![]() |
E 30 DIVISION
Sal ,vrem sa anuntam ca in curand apare un nou club in Bucuresti, E30 Division ,un club de prieteni si nu in ultimul rand iubitori de ursi .Momentan suntem putini dar cu timpul sper sa fim mai multi .O sa revin cu poze si detalii pana atunci sper sa fim si noi primiti printre voi :D
|
Re: E 30 DIVISION
foarte buna idee ati avut.multa bafta!!ursii fac legile in europa :P
|
suna interesant,sper sa ne iasa cat mai multi ursari la iveala.multa bafta.
|
ms mult baieti bagati id meu sa vb mai multe bmw_driver320 bafta si voua ;)
|
Hop si eu membru. Fortza Neamtzule sa dea domnu sa crestem mari.
|
+ ink un urs negru mat in echipa...buna idee neamtzule....sa fie o brigada de ursi polari....:))
|
salut andule. hai ca ne strangem usor usor.:D:D
|
1 Attachment(s)
Hop si o poza cu sigla :D
|
eu tiam zis ca o sa iti placa;):D
|
Quote:
|
P.S.: sigla e made by caddytza mea.:D:D:D da ma vb cu baiatu cand zici tu;)
|
Quote:
|
dragos ms pt sarcasmul tau dar sa nu uitam ca amandoi stim ca mai este un club foarte asemanator la sigla si stii prea bine...
|
5 Attachment(s)
pt baietzii care se ocupa de sigla va dau si yo cateva poze si vedetzi voi ce reusitzi ca sa iasa ceva mai unic zic eu....
|
Quote:
|
Quote:
|
-BMW DRIVER -
- E30 Under Construction - E30 DIVISION https://forum.4tuning.ro/signaturepics/sigpic39680_8.gif MY CARS plus inca un urs negru metalizat:peace::peace: |
pana la vara o sa apar si eu cu masina in public:peace::peace:pana atunci trebuie sa:2gun::2gun: o fac
|
neamtzule...dar poze nu bagati si voi?:D:D:D:D
|
Quote:
|
Spor la treaba !
|
Salutare la toata lumea !
Nu stiu daca postez la locul potrivit dar.... Eu si un prieten avem un proiect adica 2 .... vreau sa pun un 2.5 24v de pe e34 pe un urs ! si un 2.8 24v tot pe un urs ! M-am gandit ca poate ma ajutati cu niste sfaturi ! ce trebuie sa schim ce tampoane trebuie ? am inteles ca si cardanul trebuie schimbat sau taiata ! Vreau sa aud de la oameni care au facut asta !!! nu sa isi dea lumea cu presupusul sau cred ca ... am auzit la un preten si tot asa ! Poate ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi ! Multumesc ! |
poze vor veni in curand. Bah neamtule ai uitat de troaca mea =))
P.s.: acum ca e vreamea frumoasa au inceput lucrarile la JJM.(pt neamtu). MUHAHAHAHAHAHaaa |
Quote:
|
Quote:
|
pe mn ma primesti k simplu vizitator? :">
|
Quote:
|
aaaa.....deci esti cu negociatu?....am inteles........doar stii k sunt cuminte......:P
|
Quote:
|
Quote:
|
ai fost la 4tuning? k nu te am vazut nici la cerculete si nici pe stand....am crezut k poate te bagi si tu cu noul tau club la stand, dar nu te am vazut, si nici la final knd a fost concursul nu te am vazut, am zis k poate te vad la niste cerculete :P....
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.s - o poza cu ticoul doar al meu este gresit in loc de S a pus Z :D |
aha, am inteles.....frumos tricou....vreau si eu unu.....primesc? ;;)
|
la anu nu e problema de stand, masinile sa fie gata ca cel putin eu unu m-am saturat de a mea.:D:D
|
Quote:
P.S- pana la nu mai este sa vedem cum facem sa ajungem in mai la cursele din Tulcea :D ETAPA INTERNATIONALA DE CURSE TIP ACCELERARE 402m DELTA DRAG CHALLENGE 16 MAI 2010 Locatie: Aeroportul Delta Dunarii, Tulcea |
ajungem ce mama masii!!! :)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
yupiiiiiiiii....nu conteaza cat dureaza........dar sa nu uiti....ms :*
|
mai este un urs aici care vrea 2 tricouri :) ... am vazut destui oameni "rai" pe aici :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning