Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Care pe care ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16749-a.html)

nikkon_kde 02-05-06 16:01

Care pe care ?

Ce ziceti baieti...care va tenteaza mai mult?

toate se invart in jurul valorii de 200 de cai.

daca aveti completari la poll spuneti-mi si se rezolva.

The_Mask 02-05-06 16:24

Re: Care pe care ?

Am ales Golf GTI din mai multe motive: mi se pare o masina foarte usor de modificat, foarte accesibila la pret, cu o tenta sportiva peste masinile din poll, + ca in vara imi voi lua o astfel de masina;)

GabiByte 02-05-06 16:31

Honda Civic R-type.
Arata mai bine ca toate.
E cea mai noua.
Motorul evident cel mai performant si cel mai fiabil.

ESPinoza 02-05-06 16:35

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Honda Civic R-type.
Arata mai bine ca toate.
E cea mai noua.
Motorul evident cel mai performant si cel mai fiabil.

ai uitat sa spui ca asta e parerea ta.. daca as avea de ales.. as alege megane`ul

GabiByte 02-05-06 16:37

hehe:) las ca vedem noi cand apare

teddy 02-05-06 17:00

type-r, i guess...

Cosmin255 03-05-06 15:00

Quote:

Originally Posted by The_Mask
Am ales Golf GTI din mai multe motive: mi se pare o masina foarte usor de modificat, foarte accesibila la pret, cu o tenta sportiva peste masinile din poll, + ca in vara imi voi lua o astfel de masina;)

Foarte accesibila la pret? Nu stiu unde bate Type R la pret exact dar Astra si Megane sunt sub el sigur,deci inseamna ca astea sunt foarte foarte accesibile?

OnTopic : Merg si eu pe Type R

Eugen_TL 03-05-06 15:36

pacat ca nu ai bagat si focusul.... ar fi trebuit sa aleg intre el si type R ! si eu merg pe type R in primul rand ca imi place enorm cum arata si are potential de tuning ridicat... dupa asta ar fi GTi-ul

mercut 03-05-06 16:19

aleg gti pt ca..... imi place mai mult :)

Race 03-05-06 16:37

Vre-un argument pentru cei care au ales Type-R ? In afara de aspect ? Hai sa zic eu unul contra:NU A APARUT INCA ! A fost prezentat doar conceptul,iar pana la inceperea vanzarilor si cel mai important a testelor mai e.

Quote:

Am ales Golf GTI din mai multe motive: mi se pare o masina foarte usor de modificat
Cat de bine a prins ideea VW pentru 2.0 TFSI...un exemplu elocvent cum economistii vand masini nu inginerii.Oricum mai are 25 CP pana sa atinga puterea Megane-ului stock.

Quote:

Motorul evident cel mai performant si cel mai fiabil
De ce e mai performant ? Pentru ca are aceeasi putere maxima ca si cele turbo,dar o curba de putere mai slaba ? In linie dreapta e clar ca noul Type-R e mai lent ca Megane-ul...poate pe circuit sa se reabiliteze.

Am votat Megane,pentru ca noul Type-R nu exista inca.Cand apare mai vedem...

EDIT: De fapt am votat Type-R din greseala,aparent sunt cam chior :oops: Scadeti un vot de la Civic si puneti la Megane.

mihai88 03-05-06 17:10

Honda Civic Type R

mi-as lua golf daca nu sar mai fabrica civic :D

The_Mask 03-05-06 17:53

Nush Race ce tot trebuie tu sa comentezi de fiecare data pentru ca fiecare a ales masina dupa gustul lui(care la tine vad ca e lipsa). Toti va uitati la PUTERE ca are cu 25cai mai mult Megane RS si ca are 1-2s in fata pe circuit, o masina o alegi doar pentru putere???

GabiByte 03-05-06 19:38

Race, ai dreptate, nu a aparut...dar dupa cum vezi asteptarile sunt pe masura iar daca type-r va fi un hot hatch la fel de bun in clasa ei precum civic e in clasa ei, atunci va fi extraordinar. E ca si noul M3 V8, o alta masina de la care se asteapta foarte mult. Am zis ca e cel mai performant pentru ca honda are o reputatie pentru motoare exceptionale. De obicei nu ma bazez pe reputatie dar in cazul acesta nu exista om care sa se fi plans de vreun motor honda. Plus ca sunetul celei vechi e superb. Nu vad de ce masina noua va suna mai urat. Oricum vom vedea. Cat despre curba de putere nu pot sa ma exprim pentru ca nu am vazut-o si nici nu am cum sa o vad acuma.

tom 03-05-06 20:37

pot sa intreb de ce nu a intrat in acest vot si Ford Focus ST?
k sincer sa fiu este peste cel putin 3 dintre cele 4 nominalizate

nikkon_kde 04-05-06 08:13

poti s aintrebi normal....iar eu iti raspund: pt ca sunt un idiot si am uitat sa il pun cand am facut postu.

juana_man 04-05-06 10:33

type r pt incep sa-mi placa japonezele :D

ebh 04-05-06 12:11

de ce astra gtc si nu opc? la pret e comparabila (chiar sub) cu celelalte.
depaseste 200 de cai intr-adevar, dar la fel face si megane-ul.

Race 04-05-06 12:47

GTC inseamna versiunea "coupe" in acceptiunea Opel,adica hatchback cu 2 usi si plafon curbat.Aici banuiesc ca e vorba de Astra Turbo 2l/200 CP.

Preturi CIP EURO (versiunile cu 3 usi pentru ca Type-R are doar 3 usi)
Megane RS - 18.343
Astra Turbo - 18.786
Golf GTI - 18.882
Civic Type-R - 19.500 (vechea generatie,FARA AC!!!)

Astra OPC exista in oferta pentru Romania,dar fara pret trecut.Oricum e mai scumpa decat versiunea de 200 CP (in Germania preturile sunt 23.000 si 28.000 pentru Turbo 200 CP si OPC,deci e ceva diferenta).

alecsutu1 04-05-06 13:39

Votat GTC imi place cum arata si poate fii modificata destul de usor

sandumrs 05-05-06 02:01

Nu votez, Fordul ST220 cred ca e peste toate. GTi-ul il urmeaza pentru ca este cel mai omogen dintre toate.

Civicul, cu 200Cp, nu mi se pare mai sus de locul trei indiferent ce rezultate va avea pe circuit. Plus ca motorul trebuie turat ca sa prinda curaj.Un mare minus, nu-mi place cum arata.

neXus 09-05-06 19:06

Hmm... de-abia a patra persoana care voteaza Mégane RS... imi place "fundul" , motorul, interiorul... cam TOT, mai putin bara fata/spate, dar asta se poate rezolva destul de usor ;)

nikkon_kde 10-05-06 08:22

se pare ca Civicul conduce detasat.Cat despre Mégane RS...sincer nu m-a impresionat prin nimik,mai ales bara din fata care e oribila...
parerea mea!

GabiByte 11-05-06 21:06

Civic R-Type are tot 200cp dar se pare ca va fi mai usoara, deci nu credeti ca va pierde datorita cailor in minus.

neXus 12-05-06 15:36

A, si nu uitati taxa de import de 30% pentru Civic. (10% de la anul)

aleks 16-05-06 20:16

aleg gti-ul pt imaginea lui rebela, pentru faptul ca modelul este o legenda in lumea modelelor sport, si pentru ca este facuta cu o atentie deosebita pentru detalii, cu finisaje demne de o clasa superioara.

around za world 16-05-06 20:42

1 Attachment(s)
Aleg GTC pentru ca mi se pare mie ca arata cel mai agresiv , cat despre performante vesnicul 2 l turbo poate fi usor upgradat (e mult mai usor sa schimbi o turbina standard cu una mai mare decat sa instalezi una cum ar fi cazul civicului ) . Dar repet alegerea mea se bazeaza pe design dat fiind faptul ca toate pot cam acelasi lucru:x :peace:

im570rm 17-05-06 02:30

da ar fi mers aici focus st220 si astra opc care sunt superioare cel putin la cai

neXus 17-05-06 13:21

Daca ar merge Astra OPC, ar merge si R32, nu? Nu...

Lukian_XXX 17-05-06 17:15

merg pe megane!!

im570rm 18-05-06 23:27

r32 nu prea se pune ca e 4x4

neXus 21-05-06 22:02

Dintre toate modelele, de departe Astra GTC mi se pare cea mai frumoasa si mai eleganta. Cat despre performante, *banuiesc* ca sunt destul de bune.

George_P. 21-05-06 23:26

GTI-ul
Are acel ceva.....;)
Si la Top Gear Golf-ul 5 GTI a iesit cel mai ce dintre toate hatchback-urile.

Bine,acum fiecare cu ce-i place.

George_P. 21-05-06 23:29

GTI-ul
Are acel ceva....;)
Si la Top Gear,5-ul a iesit cel mai ce dintre hatchback-uri.

Bine,acum fiecare cu cei place.

neXus 22-05-06 00:06

Nope, Megane-ul a iesit cel mai performant. :-P

George_P. 22-05-06 15:40

Cred ca o sa va lamureasca....

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1139663202

SEBASTIAN 22-05-06 22:24

cele mai mari sanse le au masinile turbo otorul de la GT se face la 750cp

br01tim 24-05-06 11:22

tot pe GTC merg si eu.cred k Focusul ST merita si el nominalizat.

VIPER_GL 27-05-06 03:40

As alege Honda Civic R-type ptr ca are un motor puternic, un design reusit si arata bine si e usor de tunat;)

aleks 29-05-06 08:42

apare golf vi !!!
Volkswagen se vede atacat de o concurenţă feroce, care-i pune în pericol poziţia de lider pe pieţele europene. Pentru a face faţă acestui asalt, VW a decis să adopte o politică mai agresivă, anul 2008 fiind unul extrem de important în planurile grupului german.
Astfel, se spune că Golf V nu va mai avea un face-lift, ci va face loc unei noi generaţii, încercând să revină la nivelul de referinţă pentru segmentul hatchback. Pentru a nu creşte costurile excesiv, noul model va folosi baza tehnică a actualei generaţii, dar va fi complet redesenat. Ceva mai mare şi cu un aspect mai sportiv decât Golf V, acesta ar putea prelua elementele de design ale părţii posterioare de la Concept A, detalii ale părţilor laterale de la Eos, în timp ce partea frontală va beneficia de o grilă cromată similară celei folosite de R32 (foto), dar şi tuşe amintind de Eco Racer. Evident, această schimbare de stil îşi propune să ofere lui Golf VI un plus de atractivitate, care, combinată cu calităţile platformei, dar şi a binecunoscutelor motorizări FSI şi TDI, să îi aducă, detaşat, statutul de lider în segmentul hatchback

neXus 29-05-06 14:57

iti dai seama ca daca trec deja la o alta generatie, pretul Golfului va creste pentru a acoperi cheluielile de productie si de modificare a liniei de asamblare. daca asta e strategia celor de la vw, le urez multa bafta. vor avea nevoie...:???:

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning