![]() |
Cielo Korea Dj 09 HTB
3 Attachment(s)
Salutare la toata lumea sunt posesorul unui cielo de korea cu an de fabricatie 98, astept sugestii. Attachment 1286797Attachment 1286798Attachment 1286799
|
Re: Cielo Korea Dj 09 HTB
Bun venit Marius!
din 1998 nu prea are cum sa fie productie korea. spun asta fiindca si a mea din acelasi an este (si culoare identica) si este produsa la fabrica din orasul tau. o suspensie 60/40 ar aranaja-o, precum si un set de jante. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce cotiera frate ? in bancheta din spate
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Bine ai venit pe 4tuning este super ingrijita masina si chiar este de korea fabricarea in romania sa facut din '99
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu am cotiera si e de koreea :)
|
nici unchimiu nu are cotiera si e de koreea,dar are chenarul ala la numar spate si sigla diferita.Probabil cotiera o fi fost optionala
|
Quote:
|
astazi am schimbat uleiul ,filtre, placheti, si am schimbat si volanul cu un alt model dewoo
deocamdata nu stiu sa atasez poza dar o sa antreb |
dai la Post reply-->Manage attachments-->selectezi poza din calculator-->upload ,si ai urcat poza .Bafta:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
cu placere,fain volanul.Acum ai airbag pe cielo:P
|
Quote:
|
E cumva volan de Matiz cu airbag? Seamana foarte mult...
|
Quote:
|
mar interesa si pe mine u kit de xenon h3 pentru proectoare ,daca stiti de unde pot lua ceva bun si ieftin de criza,sau ce asi putea pune sa dea mai bine la proectoare
multumesc anticipat |
Quote:
|
Quote:
|
Cauta pe cvforum, gasesti instalatii xenon cu 200 ron cu garantie un an. Vinde un baiat Horia,este super valabil baiatul!
|
Quote:
|
Nu ai pentru ce!;) Multa bafta!
|
pune prima oara in faruri xenon,ca proiectoarele nu le folosesti asa des ca farurile
|
Quote:
dar daca stau sa ma gandesc bine ai dreptate, nu le folosesc tot timpu.....:lol: |
eu am luat xenon simplu (prostia mea ca nu am verificat si a vanzatoarei ca nu a stiut ce vinde) ,lunga nu prea o folosesti,asa ca e ok doar xenon,cand am bani o sa bag bi-xenon si asta o sa incerc o chestie cu el, zisa de un coleg de cielo.Plus ca daca meri cu proiectoarele aprinse se iau "caschetarii" de tine.
|
Quote:
la prindere ,si o sa iau bixenon....nu stiam ca nu ai voie sa mergi cu proiectoarele:cry: |
pai dale in vanzare si iti ajung sa iei bixenon sau poate mai pui un 50-70 lei
|
Quote:
|
pentru toti colegi de cielo ..am si eu o nelamurire ,daca ma puteti ajuta cu o problema, nu anteleg de ce pe fiecare dimineata an zilele mai geroase nu se deschide usa la sofer ,an restul usilor ok ,,,,sa fie oare o problema la a mea sau este o problema a lor ,daca da ami puteti da vreun sfat ....multam pentru toti cei ce ma pot ajuta
|
Fetele de usi jos, Dat cu WD40 sau ceva de curatat si dupa mult ulei si vaselina puse la mecanismul de deschidere. La fel imi facea si mie.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning