![]() |
E39 - HmR-Bmw TD 163 la 250 cp upgrade si m5 look
Salutare la toata lumea ma numesc ionut,am 18 ani si sunt din Craiova si acuma vreo 8 luni de zile am achiziotionat un Bmw E39 525 turbo diesel,masina cand am luat-o era intr-o stare mizerabila,jegoasa,am achiziotionat-o de la un prieten ca astfel nu as fi luat-o daca nu stiam ce fel de masina era,baiatu nu a avut timp sa se ocupe de ea fiind plecata din afara tarii,primul lucru pe care l-am facut la masina a fost acela sa-o duc la spalatorie interior/exterior+ curatare interior/spalare motor,dupa vreo 2 zile a urmat un polish,sclipea efectiv nu imi venea sa cred ca era aceeasi masina :rolleyes2.Hotarat sa o fac cum trebuie sa schimb tot ce nu era bun sau invechit am inceput,dupa cateva zile am ramas fara baterie datorita faptului ca bateria nu era buna,m-am dus si am cumparat o baterie nou nouta,i-am montat o alarma ca am zis ca daca o sa mai raman fara baterie sa o am pe cea de rezerva,am inceput sa am probleme cu clima nu stiam de ce,ramasasem fara freon m-am apucat am incarcat-o cu freon dar aveam probleme pana cand m-am hotarat si am bagat-o in service la Eurocar si schimbat tot ceea ce m-au sfatuit baieti climatronicu,suporti la motor,schimb ulei plus alta baie de ulei,2 caucicuri de iarna pe spate,dvd auto color divx cu tot pana acuma vreo 1500 de euro cheltuiti,,nemultumit de interiorul textil am hotarat sa mai investesc vreo 700 de euro si sa-i schimb interiorul de tot,mentionez ca acuma masina are si incalzire in scaune in cateva zile voi monta si o bara fata de m5 e39 care acuma este la aranjat si vopsit,mentionez m-am apucat singur si toata lucrurile sunt facute de mana mea si o sa fie facute de mana mea,pentru ca prefer sa o stric eu decat sa isi bata altcineva joc de masina mea,banii mei,munca mea si visul meu (Bara de m5 este de pe fosta masina a lu tata care am reusit sa o fac paguba totala,nu ma intrebati ce si cum ).Precizez ca la motor si la alte chestii electronice nu m-am bagat si toata lucraturile au fost facute la un prieten de a lu tatal meu (baieti lucreaza foarte bine).Planuri de viitor ar fi sa-i fac un m5 look atat la exterior cat si la interior,sa-i fac un upgrade de vreo 250 cp,sa o vopsesc Negru Diamant,mentionez ca acuma este negru.O sa vina si pozele foarte curand.As vrea sa aud sfaturile voastre,ce ziceti ca ar fi bine sa incep sa fac prima data sa-i fac la motor dar fara sa distrug motoru
|
Re: HmR-Bmw E39 TD 163 la 250 cp upgrade si m5 look
bine ai venit:D:D
hai cu pozele alea sa o vedem si noi....:D:D |
Felicitari pentru masina, ai facut o alegere buna.Pune si ceva poze sa vedem si noi masina.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
da bine negru pe 5-ar. bafta cu ea si ai grija cu tractiunea spate
|
Quote:
|
punei si u o poza din lateral....sa vedem jantele.:D:D
frumosa masina...:D niste poze cu interiorul nu ai?? |
Quote:
|
oki...
io zic ca nu este o ideie buna cu plafonul din piele...zici ca este la dacile vechi...cu plafon din vinilin sau musama ce reaq era.... punei un plafon de culoare neagra daca nu ai ar da mult mai bine:D:D |
a si vopsestei narile negre arata mai bine...
vezi ca sunt pe forum cateva e39 negre cu narile negre,,,,va vezi ca ideie:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
io mam referi piele lucioasa.....naspa sti la ce ma refer:D |
Quote:
|
unde ai de gand sa vopsesti masina ? si cam cat o sa te coste ?
|
Quote:
As vrea sa-i pune asa ceva acuma pe masina,voi ce ma sfatuiti si s-ar putea sa imi afecteze ceva la motor ? http://www.srz.ro/pagini/Turbocharge...20electric.htm |
Salut! Si bine ai venit printre noi! Pune poze mai detaliate cu toata masina si cu progresele. Bafta in continuare!
|
Quote:
Click pe linkul de mai jos pentru a vedea "piesa" de tuning http://www.srz.ro/pagini/Turbocharge...20electric.htm |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1257275640 |
Quote:
|
frumos...bafta in continuare..
|
163 de cai pentru varsta ta sunt mai mult decat suficienti, iar 250 din chestia aia sunt basme.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam asta as vrea sa pun in prima faza:
http://www.srz.ro/pagini/Turbocharge...20electric.htm http://www.srz.ro/imagini/SIMOTA_carbon_cold_intake.jpg https://img5.imageshack.us/img5/7070/...ricarbonfi.jpg |
bafta cu masina.
vezi cu tobele alea....pune-i ceva mai OEM |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu le am de la Hamann si am tot Kitul.
|
Quote:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E...Q5fAccessories |
2 Attachment(s)
Quote:
app daca vrei grila ca cea din poza cunosc eu pe cineva care iti face la bani putin. asa arata cea pe care am facut-o eu la bani putini. nu are rost sa dai bani pe una hamann care la tine este pe post de ornament. BaFtA! |
Quote:
De aia am si spus ca vreau si ceva de calitate care sa nu imi afecteze motorul,nu conteaza banii asa de mult unde am bagat pana acuma atatia bani pentru a ajunge la starea de "noua" si impecabila la exterior/interior/motor.Baieti de la eurocar tot ce m-au sfatuit am si schimbat si am pus totul nou si tot acolo o vopsesc si voi pune si piesele de "tuning". Bitzu sincer felicitarile mele pentru masina si am intales ca i-ai facut resoftare cum se comporta,sunt curios daca ai avut probleme la motor/cutie,sincer nu prea am incredere in resoftare sau in chip tuning :sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Pentru baiatul care m-a intrebat de ce m-a dus asa de mult,eu il informez ca m-a dus foarte putin si am avut reduceri si pentru faptul ca este pasiune si puteam intr-adevar sa o schimb cu modelu actual(e60) la cati banii am investit in ea pana acuma dar imi place acest model,este cel mai bun model vreodata fabricat de bmw(e39 este mult peste e60) si daca maine s-ar scoate acceasi masina dar din 2010 as cumpara-o fara ezitatare si toate accesoriile si piesele au fost noi cumparate unele facute la comanda altele erau pe stock la eurocar si au fost montate la Eurocar Service Craiova sub atenta mea supraveghere adica eram sunat si imi spuneau ca in 20 de minute se apuca sa lucreze la masina mea si ma duceam de obicei de la 11,12 pana la 6 seara,patronul este un bun prieten al tatalui meu.Am spus ca ma voi ocupa personal de reconditionare si vopsire bari fata m5 cum m-am ocupat de astfel de toata masina.Cei din service au pus climatronic,suportii motor,alarma,baterie noua,baie ulei noua,consumabile schimbate,dvd auto,navigatie,interior piele,spate geamuri protectie solara,i-am schimbat capota cu una noua in culoare negru diamant si la fel am sa-i fac plafonul,pana acuma peste 2500 de euro investiti pentru masina a ajunge cat mai impecabila si mai buna(noua) si multe alte chesti pe care nu le-am mai enumerat sau le-am uitat .Maine voi monta noua capota in culoarea black diamond si la fel voi vopsi si plafonul,vreau ca cele 2 elemente sa straluceasca mai mult si daca imi place culoare voi vopsi si celelalte elemente,intr-o saptamana voi vopsi si bara m5 tot in black diamond si jentile ei,voi curata negrul de pe partea de la chedere geamuri,este nichelat acolo si da frumos 8).Vor urma multe accesori si imbunatatiri la masina dar deocamdata timpul nu prea imi permite sa ma ocup de ea atat de mult pe cat as vrea,ma ocup de bara care imi ia in jur de 2,3 ore pe zi pentru a reconditinao si a duce-o in starea in care vreau eu.Ma repet inca o data vreau sa fie cel mai frumos,superb si unul dintre cele mai performante E39 din tara
|
Re: E39 - HmR-Bmw TD 163 la 250 cp upgrade si m5 look
M-am hotarat si in prima faza la motor voi monta,plus ca vor mai urma si alte componente care o v-or duce la puterea dorita de catre mine adica 250 cp
http://www.srz.ro/pagini/Turbocharge...20electric.htm |
Hai cu pozele alea sa o vedem si noi mai binee:P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning