Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle || VW Golf x5 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/166684-battle-vw-golf-x5.html)

Rares_CRM 29-01-10 19:51

Battle || VW Golf x5

6 Attachment(s)
1. Original
2. CrazyMan
3. green_e30
4. Reme
5. semjke
6. Wlad

green_e30 29-01-10 19:55

Re: Battle || VW Golf x5

Crazyman chiar daca botul e putin cam stramb la fel si eleronul...ideea e foarte tare:D!!!

Most_Wanted 29-01-10 19:55

CrazyMan primeste un vot de la mine

Blue.e46 29-01-10 19:59

GRIN primeste votul meu.....buna treaba...

CrazyMan 29-01-10 20:04

intre reme si wlad ... parca a lui wlad imi place un pic mai mult ... intotdeauna mi-au placut jantele mari cu "bling-bling". Ce nu inteleg , de ce e diferenta aia brusca de luminozitate pe bara din fata ...

Wlad 29-01-10 20:21

multumesc CrazyMan pentru vot..la spoiler am vrut sa fac altceva dar asta a iesit..

Manson 29-01-10 20:38

nu votez....imi place si crazyman si reme!!! bv baieti

CrazyMan 29-01-10 20:47

sar'na :D

semjke 29-01-10 21:12

vot Reme, mi-a placut cum a iesit masina. :)

Reme 29-01-10 21:51

merci smejke si multumesc tuturor care m-au votat...bafta in continuare!

tyberyuSS 30-01-10 11:02

vot pentru wlad;)

Manson 30-01-10 18:15

de acum in colo sa speram ca la un battle dasta se vor aduce si argumente pt masinile votate

green_e30 30-01-10 19:40

Sper sa nu se supere Wlad dar janta de pe fata mi se pare cam ireala...se ingusteaza cauciucu in sus:D!!!In rest imi place cum este facuta:D!!!

Wlad 30-01-10 19:48

ti se pare ca se ingusteaza pentru ca intra sub aripa:) nu ma supar,stai linistit:D
multumesc celor care m-au votat:)

Cipprik 30-01-10 19:50

Evident , CrazyMan ...best work ...;)

Most_Wanted 31-01-10 11:07

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 3032171)
ti se pare ca se ingusteaza pentru ca intra sub aripa:) nu ma supar,stai linistit:D
multumesc celor care m-au votat:)

Majoritatea care te-au votat sunt din IASI si nu au nici o treaba cu virtual tuningu , cum explici asta ?
Si chestia e ca sunt masini mai bune in joc , deci a ta clar nu merita.

no limits design 31-01-10 11:34

vot reme....imi plac jantele si kitul de gti

Reme 31-01-10 14:29

merci NLD! ;)

DTH 31-01-10 14:42

votat green_e30 :>

Manson 31-01-10 19:20

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 3033750)
Majoritatea care te-au votat sunt din IASI si nu au nici o treaba cu virtual tuningu , cum explici asta ?
Si chestia e ca sunt masini mai bune in joc , deci a ta clar nu merita.

exact la asta am batut si eu apropo in postul meu anterior.....

Wlad 31-01-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 3033750)

:shock: am facut campanie pe strazile orasului!

p.s de la postarea asta am mai primit inca doua voturi! va rog nu mai votati ca se interpreteaza!

Most_Wanted 01-02-10 02:53

copii care pun membrii 4 tuning sa voteze am mai gasit ... ce treaba au oamenii aceia cu virtual tuningu , cum de au intrat aici (ma refer la cei din Iasi , nu ca din celalalte judete ai fi primit ca meriti)? ... e normal ca nu ai sa recunosti ... victoria ta nu valoreaza nici 2 bani, se vede clar ce sa intamplat aici chiar daca o sa zici ca NU e asa , sunt alte lucrari care merita ...

CrazyMan e singurul care are treaba cu VT din lista celor care te-au votat pe tine , ca sa nu zic ca si cu el ai facut schimb de voturi , dar asta nu ma intereseaza ... el macar are o lucrare la care nu pot sa ii comentez voturile , ba chiar l-am votat...

Wlad 01-02-10 08:25

de ce crezi ca as pune pe cineva sa ma voteze atata timp cat nu castig NIMIC? si apropo de faza ca "ce treaba au oamenii aceia cu virtual tuningu , cum de au intrat aici (ma refer la cei din Iasi , nu ca din celalalte judete ai fi primit ca meriti)" ,aveam linkul cu battle-ul la status

si la chestia ca am facut schimb de voturi cu CrazyMan te inseli . Cand am vazut eu battle'ul, CrazyMan deja votase cu mine. Am votat cu el pentru ca masina lui mi se pare cea mai reusita si cea mai pe gustul meu
si cu asta am incheiat subiectul pentru ca nu imi sta in fire sa ma cert cu nimeni de la un "concurs" .

wlady 01-02-10 09:30

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 3037150)
... Am votat cu el pentru ca masina lui mi se pare cea mai reusita si cea mai pe gustul meu...

Si tu recunosti ca nu meriti voturile :lol:.

Am votat semjke. A folosit o tehnica foarte buna pentru bumperul fata. Se poate mai bine.
Am avut de ales intre Crazyman si semjke. Se putea mult mai bine in ambele cazuri ;).

PS : Nu era regula aia cu ce nu e bun nu intra in battle ( in cazul unui participant )?

green_e30 01-02-10 10:34

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 3037351)
Si tu recunosti ca nu meriti voturile :lol:.

Am votat semjke. A folosit o tehnica foarte buna pentru bumperul fata. Se poate mai bine.
Am avut de ales intre Crazyman si semjke. Se putea mult mai bine in ambele cazuri ;).

PS : Nu era regula aia cu ce nu e bun nu intra in battle ( in cazul unui participant )?

Presupun ca aici este vorba de mine?:rolleyes2

wlady 01-02-10 11:04

Nu, nu voi nominaliza pe nimeni dar nu esti tu :).

Most_Wanted 01-02-10 11:30

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 3037150)
de ce crezi ca as pune pe cineva sa ma voteze atata timp cat nu castig NIMIC? si apropo de faza ca "ce treaba au oamenii aceia cu virtual tuningu , cum de au intrat aici (ma refer la cei din Iasi , nu ca din celalalte judete ai fi primit ca meriti)" ,aveam linkul cu battle-ul la status

si la chestia ca am facut schimb de voturi cu CrazyMan te inseli . Cand am vazut eu battle'ul, CrazyMan deja votase cu mine. Am votat cu el pentru ca masina lui mi se pare cea mai reusita si cea mai pe gustul meu
si cu asta am incheiat subiectul pentru ca nu imi sta in fire sa ma cert cu nimeni de la un "concurs" .

stiam ca nu o sa recunosti , este ceva normal sa incerci sa te aperi ... mai ales cu replici "nu imi sta in fire sa ma cert de la un concurs"
se vede de la o posta cum ai primit tu voturile , si toti stiu asta , dar se abtin de la comentat , nu e pacat ca unu sa se chinuie pentru un concurs , sa lucreze la o masina sa isi bata capu .... si sa vina unu sa fure voturi , ce tragere de inima mai are ala care a muncit sa mai participe la un alt concurs ,
poate vreodata am sa particip din nou si eu , cand am sa vad ca faci o masina care sa poata castiga si eu sa am un junghi , si atunci am sa imi pun si eu prietenii sa ma voteze ,
o sa te oftici ....

CrazyMan 01-02-10 12:58

Nu va suparati , dar eu am fost printre primii 3 care au votat in acest concurs. Nu am facut schimb de voturi, dimpotriva , mi-am si argumentat raspunsul imediat cum am votat. Imi pare rau daca am lasat aceasta impresie despre mine.

semjke 01-02-10 14:23

Quote:

Am avut de ales intre Crazyman si semjke. Se putea mult mai bine in ambele cazuri.

Conteaza mult sa auzi o parere din partea cuiva care se pricepe si are idee despre ce e vorba, multumesc mult nu doar pentru vot ci si pentru sfat. Sunt la inceput, invat si ma straduiesc sa iasa cat se poate de bine. O zi buna tuturor.

-cat despre discutia de mai sus pe tema voturilor, putem desfasura un concurs: care concurent strange mai multe voturi cu lista lui de mess, dar la ce bun? se voteaza pe prietenie, mai putin pe calitate, tehnica, design etc. e doar parerea mea.

Rares_CRM 01-02-10 15:47

Quote:

Ba da :lol: Am stat mult sa ma gandesc daca sa o bag in battle pe a lui Wlad.. dar am zis ca de la o posta arata bine.. nu m-am gandit ca o sa se ajunga aici... Nu prea e frumos din partea lui wlad, sincer nu merita nici 2 voturi.. dar no...

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 3038391)
se voteaza pe prietenie, mai putin pe calitate, tehnica, design etc. e doar parerea mea.

Da-mi voie sa te contrazic. :) Nu se voteaza pe prietenie, nu s-a votat niciodata pe prietenie. Si eu asa am crezut la inceput, cand m-am apucat de virtual tuning, dar acum, daca ma uit la lucrarile care le faceam inainte, vad de ce nu primeam voturi. ;)

ANDR31 01-02-10 16:14

il votez pe crazy man pentru ca imi place mult cum a imbinat modificarile cu linile masinii.

semjke 01-02-10 17:09

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 3038693)
Da-mi voie sa te contrazic. :) Nu se voteaza pe prietenie, nu s-a votat niciodata pe prietenie.

Treaba cu prietenia o am spus-o in sensul ironic al concursului pentru care am zis sa-l facem cu listele de messenger. :D Imi cer scuze daca s-a inteles gresit. Sunt foarte sigur ca in aceste battle-uri nu se voteaza pe criterii de prietenie ci mai mult la subiect (ceea ce este un lucru bun dupa parerea mea).

Most_Wanted 02-02-10 03:30

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 3038693)
Ba da :lol: Am stat mult sa ma gandesc daca sa o bag in battle pe a lui Wlad.. dar am zis ca de la o posta arata bine.. nu m-am gandit ca o sa se ajunga aici... Nu prea e frumos din partea lui wlad, sincer nu merita nici 2 voturi.. dar no...

Nu esti de condamnat ca ai bagat in joc masina lui ... uneori nu poti refuza din cauza ca te gandesti sa nu faci persoana sa se simta prost ... poate ca te-ai gandit ca ii dai o speranta , ...doar ca nu a stiut sa aprecieze oferta ta , de multe ori poate e mai important sa stii ca ai fost in concurs cum de exemplu este World Team Battle , eu ma bucur ca am reusit sa intru si sper sa ajung cat mai departe cu echipa mea ... cu toate ca e greu , dar am o satisfactie ca stiu ca am intrat ...!

posturile de mai jos cu WTB au fost sterse ca prea eram offtopic , rabdare , am sa fac un topic aranjat frumos depsre wtb , cu echipele cu cine merge mai departe .

DranoeL 04-02-10 11:55

CrazyMan, votat. La urmatorul cred ca intru si eu sa vad ce mai stiu...:|

Rares_CRM 05-02-10 23:40

Hai wlad cu masina urmatoare!

Most_Wanted 06-02-10 02:41

Castigatori Reme si CrazyMan

Wlad pune masina .

Closed!

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning