![]() |
E30 - 3xxi
1 Attachment(s)
salut toata lumea de pe aici , m-am hotarat sa va prezint o viitoare masinutza de drift pregatita pt competitiile europene, sper k in 2 luni sa fie gata.
-este vb de un e30 coupe din 90 , 18is de fabrik fara modificari -se va monta : - o suspensie coilover reglabila pe inaltime fata spate - un motor performant pt drift desigur:D - tot ce inseamna bucsi intarite - frane diametru marit + conducte race + frana de mana hidraulik - rollcage - diferentialul va fi sudat - exteriorul va fi modificat foarte putzin nimik extravagant (buza infinity) - la interior vor fi montate ceasuri aditionale + 2 scaune scoica + centuri Cam astea vor fii modificarile in mare Caut in caz ca are cineva BUZA INFINITY , scaune scoica fixe + centuri( nu fitze ) |
Re: E30 RO Drift Project
la cate sunt de vanzare acum tu vrei sa incepi proiect de la 0 ?:D
bafta , poate pana la vara il termini sa iesi cu el la concursuri. |
ms de incurajare=))))))
|
Aline iti doresc in acest proiect multaa fortzaaa,si bafta in alunecariii:lol:)))
|
sa il stapanesti sanatos si astept sa vad cat de repede progresezi cu ursul :D
|
Multa bafta Aline in ce ti-ai propus sa faci! Chiar ma bucur sa vad ca iti faci urs de drift. e gata pana in martie?
|
cand am avut buza infinity mi-a fost lene sa o copiez :))) a mucificat traian 2 originale de plastik rieger :))) aku cautam ....
hai bafta cu proiectu ... :X |
astept noi detalii
bafta cu proiectul :D |
Vezi ca are Visan doua Sparco cu tot cu centuri!Bafta la proiect!
|
bafta cu masina.:lol:sunt curios pe ce motor o sa mergi...sa fie oare v8??
|
Re: E30 - RO Drift Project
bafta cu ursul bai
scaune gasesti FK noi la 100e bucata, sunt ok |
fortza ursu....mai pune si u poze cu el....asa cum spunea si vlad..il termini pana in martie???:2gun:
|
va fii prezent la cheie la prima competitie din martie :D
|
multa multa bafta nenea Alin ! sa iti iasa exact asa cum iti doresti :D ;)
|
Quote:
Va mai fi inca un ursulet modificat pentru drift, am inceput sa scoatem nasul in Europa. :D Multa bafta la proiect! |
momentan ma gandesc intre un 3.0 sau 4.4 v8 sa vedem ce o iesii la final, bugetul este destul de restrans:( de maine vor mai aparea ceva poze noi:D
|
Quote:
o sa fie un sezon fenomenal :D mergi pe 4.4 v8 :D |
Quote:
La ce zici tu ca vrei sa-i faci nu cred ca te vei incadra intr-un buget restrans..si stii foarte bine ca intotdeauna treci de ce ti-ai propus ca buget. Nu mai bine faceai un efort si o luai pe a lui Sorin gata de lupta? :d Bafta inca odata |
Bafta cu proiectu,gasesti scaune FK la 415ron, centuri sparco la 250 ron in 4puncte,si rollcage OMP de la 2500ron.;)
|
Quote:
|
bafta cu proiectul
|
Un proiect interesant , e de urmarit !! :)
Multa bafta ! |
asteptam poze.....multa bafta in continuare...:shakefist
|
Quote:
Centuri ma indoiesc ca exista sparco in 4 puncte la banii aia in Romania. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
scaune-http://www.ok-shop.ro/auto_si_tuning/tuning/tuning_auto_interior/scaune_sport_adaptoare/scaune_sport/scaun_sport_fk/id/54353/ rollcage-http://www.colinashop.ro/motorsport/Roll-bar-uri-75/AB-105-A-380 Astea le-am cautat pt mine plus alte lucruri , si mai ieftin de atat nu am gasit, si eu lucrez la ceva :oops: Salut |
Quote:
|
Quote:
|
pt moment s-a dat comanda de frana de mana hidraulik si bucsile poliuretan sper saptamana viitoare sa ne apukam de articulatie:D
|
Quote:
|
Salut baietzi , masina a ajuns la mine din seara asta ... are suspensie reglabila fatza spate ... pe fatza este montata pe spate o montez sambata , + ce a mai insirat Alin pe prima pagina ... am luat masina fara motor , acum sa vedem ce va urma ... nu sunt inca foarte hotarat ce o sa fac mai exact cu masina ... daca va fi de drift sau de strada ... pana la motor mai am de aranjat pe la ea una alta ... o sa va tin la curent cu ce se mai intampla pe la masina ... va salut
|
8 Attachment(s)
am revenit cu poze cu masina in starea actuala ... :-)
|
Draguta, dar parca pragurile nu sunt de acolo...
|
ai perfecta dreptate tocmai dasta sunt deja date jos :D ... am inceput sa lucrez la ea incet incet ... pragurile sunt date jos , am pus interiorul la loc adik bordul si o sa ma apuc sa curatz pe la compartimentul motor sa fie ok cand o sa vina motorul
Quote:
|
iti sparg capu dak nu mai dai si pe mine...asa ca sa stii cu cine vorbesti:)),(autovit.to;)))=)))
|
tot v8 il faceti ?
|
nu stiu inca ce motor va primi masina ... momentan am de munca la tabla ca am dat de mici probleme azi cand am inceput sa desfac la el .... a luat`o putzin rugina pe la praguri si nush ce e pe sub ea ... la cum am observat eu ca am dat mocheta e luata si podeaua putzin ... nu stiu din ce motive era apa in masina ... am ceva de munca la ea asa ca inca nu ma gandesc la ce motor o sa ii pun ...
Quote:
|
am un 3.0 12v 270nm cuplu in toate mintile lui daca te intereseaza . complet cu toate anexele la 550e ;)
|
ms mult Cata dar inca nu stiu ce motor o sa ii pun .... + ca am altele de facut la ea pana cand o sa ajung la motor ... tinem legatura oricum :) THX
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning