![]() |
Cum a fost? + poze & filme
A fost frumos , putzine masini dar frumoase :) , felicitari ptr Insomnia + Florica , tipului cu bmw-ul roshu :) , etc. toti.. a fost super frumos !
|
2 Attachment(s)
pun doar o poza acum , cu Insomnia :) ,+ 2 bmw-uri.. , tre` sa plec ... insa toata seara promit sa uploadez cat pot de mult aici.. poze filme etc. peace si ink odata felicitari ...
|
1 Attachment(s)
:)
|
Re:
[Frumoase masinutze...ma oftic ca nu am apucat sa vin si eu...dar am aflat prea tarziu.data viitoare.P.S:pune si bmw-urile alea 2 ...ca sunt curios.
|
sa-mi bag......nu mai conteaza....m-am laudat atata ca vin si nu am avut cum :( :( :( sper ca v-ati distrat.....poate data viitoare n-o sa mai fie anuntzat asha din scurt si o sa am timp sa fac rost de bani pt benzina :D .bafta...si ashtept filme shi poze
|
A fost super!! :P BMW rosu, Insomnia, Micutzu, Golf 1 alb&toti ceilalti :wink:
P.S. Am fost cel mai tare dintre masinile romanesti. Va dati seama ce faceam daca aveam \"straina\" mea :twisted: :wink: :P |
speeder ce-a facut?.. ce numar de concurs a avut? ;)
|
A mers misto, mai ales dupa ce s-a maia comodat dar rotile de pe fata :shock: ...
|
Santose hai dreaq cu pozele alea ! :lol: :lol: :lol: ca e dimineata si sunt tot alea de aseara aci ! :P :P :P :lol: :lol:
|
Plusuri si minusuri, ca intotdeauna...
Ca minusuri: -toate masinile la aceeasi grupa (nu au fost delimitate in A si B, asa cum trebuia); -nu au existat celulele de timp (Florica a zis ca nu stie pe unde sunt, la ce competitie); -startul intarziat al cursei. Plusuri: -restul! |
Imi pare ca n-am venit, dar vad ca a fost misto :D
Nice pics :twisted: |
Uitasem - felicitari SpeedeR (pentru cum a mers cu Oltcitul), SHA - Solenza si Alex Berea - Dacia Break C&I.
De asemenea, felicitari lu' (B-69-)HAI pentru cerculetele de la sfarsit si pentru pana pe care-a facut-o! NOTA 10 frate! Felicitari lu' Florica, pentru ca-i baiat valabil :wink: Te astept la Craiova. |
10x ppl :D
eu am castigat experienta...am vazut unde suck :? si pt urmatoarea indemanare o sa exersez la acele puncte :D anyway, am facuto pentru senzatii k oricum nu castigam :D si a fost super tare... prima mea indemanare :rockon: :rockon: :lalala: abia astept sa mai fie una... poate o sa fiu si cu alta masina :D |
te-ai descurkt destul de bine speeder pt inceput dar am zis fratee ca rupi in 2 oltcitu cand luai curbele alea :wink: :wink: :wink:
|
10x.. mam descurcat k :censored: ...
las k pt data viitoare ma antrenez eu :twisted: jaloanele mamei lor :shock: gata!!! de acum nu mai lipsesc de la indemanari... :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
explicatia...
|
Bravo Speeder.. imi place ce se aude despre tine.. ;) astept un filmuletz cu a ta cursa.. BTW ce numar ai avut ?.. sa vaz si eu ce timp ai scos ;) inca odata super .. imi pare bine pentru tine.. CONGRATZ! :)
|
33 :lol: pe jos pe acolo e... :P oricum experientza , am eu film cu el .. dar are ceva mega... ceea ce inseamna ink 10 min. de stat pana se uploadeaza si mi-e lenee... maine.... :) peace
|
baga-l .. ;) vreau sa-l vaz.. 8)
BTW SHA tu ce numar ai avut?.. mi-s si eu curios.. ;) |
1 Attachment(s)
this iz it
|
Felcitari SpeedeR ...oricum e bine pt. inceput ! :wink: :wink: si conteaza ca te-ai distrat! Right ? :wink: take care! :P
|
A fost frumos!
Imi pare rau ca nu l-am avut pe zetemte ca reprezentant in competitie! :cry: Din pacate este plecat! Dar eu ashtept etapa de viteza!!! :twisted: Respect! |
Sincer sa fiu... Insomnia a avut cele mai frumoase masini si, intr-adevar, pacat ca zetemte n-a fost in tara. El a participat la majoritatea curselor (fie cau au fost de indemanare sau de viteza in ||). Totusi, pacat ca altii din Isomnia nu s-au inscris. Masinile puteau face fata cu brio traseului.
Ne vedem la urmatoarea etapa :peace: |
Vad ca merge treaba cu legalele acolo tot mai bine. Santoseee !!! Baga fratello pozili alea... MMS fuse ??? Ce facu ??? Ura !!! Bafta in continuare.
|
Hondo: mms-u' nu fuse. De ce? Nu stiu. Multi au fost plecati din oras sau la servici sau n-au vrut sa vina. Cine stie?! In fine... e bine c-a fost bine :)
|
felicitari tuturor.
felicitari organizatorilor pentru ca sincer nu credeam ca o sa stranga atatea masini intr-un timp atat de scurt. daca nu ma insel pentru prima data timpii au fost anuntati imediat dupa fiecare cursa ceea ce este excelent. a fost si show si comentarii si tv-u si am inteles ca si garda pana la urma. parerea mea e ca trebuie pusa taxa si pentru spectatori indiferent de ce etapa e ca uite asa se pot cumpara conuri, banda pt limitarea spatiului si tot ce mai au nevoie baietii la organizare. noi tot vrem sa fie organizare , sa se faca , sa se dreaga da nu s-a intrebat nimeni - baietii astia de unde drek sa tot scoata bani sa plateasca toate astea? ios dispus sa platesc la fiecare intrare ca spectator. sper sa realizati ca fara bani cat de cat degeaba e pasiune.ma rog nu chiar degeaba dar ar fi mai usor si mai bine. bafta |
|
Vali ai schimbat cumva aparatu ? ca parca nu erau pozele asa clare inainte :) :wink: :P
|
a scos firu de par din obiectiv :P :P :P :P
|
|
Marfa Marfa... pkt k n`am venit! :cry: :cry:
|
Eu am fost absent... dar am vazut transmisiunea in direct la stirile PROTV !!!!
|
a fost misto... mie una mi-au placut... :lol: totusi... cam putini concurenti... :cry:
|
Eryka: cursa a fost anuntata foarte tarziu. Multi au fost plecati din oras.
|
a fost frumos din ce am vazut in poze si filme...dar a trecut si urmeaza etapa la Craiova ... va asteptam si nu se accepta scuze de genu :am nunta pe 28 , mi-a nascut pisica sau mi s-a stricat masina! :lol: :P :P :P :P
PS: GLUMEAM! :lol: :lol: :lol: dar totusi sa veniti cat mai multi pentru ca o sa fie super show ! |
Super poze! Nu pot sa le vad pentru ca sunt in internetcafe :(
Din pacate am fost plecat :( Dar data urmatora o sa fiu :D Ce a fost exat la Stiri la PRO TV? As vrea sa stiu exact ce au spus etc. Mersi anticipant, |
zetemte: au filmat HAI-u' (BMW-ul ursulet B-69-HAI). Ce-au spus, nu stiu, pentru ca eram la Prisma in acel moment :)
PS: te astept la Craiova :wink: |
Atunci intreb pe cineva care a vazut stirile :D
|
Nu mai stiu exact ce au zis... au bagat faza ca pasionatii de motoare s-au intalnit pentru cursa .... ca se fac chestii pe care nu se pot face pe sosea...blah blah blah... si a mai zis ca participantii vor pleca a doua zi la mare... :shock: :shock:
De aratat au aratat bmw-ul roshu... rasucindu-se pacolo :) si apoi multe masini trecand una dupa alta.... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning