![]() |
Dacia T D R
6 Attachment(s)
Dacia mea IF 13 T D R!!!
|
Re: Dacia T D R
Frumos facuta.
Cateva mici chestii ar cam trebui sa dai jos de pe ea, in rest este foarte frumoasa masina. 1. Sticker-ele, de pe lateral si portbagaj 2. Presurile alea cu Renault 3. Parasolarul de la luneta. 4. Daca vei gasi alte praguri mai discrete, ar arata si mai bine. |
arata bine scapa de praguri si de toate sticker ele alea de unde ai triplele.////
|
Foarte īngrijită , īntreţinută , curată.Īmi place foarte mult.
Ce aş face eu dacă aş fii īn locul tău ,aş da jos Stickerele de pe portiere,dar īn rest e super īngrijită.Succes īncontinuare şi spor la tunat mai departe! |
Quote:
|
cat despre stikere....nu le dau jos ...e dorinta unui tovaras asa a vrut el sa o vada si din pacate nu mai e printre noi...si am zis ca asa o las!!!!stima si ms pt sfaturi!!!!
|
Quote:
Exterior: faruri(fundal negru) bi-xenon + xenon proiectoare triple clare originale ELBA semnale fata clare capota badboy look praguri+prelungiri spoilere toba sport BORLA din inox jante aliaj folie geamuri deschidere capota spate electric semnale aripa modificate... Interior: volan sport bloc de lumini+stergatoare de honda accord maner frana de mana de alfa romeo neoane interioare rosii ceasuri modificate de OZN rosu+albastru cu ace luminate bec plafoniera modificat ...de ford Motor: filtru sport axa cu came de r12ts Audio: MP3 sony boxe fata spate JBL statie + subwoofer JBL |
Imi place masina... sa ai grija de ea.
|
Quote:
|
Dar acum mai ai jante de aliaj?
Parca le vanduse-i. Sau mai ai un set? |
ceva poze si cu interiorul?:)) dupa descriere am ramas un pic uimit si nerabdator sa vad modificarile din interior!;) in rest bafta la ea, ai grija de ea cat se poate cai frumoasa!:)
|
Quote:
|
nu ne pui poze cu interioru sa vedem si noi ?
|
scuze de intarziere....jantele nu sau vandut..ma ocup cu dezmembrari de dacii si am luat o masina care a avut jante cms si le-am vandut...masina este exact cum e in poze numai ca acumeste un pic mai joasa!!!!!poze cu interiorul o sa ii fac zilele astea
bafta la totii posesorii de Dacia!!!! |
Bafta cu masina.
Marian 13 T D R unde in judetul ILFOV stai????? |
1 Attachment(s)
arata bine ,totusi cam ulte stickere dar daca tie iti plac e ok ,ti-am facut o imagine sa vezi cum ar fi fara ele si mici modificari discrete;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mariane sunt puya u nu mai vii la farfurie ????
|
Re: Dacia T D R!!!!
O lista cu modificari:
Exterior: faruri(fundal negru) bi-xenon + xenon proiectoare triple clare originale ELBA semnale fata clare capota badboy look praguri+prelungiri spoilere toba sport BORLA din inox jante aliaj folie geamuri deschidere capota spate electric semnale aripa modificate... Interior: geamuri electrice volan sport bloc de lumini+stergatoare de honda accord maner frana de mana de alfa romeo neoane interioare rosii ceasuri modificate de OZN rosu+albastru cu ace luminate bec plafoniera modificat ...de ford Motor: filtru sport Audio: MP3 sony boxe fata spate JBL statie + subwoofer JBL[/QUOTE] |
daca pui prelungiri & praguri si nu le faci cel putin sa para deantregu va arata nasol................si cu filtrul sport nu vei avea mari satisfactii......ai motorul mic...............numai bine:)
|
Cine si de ce mi-a sters postul?
|
Foarte frumoasa si bine intretinuta :) si bafta in continuare
|
arata f bine masina:)
|
la motorul care il are se duce destul de bine....ms pt sfaturi multumesc......!!!!
|
4 Attachment(s)
astazi mi-am achizitionat si un set de 4flanse;).....fata sunt din duraluminiu si spatele din fier!!!
|
cat au costat? de unde le-ai cumparat?pur si simplu le pui si peste janta? sau pui flansa, o prinzi in piulitele vechi si apoi roata etc.?:!:
|
mau costat 150lei....si se pun fara sa fie roata pe masina....u ai putea pune astea pe roata si la urma alta roata ca nu inteleg c vrei u sa zici....oricum bafta si stima!!!!!
|
Quote:
Quote:
Oricum, este bine ca fata o ai facuta din duraluminiu, dar nu inteleg de ce ai vrut sa o treci in 4 prezoane, pentru ca jantele astea de aliaj ii vin bine. Ai ceva mult mai frumos in 4 prezoane? |
Quote:
Ziceam ca peste butuc vine flansa si peste flansa vine roata in 4 prez. Intrebarea mea practic era daca flansa se prinde cu cele 3 piulite de la rotile de 3 prez.? |
Quote:
Peste flansa vine janta in 4 prezoane. |
Ms pentru explicatii andi cimpean.........deocamdata nu am jenti in 4 prezonae....vreau sa cumpar.....!!!!
|
frumusica dacia ta...chiar imi place mult!!!
|
frumoasa masinutza bafta in continuare......
|
Quote:
|
Bravo `Alcatraz` :lol:
Imi place foarte mult capota ...e crima ..:rolleyes2 Nu sunt foarte cunoscator , dar arata bine cu stickerele alea ...parerea mea ...care am vazut masina pe viu ...imi place si faptul ca e low ...8) ce nu mi`a placut , e chestia aia alba de pe luneta ...:???: cred ca era mai bine daca ramanea doar stickeru cu 4tune ;) In rest , numai bafta ,frate ! |
Quote:
|
am eu 4 jenti de solenza scala ( modelul in 8 spite cu prindere 4 * 100 )pe 14 cu tot cu gume 185/55/r14 te intereseaza?
|
am luat jante.....ms....o sa le fac o poza sa o atasez...ms mult alex.p7m
|
jantele nu le dai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning