![]() |
Machete in lucru - X1190
4 Attachment(s)
Salut...M-am apucat de o mica diorama la scara 1/36(dar v-a aparea si o macheta 1/43)...Diorama v-a avea ca subiect un accident auto destul de grav.:-P...O sa postez poze cu fiecare pas pe care il fac.
1.Soseaua: -am facut-o dintr-o bucata de placaj de lemn pe care am vopisto cu negru 2.Masina accidentata: -Honda S200(1/36)...mi-a dat-o un prieten.Masina putin accidentata atunci cand mi-a dat-o,dar eu am facut-o si mai accidentata.Parbriz spart,roti sparte portiere+capota indoiete,interior incendiat:-P,caroserie "afumata". |
Re: Diorama 1/36 - Accident auto
Stramba-i rotile , culca una din ele iar alta virata, si pune si un stalp ;) Esti putin diliu cu diorama asta , dar.....fiecare cu placerea lui :D Bafta cu proiectul !
|
ce sadic esti :)) imi pl;ace dar vreau sa o vad terminata ;))
|
hai cai tare!;) tine-o tot asa!:)
|
Sunt curios ce o sa iasa! Ideea imi place mult! ;) Spor sa ai!
|
eu zic mai bine sa parcheze un tir cu remorca pe undeva ....stalpu nu cred ca ar turtii o masina asa:))
|
Ce idee tare! :twisted: Vezi sa pui pe acolo daca ai si o masina de politie, sau macar o ambulanta, sau oameni stransi in jurul ei, cu cat mai multe cu atat mai realistic ;) Oricum, bafta, sunt curios sa vad ce iese :-)
|
Vreau sa urmaresc acest proiect! Foarte interesant ce vrei tu sa faci... Sa ai bafta!
|
va multumesc tuturor...
L4uR:nu e stalp e un brad:-P Racer21:am politia rurala care este 1/43:-?...sper sa gasesc daca nu o ambulanta si cel putin un politist sa pun acolo:D |
6 Attachment(s)
aseara am mai facut cate ceva:D
3.Un stalp de telegraf functional. 4.Cioburile de la parbriz imprastiate pe sosea,ulei si motorina pe sosea si conturul decedatului:-P.Si am fixat si bradul:D Ceva ajutor: As avea nevoie de niste oameni.Aveti?...Si mi-a mai venit o idee dar nu am ce imi trebuie pentru idee:(...Un reporter si un cameraman :D |
vezi ca era un baiat pe forum care facea figurine de care vroiai!;) poate vb cu el!bafta!
|
Quote:
|
Dar de ce ai facut conturul decedatului? Nu inteleg, mie chiar nu imi place cum arata, stiu ca era mai demult o reclama tot de genu' asta in care se arata doar conturul accidentatului, mai bine scoate conturul si presupunem ca accidentatul a fost luat de catre salvare
In rest e foarte misto, bv, keep up the good work! ;) |
Conturu e facut de capetele de creta care au constatat decesu .... ar trebui sa faci cateva patratele mici cu 1,2,3,4,5... pe acolo
Dai 2 gauri in podea exact sub masina si iti bagi firele pe acolo iar releu ti-l tragi pe balcon sau unde ai tu chef Spor la treaba |
Hahaha :headache: ce minte diabolică !! :lol: prea tare ideea ,sună bine ... Abea aştept să văd cum iese . Multă Baftă !
|
1 Attachment(s)
ammai lucrat putin:-P
umpic de sange pe sosea si patratelele cu numere(nu stiu daca sunt pozitionate bine.Spuneti daca nu sa le pun altfel)...deocamdata atat,pentru ca nu vreau sa ma grabesc("Graba strica treaba") |
Daca nu apar baieti de la pompieri,salvare si politie si masinile parca e prea sec :D
|
Foarte tare ideea , chiar ai nevoie de politie si salvare , dar pana acum arata foarte bine! Spor in continuare, astept sa vad ce mai apare in peisaj :-D
|
problema e ca sangele nu e realist...hmm si la accidente nu se face conturul decedatului...patratelele cu cifre nu-s pozitionate corect...fiecare patratel cu nr..*****is stas nu de mana...trebuie sa reprezinte o proba sau cauza.
sper ca ti-am fost de folos... |
plus ca bradul ala...e prea minuscul...si neatins...
|
Quote:
Quote:
|
sincer nici eu nu stiu de ce naiba a cenzurat autobotu chilului :))
ideea era ca trebuie sa-ti faci niste patratele d-alea la imprimanta :P mai e o problema....masina nu trebuie sa fie pe sosea...pt ca la cum arata ar cam fi trebuit sa se rastoarne pe un camp de ...4 ori :D |
Da sangele, e cam nerealistic "imprastiat" pe acolo, sangele de pe linia alba e frumos pus, dar e cam exagerat ala din jurul conturului decedatului. Cioburile de la geam trebuiau mai imprastiate...
|
Si apropo...jante de BMW Seria6 pe Viper nu prea vad pe strazi:lol:!!!
Cioburile sunt cam mari pentru scara respectiva incearca sa spargi un geam de macheta 1/36 in bucatele cat mai mici si atunci va fii foarte realist cu faza cu patratelele cu numere ele trebuiesc puse mai rasfirat pentru ca nu cred ca erau toate probele langa decedat...:D!!! Oricum idei indraznete...Multa bafta:D!!! |
pentru cioburi ar fii bine sa le mai pisezi odata cu un ciocan....si or sa fie mult mai mici;)
|
green_e30:jantele le am astea ca cele originale nu aveau gumele(sa zicem ca sunt gentile cu cauciucuri de toamna-iarna:-P
cioburile:o sa incerc sa fac asa cum ai zis si patratelele cu numere le-am pus asa doar,nu sunt lipite nu nimic. L4uR:o sa fac si asta |
1 Attachment(s)
inca o poza
|
5 Attachment(s)
am facut rost deocamdata de 2 figurine si am pus o avarie:P...poze(scuze de calitatea lor)
|
hehe:Dvery funny omuletu ala cu drujba:lol::lol::lol:!!!!
|
3 Attachment(s)
am mai facut cate ceva:-P
-picioruse la sosea:D -instalatia electrica(avaria si stalpul) |
ce tare ideea de noapte si farul aprins :-) arata tare, cu exceptia stalpului de lumina (pare cam nerealist)...in rest, keep up the good work!
|
la stalp mai am de lucrat,deci nu e gata:-P
|
apropo, ai incercat sa vezi cum arata cu Logan Politia Rurala? Nu de alta, dar Dacia e 1/43, si Honda (Honda e, nu?) e 1/36...zic sa nu pare mai mare o masina ca alta, ca asta strica tot realismul
|
2 Attachment(s)
DA am incercat.
DA e Honda. - uite pun si 2 poze sa vezi.e o mica diferenta,dar nu stiu inca daca o sa pun loganul acolo.Daca fac rost de o dubita de politie sau ceva. |
Da intradevar este o diferenta, dar nu foarte mare, eu zic s-o lasi asa. Sunt masini de politie la 1/36, de ex. Ford Crown Victoria 1/36 de la Welly, cu care nu s-ar vedea diferenta de scara, dar mie imi place cu Loganul cum arata :-)
|
ai acolo in poza cu picioarele de la strada un omulet cu o drujba...incearca sa il pui si sa il vopsesti ca si cum ar fi descarcerare si... pune si o ambulanta si o masina de tractat (daca vrei te ajut cu masina :D)
|
poti pune o poza cu masina?:-?
|
Ce bolnav esti mah =)))) Foarte tare , mai ales omuletii cu drujba :)))
|
idei:
-Un cap de tir unde a intrat masina -Pompieri -Banda dinacea interzis acesl in zona -Afuma umpic masina deoarece a fost afectat motoru si prin scantei a explodat -O masina dinaia de le ridica pe rampa ca imi sta pe limba -Curiosii de prin zona... -Masini care au avut contact cu accidentu ( sa fie si ele umpic bulite) si masinile trecatorilor - O echipa de la antena 1/pro tv |
sunt foarte bune ideile,dar nu am ce imi trebuie...poate ai si tu si vrei sa ma ajuti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning