am ramas fara + de la CD si a trebuit sa fac ceva.....+ direct de la baterie.....urmeaza ceva modificari si la partile laterale+un motor de Charade...apropo ...MTM face si chipuri la comanda pt orice fel de masina...
DJ10BOD...volanu vine schimbat (stiu ca ii naspa) |
Frumos, vad ca tii la masinuta ta. E bine altu o vindea de mult si isi lua alta cu banii pe care i-ai bagat tu. Succes, sper s-o faci rupere.
|
Ma, o face MTM pt motor de Matiz 800cmc 51cp sa-i mai dea 15-20cp asha cum zici tu si nu stim noi, astia mai prosti..eu zic sa te mai gandesti...serios de tot...probabil ca chiar nu-ti dai seama ce spui...
|
super misto ...felicitari !
la exterior iti recomand doar rotile sa le schimbi si eventual s-o lasi mai jos din suspensie cum zicea pimp_lex ... in rest e marfa ! felicitarile mele inca odata ! :wink: |
Re:
Quote:
|
shi matizu e mashina
3 Attachment(s)
ete ca am dat shi yo de topicu' asta.. :wink: :lol: :lol: :lol: just kidin'... Alex... da-o dreq... sistemu audio e tare... intradevar... respect... da' nu cred ca de la bass s-a indoit tabla... wtf... e indoita inauntru nu in exterior... oricum... sa nu exageram...
|
2 Attachment(s)
some more pics... calitatea e cam nasoala
|
3 Attachment(s)
Asta de mai jos ii matizu lu KrushX, ala care l-a vazt corse la TM... din pacate statzia din poza de mai jos shi wooferu de care e prinsa au fost vizitate de hotz...
|
1 Attachment(s)
PS
tot py corse, la TM avea MacAudio da' l-a ars tipu' cu A4-le |
:shock: Frumos... FRUMOS!!!! :shock:
|
salve, nu am citit toate paginile dar am vazut ca vrei roti mari....sigur it intra pe 16? eu am avut matiz cu 195/40/15 si in fata mai era loc de un deget cand luam curba....sa nu spun ca in spate daca statea numa o persona subtire atingeau gumele de interiorul aripii aleia taioase :shock:
skimba amortizoarele neaparat 8) |
frumoasa statia din matizu' lui KrushX, pacat ca a fost vizitata de persoane care nu au fost bine venite. chiar arata bine.
mersi pt lamurire tekno |
Frate dar ce casetofon ai?(Gef)
|
clarion capu de serie de anu trecut 400 de batrane
|
All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2025 4Tuning