![]() |
Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
FILMELE
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=428 poze de la mare .... https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=425 |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
a fost cam naspa din punct de vedere al organizarii...dar masiniile au recompensat...
|
Eu n-am fost dar am avut "transmisiune directa" de la fatza locului.....din care a rezultat ca ......nu merita consumata benzina si timpul,...din pacate:(.Parerea mea. S-a anuntzat intre 11 si 17....pe la 13 cel tarziu ,era cam gata...au venit militienii...adevarul e ca si organizarea a cam lasat mult de dorit....nu aveai cum sa-ntorci dupa cei 400m fara sa intersectezi traseul activ. Am auzit ca Pepi(proprietarul speedster-ului turbo...scuze daca am gresit user-name-ul) a fost destul de aproape d-un frontal,...bine ca nu s-antamplat vreo porcarie...ajung cele 2 pentru o saptamana..:(
Concluzia mea: pentru a te da cel mult o(1) data,nu merita batut drumul...~270km X2 +cazare....pe o vreme,care numai pentru a savura litoralul nu era propice:( PS- pepy,am auzit ca ,...cunostintza mea(mi-e cam rusine ca-l cunosc,in 5ani a cumulat atatea fitze cat altii in 30....un adevarat fat-frumos) cu cayenne turbo si-a cam luat-o de la tine...daca l-a mancat sa arate el...:twisted: |
da ...pepi ..cel cu speedsteru ..a cam intrat pe iarba ....cand cei care concurasera deja se intorceau de la finish ...organizarea a cam lasat de dorit ..dar cum zicea peter masinile au recompensat..tot cel cu speedsteru ..i`a aratat clasa unu viper :D
cel cu cayenne`ul alb ...era dezamagit prima oara ca n`avea cu cine sa se dea ..s`a dat...a doua oara n`a mai vrut :D se anuntzase ca se vor da si nishte motoare...da nu s`au dat decat pe trotuar :(( oricum ..a fost multa lume ..chiar prea multa ..la un moment dat nu mai aveai loc p`acolo .. asteptam poze si filme ! |
Quote:
|
o cursa anuntzata dupa ce a avut loc
|
1 Attachment(s)
E MURCIELAGO ALA ALB . io am vazut masinile mai tari pe la 5 dupa amiaza , pe la padurea din iesire 23august. voi ziceti ca a fost la venus saturn. nush ce sa mai inteleg!!!!!!!!
|
a fost frumos ! ;) !
|
Quote:
da....ma rog.. oricum masiniile prezente au fost frumoase.... dar nush de ce..dar categoria E si F au trecut ff rpd....2-3 liniutze si gta.. plm..politia a vrut sa inchida cursa..deoarece oamenii traversau pista..fara nici o grija...si mai stateau unii prea deplasat spre pista.. dar i-au linistit pe politai cei din x-team... era ff bine dak era adusa si Jandarmeria ROmana.... |
Quote:
daca tot zici ca a fost frumos ;) |
Nu vrea zgarciomanu asta sa dea poze ca si eu l-am rugat ! :):):)
|
VREAU POZEEE...!!! VA ROG.. SI FILUMETZE.. mai ales.. din viper dak aveti..
si da .. cursa nu a fost cine shtie ce.. organizatorii au lasat de dorit... de ex kwx'ul s'a dat la 3 grupe diferite..ceea ce nu e corect.. oricum putea sa iasa mult mai bine.. dak organizatorii se implicau mai mult.. dupa parerea mea.. a fost ok.. da se putea mai bine.. PS.. FELICITARI CELOR CARE AU PARTICIPAT..!!! PPS. DSD'ul e nebun rau.. in 5 min l'a oprit politia de 2 ori |
Asteptam poze.....;)
|
A fost frumos dar nu si cand pierzi. Trebuie sa te intorci prin mangalia si te opreste politia ca nu ai numere si toba finala.
|
54 Attachment(s)
Un mic preview al galeriei de poze 4TUNING de la cursa organizata la mare de 1 mai.
Intr-o zi, maximum 2, veti putea viziona galeria completa de poze si filme de la acest eveniment, aici, pe 4TUNING. |
ce frumoasa e poza cu viperu si speedster`u la start .. pacat ca dupa aia a fugit speedster`u :D
|
1 Attachment(s)
Acest Subaru are soft RACING CODE, stagiul doi.
Este un soft care tine cont de toate modificatile mecanice, ajutand la obtinerea unei setari excelente si implicit la obtinerea unor puteri mai mari. |
Sunt curios cum de cum a prestat.
|
mai in prima si a doua viteza a fost bine..ca apoi l-a luat un rx8...
si apoi nu s-a mai dat... P.S. nu conducea pustiu..dar era si el pe acolo. |
Cu siguranta greseala de pilotaj.
|
seby la ora actuala subaru ala verde e mai puternic ca al tau ?
|
super pozele ....
multumiri lui golfulet si hondarului |
Naspa sta numarul 41 pe masina aia !
41 sta bine doar pe galben ! :) |
Hondare ... atmosfera alea alea :))
mie unu mi`a placut la nebunie sa nu uitam k au fost mashini .. a fost insomnia a fost mff .. a fost speedster .. a lu pepy .. a fost viper ... a fost maseratti ... au fost nishte super mashini - ptr faza cu firma de paza care erau nishte pacalici ... si - ptr soarele care m`a ars pe fatza in rest bravo .. o sa sciu mai multe dar acum mi`e lene |
Nu este o noutate pentru nici o persoana din Romania care organizeaza curse auto faptul ca jandarmii nu isi fac treaba. La ultima cursa organizata a fost un haos total in randul jandarmilor si din pacate si a oamenilor pe care ne bazam, a firmei noastre de paza. Bine ca s-a rezolvat si tot am iesit cu capul sus, chiar daca unii mai carcotasi din fire scriu fel de fel de mailuri. ;)
|
Ne pare rau totusi ca nu am putut sa ajungem sa va luam cateva cupe, deh asta e cand nu avem platforma.
|
la ce ora a fost toata cursa?
|
cine a castigat dintre speedster si viper?
cine a castigat dintre evo si impreza? |
2 Attachment(s)
fratilor...scuzati-ma ca imi permit sa va zic ...
da' cursa a fost un mare esec ! minusuri: - organizare foarte slaba - oamenii nu erau tinuti si erau foarte multe riscuri (asa arata linia de start - a se vedea fotografiile) - lipsa jandarmilor pt cazuri speciale - intarzierea startului - arbitraj partinitor ! -> se stie foarte bine problema... este adevarat ca in clipa de fata pot spune ca IAU PARTEA NUMAI CLUBULUI MEU care a fost inlaturat din aceasta competitie dupa ce se anuntase la microfon ca OPELUL KADETT GSI mov trecuse linia de sosire inaintea esperoului de ct ! MOTIVUL INLATURARII IL STIU MAI BINE ORGANIZATORII ! noi nu il stim ... dar nu a fost corect ! felicitari castigatorilor ! ne pare rau pt cei de la cta. momentan LR este baza curselor legale ! |
Baietzi am si eu o intrebare sau 2?
Ce s-a intimplat la grupa F de erau masini intre 250 si 580 hp? Si dupa ce au mai ramas 3 curse de facut intre ele (erau 4 masini) de ce s-a rupt filmul??? Sper sa imi va raspunde cineva care chiar stie ce zice...Multumesc!!! |
Quote:
okk ptr ca lr organizeaza curse mai bune zi si mie mai multe motive ptr care spui u ca lr este baza curselor sa zicem asa :cind a org lr la ct cursa pe acelasi traseu cursa dupa 2ore a fost intrerupt iar pe aeroport a iesit cu bataie si nu a putut tzine oamenii in friu . iar daca nu itzi plac cursele org de x-team nu mai participa . |
Cursa a fost SUPER!! Fratilor nu mai criticati ,INCURAJATZI!!! asta daca vreti ca fenomenul asta sa evolueze. INCURAJATZI AJUTATI SI PARTICIPATI!!!!! si tzineti cont vorbim de curse pt amatori, deci nu cereti organizare de VTM sau de F1 pt ca nu exista resurse pt astfel de organizare.
Nu era sa ma lovesc cu nimeni , a fost o mica neintzlegere si noi ne intorceam cand ceilalti au luat startul dar sa fim seriosi suntem shoferi si suntem capabili sa ne evitam cind venim 1 spre celalalt cu strada goala si ne vedem de la o distantza de 5-6 sute de metri! grupele e si f nu prea s-au disputat cu toate ca exista masini care au fost declarate castigatoare! SUNT FOARTE INCINTAT DE FAPTUL CA S-AU ACORDAT PREMII SI CUPE ,CARE NU SUNT DE NEGLIJAT! FELICITARI PT ORGANIZARE CURSA A FOST SUPER TARE!! decit sa criticati mai bine incercati sa ajutati data viitoare pt ca daca existau oameni mai multi nu mai erau probleme.Firma de paza nu isi facea traba pt ca erau curiosi si dupa un start toata lumea se uita la masini nimeni nu mai avea grija de nimic. Rog un membru X-team sa spuna in ce au constat premiile pt ca nu e de neglijat dar nu vreu sa spun eu! PS nu am pierdut nici o cursa am fost FLAWLESS :D(viperul este cel de 500 de cai si 0-100 3.9 sec dar cred ca este o masina extrem de greu de controlat mai ales la plecarea de pe loc) daca stiam ca se poate sa te inscri la mai multe grupe ma inscriam si eu la toate de la D in sus!! FELICITARI ORGANIZATORILOR SI PARTICIPANTILOR!! MULTUMIRI SPECTATORILOR SI SPONSORILOR!! |
3 Attachment(s)
Cateva poze cu cineva de la noi ...
Ce nu mi-a placut ca tot a durat prea lung si grupa care a fost cel mai intereseanta cu masni cel mi puternice ... nu s-a terminat :( Dar m-am bronzat :D In restul felicitari orgnizniatorilor si participantilor! |
Ma bucur ca am castigat ;)
|
Quote:
io-s foarte curios cum s-a putut "schimba" unul dintre castigatori.cei in tema stiu despre ce vorbesc in rest....nici nu critic dar nici nu laud |
Quote:
in a 3`a poza ce masina e ? ca nu am vazut`o pe acolo ..banuiesc ca e un lotus elise ..banuiesc bine ? |
zi ce cistigator
ca sa te lamurim |
un singur lucru m-a deranjat la Constanta.......
si anume.. de ce pt grupa A nu a fost facuta o cupa ? asta este chiar urat toate grupele au avut cupe, numai grupa A nu a avut chiar nu inteleg motivul |
Quote:
SUNT TARE CURIOS! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning