![]() |
Battle || VW Golf x5
6 Attachment(s)
1. Original
2. CrazyMan 3. green_e30 4. Reme 5. semjke 6. Wlad |
Re: Battle || VW Golf x5
Crazyman chiar daca botul e putin cam stramb la fel si eleronul...ideea e foarte tare:D!!!
|
CrazyMan primeste un vot de la mine
|
GRIN primeste votul meu.....buna treaba...
|
intre reme si wlad ... parca a lui wlad imi place un pic mai mult ... intotdeauna mi-au placut jantele mari cu "bling-bling". Ce nu inteleg , de ce e diferenta aia brusca de luminozitate pe bara din fata ...
|
multumesc CrazyMan pentru vot..la spoiler am vrut sa fac altceva dar asta a iesit..
|
nu votez....imi place si crazyman si reme!!! bv baieti
|
sar'na :D
|
vot Reme, mi-a placut cum a iesit masina. :)
|
merci smejke si multumesc tuturor care m-au votat...bafta in continuare!
|
vot pentru wlad;)
|
de acum in colo sa speram ca la un battle dasta se vor aduce si argumente pt masinile votate
|
Sper sa nu se supere Wlad dar janta de pe fata mi se pare cam ireala...se ingusteaza cauciucu in sus:D!!!In rest imi place cum este facuta:D!!!
|
ti se pare ca se ingusteaza pentru ca intra sub aripa:) nu ma supar,stai linistit:D
multumesc celor care m-au votat:) |
Evident , CrazyMan ...best work ...;)
|
Quote:
Si chestia e ca sunt masini mai bune in joc , deci a ta clar nu merita. |
vot reme....imi plac jantele si kitul de gti
|
merci NLD! ;)
|
votat green_e30 :>
|
Quote:
|
Quote:
p.s de la postarea asta am mai primit inca doua voturi! va rog nu mai votati ca se interpreteaza! |
copii care pun membrii 4 tuning sa voteze am mai gasit ... ce treaba au oamenii aceia cu virtual tuningu , cum de au intrat aici (ma refer la cei din Iasi , nu ca din celalalte judete ai fi primit ca meriti)? ... e normal ca nu ai sa recunosti ... victoria ta nu valoreaza nici 2 bani, se vede clar ce sa intamplat aici chiar daca o sa zici ca NU e asa , sunt alte lucrari care merita ...
CrazyMan e singurul care are treaba cu VT din lista celor care te-au votat pe tine , ca sa nu zic ca si cu el ai facut schimb de voturi , dar asta nu ma intereseaza ... el macar are o lucrare la care nu pot sa ii comentez voturile , ba chiar l-am votat... |
de ce crezi ca as pune pe cineva sa ma voteze atata timp cat nu castig NIMIC? si apropo de faza ca "ce treaba au oamenii aceia cu virtual tuningu , cum de au intrat aici (ma refer la cei din Iasi , nu ca din celalalte judete ai fi primit ca meriti)" ,aveam linkul cu battle-ul la status
si la chestia ca am facut schimb de voturi cu CrazyMan te inseli . Cand am vazut eu battle'ul, CrazyMan deja votase cu mine. Am votat cu el pentru ca masina lui mi se pare cea mai reusita si cea mai pe gustul meu si cu asta am incheiat subiectul pentru ca nu imi sta in fire sa ma cert cu nimeni de la un "concurs" . |
Quote:
Am votat semjke. A folosit o tehnica foarte buna pentru bumperul fata. Se poate mai bine. Am avut de ales intre Crazyman si semjke. Se putea mult mai bine in ambele cazuri ;). PS : Nu era regula aia cu ce nu e bun nu intra in battle ( in cazul unui participant )? |
Quote:
|
Nu, nu voi nominaliza pe nimeni dar nu esti tu :).
|
Quote:
se vede de la o posta cum ai primit tu voturile , si toti stiu asta , dar se abtin de la comentat , nu e pacat ca unu sa se chinuie pentru un concurs , sa lucreze la o masina sa isi bata capu .... si sa vina unu sa fure voturi , ce tragere de inima mai are ala care a muncit sa mai participe la un alt concurs , poate vreodata am sa particip din nou si eu , cand am sa vad ca faci o masina care sa poata castiga si eu sa am un junghi , si atunci am sa imi pun si eu prietenii sa ma voteze , o sa te oftici .... |
Nu va suparati , dar eu am fost printre primii 3 care au votat in acest concurs. Nu am facut schimb de voturi, dimpotriva , mi-am si argumentat raspunsul imediat cum am votat. Imi pare rau daca am lasat aceasta impresie despre mine.
|
Quote:
-cat despre discutia de mai sus pe tema voturilor, putem desfasura un concurs: care concurent strange mai multe voturi cu lista lui de mess, dar la ce bun? se voteaza pe prietenie, mai putin pe calitate, tehnica, design etc. e doar parerea mea. |
Quote:
Quote:
|
il votez pe crazy man pentru ca imi place mult cum a imbinat modificarile cu linile masinii.
|
Quote:
|
Quote:
posturile de mai jos cu WTB au fost sterse ca prea eram offtopic , rabdare , am sa fac un topic aranjat frumos depsre wtb , cu echipele cu cine merge mai departe . |
CrazyMan, votat. La urmatorul cred ca intru si eu sa vad ce mai stiu...:|
|
Hai wlad cu masina urmatoare!
|
Castigatori Reme si CrazyMan
Wlad pune masina . Closed! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning