Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   participanti (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1674-participanti.html)

needBrain 07-08-04 01:17

participanti

cam catzi din oras cu masini ar participa la o cursa legala de viteza de 1000m?

CT-03-ART 08-08-04 10:09

eu unu las baga pe tata la asha ceva ca nu am carnet shi cica e legala shi sunt sigur ca va accepta.

madfish 11-08-04 02:48

cam putina lume ....

D_M_X 16-08-04 23:05

cam catzi din oras cu masini ar participa la o cursa legala de viteza de 1000m? Cred ca mai mult de 30 de participantzi nu or sa fie ptr ca nu prea sunt multzi dispusi sa-si 'rupa' masina. De privit...o gramada :blahblah:

needBrain 17-08-04 03:20

tu ce masina ai D M X?daca nu sunt prea indiscret

D_M_X 17-08-04 05:57

una care rezista la 1000m needBrain. Ideea e ca se confunda Constanta cu Bucurestiu.

madfish 17-08-04 13:28

adica :?:

D_M_X 17-08-04 19:47

adica nedBrain...?in cta in afara de sad sin inca 2-3 masini care sunt facute ptr asa ceva restu nu sunt decat masini absolut normale care nu au nimic modificat. Poate un cip sau un filtru de aer puse. Ideea este ca la parcul auto nu ne putem compara cu bucurestiu. Iar cei ce au bani si au masini adevarate nu participa. S-a vazut la campus. Doar cel cu Subaru era trecut de 30 de ani. Nu stiu cine este caci nu-l cunosc personal.Si eu sunt pasionat de street racing dar trebuie sa acceptam ca nu prea sunt masini care sa participe la o cursa organizata(indiferent de catre cine) si ma refer la cei din cta.gandestete putzin..in cazul unui concurs.. ar participa sadu. dta, cele 2 subaru cel cu dacaia alba but si ptr impresii eventual renato cu Hummeru(ferrari), tra, si cu zma...in rest sa ma ierte dar sunt umpluturi. Si ma refer la masini nu la soferi.

CT-03-ART 17-08-04 19:55

iti spun yo ca renato cu \"mashinutele\" nu participa...nu cred... shi in primul rand vorba ta nu ar fii mashini care sa faca fata pt ca soferi buni exista...dar...lipsa de fonduri...ar trebui sa sponsorizeze U.E. cu mashini bune Romania...LOLZ

needBrain 17-08-04 22:29

renato(sa nu se supere pe mine)dar nu stie pe ce lume traieste.el stie doar sa se rupa in figuri si cam atat.ai dreptate cand spui ca cta nu se poate compara cu buc in primul rand pt ca parcul auto din buc e de vreo 10 ori mai mare decat cel din cta.si vreau sa stii ca atunci cand am deschis topic-ul asta m-am referit la absolt totzi care s-ar trage legal indiferent de masina ca-i tunata sau nu,cai dacie sau mercedes sau opel astra,etc. important e ca se trag,nu?pai de ce sau inventat categoriile?tocmai pt cei care nu au masini jucate la motor :yikes:

madfish 18-08-04 02:57

Sunt multe masini si nu umpluturi din cta care ar putea sa participe, BiP`u, Fix`u eclipse ambele, X teamu cu tot ce au ei si mai sunt da nu le stim noi pe toate ...

needBrain 18-08-04 03:05

nu uita de gnt te rog,de kon(i) ca nu se stie

madfish 18-08-04 03:15

si cate si mai cate .. a si alex cu Bmw v8 ala ...

DnI 18-08-04 03:19

OFF
madfish nu puteai sa spui totul intr`un singur post? nu de alta dar ma dor ochii. :D

madfish 18-08-04 03:21

fa-ti un control atunci ...

needBrain 18-08-04 03:25

chiar mah,voi,4ss va-ti baga?suntetzi vreo 20 din cate stiu io

B|shOp-VR6 18-08-04 11:18

ne-am baga... suntem 20 de membrii dar nu tot atatea masini din pacate..... dar cei cu masini sigur s-ar baga la legale....

madfish 18-08-04 15:40

hai ca se aduna oamenii

CT-03-ART 18-08-04 21:28

oamnii se aduna dar intrebarea e daka cursa o sa se organizeze legal.

X-Ray-Eyes 18-08-04 21:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Sunt multe masini si nu umpluturi din cta care ar putea sa participe, BiP`u, Fix`u eclipse ambele, X teamu cu tot ce au ei si mai sunt da nu le stim noi pe toate ...

BIP -u ? VW Polo ? Sau care ? Daca la 1.6 esti tragtor inseamna ca motoarele de 3000 sunt de avion
FIX -u ? Alfa Romeo Visinie ? Arata frumos si nu cred ca vrea sa se afirme ... am bservat ca nu sti mtivul si nici nu am sa il spun !
Eclipse - Care ? Ala rosu cu eleronul ala mare ? Daca tu ai vazut masina aia alergand prin Constantza eu iti dau premiu ... Valabil si tr celalalt clipse care e condus de gagica

Momentan tu ai enumerat numai masinile modificate pe cae le-ai vazut tu ... si nu pe cele ce merita atentie mai speciala .
Vectra 1995 3.0 MV6 si 240 Cp .
BMW 335
Vectra V6 2.5 175 Cp
Golf GTI G60 180Cp

Fara numere de inmatric ca nu se poarta ...
Astea sunt masini de curse nu ceea ce ai spus tu ...
Si garantat oricare dintre cele ce ti le-am spus eu dau fum la ecliplse , alfa , etc ...
Nu aspectul conteaza .. ci ce ai sub capota !

needBrain 18-08-04 23:41

el a spus ca poate se arunca si ei

D_M_X 19-08-04 16:27

corect sad-ule. si daca se organizeaza sigur vin cu un omga caravan mv6 momentan cred ca singura de genu asta in cta. Nu arata ca alfa visinie fix(ca sa se stie ca masina respectiva are motoru VARZA) si vrb lu andrei nu prea conteaza exterioru cata vreme masina la motor suspensie etc e tunata. Si lumea vine la concursuri sa vada masini straine modificate nu dacii cu faruri de golf,renault sau bora si bari de cielo si stema de renault sau vw. Sunt putzine masini in cta poate prea putzine care ar participa nu doar sa vina sa le admire lumea ca ce bara are si ce 1500 de w scosi de domotec are pe ea . Asta e parerea mea

madfish 20-08-04 01:32

sa stii ca nu sunt sg masini tunate care le stiu eu .... stiu mult mai multe dar le-am enumerat pe cele mai cunoscute de publicul larg... si l-am numit \"posibili participanti\" nu cele mai tari masini tunate ...

needBrain 20-08-04 02:02

pai haideti sa ne exprimam mai clar ca uitatzi ce se intampla si nu are rost pe cuv meu.si intr-adevar mmadfish a spus ca ei ar fi niste posibili participantzi nu a spus ca se baga 100%,eh ma rog,o mica confuzie

madfish 20-08-04 22:40

ar fi mult mai multi participanti .... numai cursa sa fie

needBrain 21-08-04 01:28

sa speram ca o sa fie ca cine nu ar vrea?bine,nu ma refer la pensionari :D :D

ct77pia 27-05-05 18:16

DMX ce te face sa crezi ca eu nu m-as baga eu nu refuz nimic ma dau cu oricine nu conteaza ca o iau sau nu conteaza distractia :twisted:

-=X-Team=-82-MDN 28-05-05 15:07

sunt o gramada care s`ar baga` la o legala .... numai sa se faca + ca daca e sa se organizeze ceva ... nu cred ca s`a face pe 1000 m ... si s`ar face clasic pe 402,5 m ... sau un sfert de mila ... :) masini sunt care s`ar baga ... asta e sigur ... numai sa faca cineva ...sa organizeze cineva ... :) si or sa vina daca se va face reclama . :)

CT-03-ART 28-05-05 15:46

pe mine m-ar uimi daka cineva poate sau are idei unde sa facem o cursa:circuit pe grupe dar cu 4 mashini la fiecare grupa...ar fii interesant...poate cand or sa fie toate actele gata organizam o cursa in parteneriat MR shi X-t

-=X-Team=-82-MDN 28-05-05 15:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
pe mine m-ar uimi daka cineva poate sau are idei unde sa facem o cursa:circuit pe grupe dar cu 4 mashini la fiecare grupa...ar fii interesant...poate cand or sa fie toate actele gata organizam o cursa in parteneriat MR shi X-t

4 masini .... nu prea cred ... 8 sau 16 ... depinde .... si ... mai e putin pana cand sunt gata actele si mai vb atunci ... ce si cum

CT-03-ART 28-05-05 22:43

eu ma gandeam la un circuit mai micutz shi nu cred ca incap 16 mashini dar 8 se pot da...ashteptam actele shi vom mai discuta pe tema asta...

-=X-Team=-82-MDN 30-05-05 01:03

Re:

Quote:

eu ma gandeam la un circuit mai micutz shi nu cred ca incap 16 mashini dar 8 se pot da...ashteptam actele shi vom mai discuta pe tema asta...

circuit !!! pai aia e indemanare ... si nu e liniutza .. e o diferentza ... la un circuit de indemanare ... trebuie sa ai in jur de 1.500 de m .... pe care trebuie sa ii faci in minim 2 min ... max 2.30 min ... aici sunt o gramada de comentarii .... si o gramada de chestii de care trebuie sa te agati .. si trebuie sa te informezi ... in fine .. avem multe in de invatzat ... suntem la inceput ... dupa ce ies actele ... putem sa vb altfel ... cu oricine ...

needBrain 30-05-05 09:06

astea-s deja vise.......cu o pista,si chestii de genu asta.....

CT-03-ART 30-05-05 09:47

nu a zis nimeni nimic de o pista...un circuit de indemanare sau un circuit de viteza cu 3 lap-uri putem sa il facem shi in parcarea de la metro...nu e ceva neobishnuit...

x-28-TRA 30-05-05 14:13

Re:

Quote:

nu a zis nimeni nimic de o pista...un circuit de indemanare sau un circuit de viteza cu 3 lap-uri putem sa il facem shi in parcarea de la metro...nu e ceva neobishnuit...

pai poate si mr sa organizeze un raliu ca nimenii nu se supara arr fii chiar frumos

Ady81GBX 28-11-05 22:16

FullSpeed Racing Club Constanta

Ar fii frumos sa se organizeze ceva de genu...si sincer sa fiu DMX nu inteleg de ce vorbesti asa despre cei care au dacii...se afirma si ei cu ce au ..sa stii ca nu toata lumea s-a nascut in masini straine .... poate usor usor o sa ajunga si ei sa aiba o masina mai buna si mai performanta , da nu tre sa se faca misto de ei... Si akum sincer daca ai avea o masina unikata cu care sa te mandresti gen(WRC-u)as mai zice..da un espero cu motor de calibra nu mi se pare chiar o super masina.. fara suparare...

faruk_fyk 29-11-05 11:33

Re: FullSpeed Racing Club Constanta

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Ar fii frumos sa se organizeze ceva de genu...si sincer sa fiu DMX nu inteleg de ce vorbesti asa despre cei care au dacii...se afirma si ei cu ce au ..sa stii ca nu toata lumea s-a nascut in masini straine .... poate usor usor o sa ajunga si ei sa aiba o masina mai buna si mai performanta , da nu tre sa se faca misto de ei... Si akum sincer daca ai avea o masina unikata cu care sa te mandresti gen(WRC-u)as mai zice..da un espero cu motor de calibra nu mi se pare chiar o super masina.. fara suparare...

lasa ca nu te-a mancat...nici pe tine nici pe cei cu dacii...a vb in general...ce crezi ca el s-a nascut in Espero SFI?ia intreaba-l ce masina a avut inainte :lol: :lol: Nu DMX? :icon_kiss Si e ceva sa ai motor de 2000 DOHC pe un espero...sunt doar 2 in Cta...Si amandoua strica asfaltul lui Mazare....Stati ca o sa iasa Dacia aia cu V6 cat de curand...sa vedem atunci cine o sa mai fie tare in gura :wink: Adi sper ca nu te-ai suparat pe mine...

Ady81GBX 29-11-05 17:41

FullSpeed Racing Club Constanta

Stai linistit FIK-ule... io nu ma supar pe nimeni :D... chiar sunt curios cum o sa fie dacia aia :D..numai bine.. 8)

D_M_X 29-11-05 19:59

Si lumea vine la concursuri sa vada masini straine modificate nu dacii cu faruri de golf,renault sau bora si bari de cielo si stema de renault sau vw. Sunt putzine masini in cta poate prea putzine -------- asta te-a deranjat pe tine mah?Ca am zis asta ? Ok vad ca pe tine te deranjeaza parerea mea ...sa stii ca apreciez mult o dacie care merge perfect si este asa cum a iesit pe poarta fabricii decat una care e plina de rugina si are faruri de g 4 sau bot de renault megane sau fata de logan. Daca u numesti aia tuning ...eu nu mai zic nimic. Singura dacie care mi-a placut cum arara cu faruri de g 4 a fost gec-ul ...care din pacate nu mai este.
Si ca sa stii prima mea masina a fost un oltcit rm in 4 trepte cu carburator de 1.3. Si pot sa zic ca masina aia ptr mine a reprezentat ceva si a fost o masina buna....are 97 de mii de km fara nici o segmentare....si cine ma cunoste stie cum mergeam cu ea.
Cat despre espero meu cu motor sfi...intradevar nu este o super masina si nici nu are cum sa fie ptr ca este o masina de strada nu de curse.
Si stii ceva nici nu ma intereseaza parerea ta ptr ca una peste alta este masina mea si eu bag bani in ea nu u. Ca nu-ti place tie ...ok f bine, nici nu trebuie...trebuie sa-mi placa mie nu tie.

ct02raz 03-12-05 08:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Si lumea vine la concursuri sa vada masini straine modificate nu dacii cu faruri de golf,renault sau bora si bari de cielo si stema de renault sau vw. Sunt putzine masini in cta poate prea putzine -------- asta te-a deranjat pe tine mah?Ca am zis asta ? Ok vad ca pe tine te deranjeaza parerea mea ...sa stii ca apreciez mult o dacie care merge perfect si este asa cum a iesit pe poarta fabricii decat una care e plina de rugina si are faruri de g 4 sau bot de renault megane sau fata de logan. Daca u numesti aia tuning ...eu nu mai zic nimic. Singura dacie care mi-a placut cum arara cu faruri de g 4 a fost gec-ul ...care din pacate nu mai este.
Si ca sa stii prima mea masina a fost un oltcit rm in 4 trepte cu carburator de 1.3. Si pot sa zic ca masina aia ptr mine a reprezentat ceva si a fost o masina buna....are 97 de mii de km fara nici o segmentare....si cine ma cunoste stie cum mergeam cu ea.
Cat despre espero meu cu motor sfi...intradevar nu este o super masina si nici nu are cum sa fie ptr ca este o masina de strada nu de curse.
Si stii ceva nici nu ma intereseaza parerea ta ptr ca una peste alta este masina mea si eu bag bani in ea nu u. Ca nu-ti place tie ...ok f bine, nici nu trebuie...trebuie sa-mi placa mie nu tie.

DMX'ule mai poti mah?? ca pe mine m-ar fi durut mainile la cat ai scris tu pe aici:))

All times are GMT +2. The time now is 19:34.

- Copyright 2026 4Tuning