![]() |
Vopsire Nari Bmw e39!
2 Attachment(s)
Cum fac si eu narile negre la Bmw?
Am inteles ca am nevoie de jmingher pentru a indeparta chromul si un sprey negru matt pentru vopsire... Ce marime de jmingher imi recomandati ? nu vreau nici sa zgarii narile , sa iasa ceva fin dar in acelasi timp sa indepartez si tot stratul de chrom... Astept un raspuns. |
Re: Vopsire Nari Bmw e39!
Salut. Daca sunt narile originale ai de frecat la ele.. si eu le-am vopsit si am frecat la cromul ala de ma dureau degetele. Daca le vopsesti cu negru mat o sa se decojeasca in mai putin de o luna. Incearca sa le matuiesti cu jmingher de 120 si apoi cu unu mai fin.. de 400 sau 800..si apoi sa le vopsesti..poate o sa tina. Succes.
|
Quote:
Tu cu ce le-ai vopsit? negru lucios? |
Nu. N`ai cum sa le cojesti de tot de cromul ala.. ca e un strat foarte gros. Incearca sa le vopsesti cu spray de bandouri. Rezista mult mai mult le da si un alt aspect.. Eu le-am vopsit acum 1 an si nu s-au decojit deloc :) Succes
|
Ms , sambata sau duminica o sa incerc... sti cumva unde gasesc sprayul asta de bandouri?
|
Eu vreau sa imi imbrac tot cromul in colant negru mat, dar sunt curios cat tine.
|
Quote:
p.s baieti care va ocupati cu asa ceva nu imi sariti in cap da asa am auzit :P |
Parerea mea e ca mai bine tiai imbraca marginea cromata in negru (daca gratiile sunt negre)
Mai bine le aplici un colant negru mat,nu are de ce sa nu tina daca e aplicat calumea,decat cu spray si nu stiu ce care dupa un timp vor fi "piscate" de pietricele si alte cele... |
9 Attachment(s)
daca vopsesti narile cu spray nu o sa dureze mult ... in plus cand te duci la spalatorie o sa iti sara vopseaua dupa crom ..... oricat ai freca la ele tot nu tine ... singura solutie este sa le colantezi cu negru mat ...daca o colantezi nu o sa ai nicio problema cu ea ... iti garantez eu 100% ...:lol: daca ai vrea as putea sa te ajut ... imi trimiti prin curier grila sau vi la valcea cum ti se pare tie mai rentabil .... uite un link sa iti faci o parere si cateva poze :lol:
https://forum.4tuning.ro/358-zona-com...na/page-2.html |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
De ce apelezi la colant ? Ai incercat spray-ul care ti l-am zis? Iti pun o poza facuta in noiembrie cu masina mea.. si narile le vopsisem in aprilie. Si la ora actuala sunt in aceeasi stare !
|
pana la urma cu ce este mai convenabil sa le faci negre ca si eu vreau sa le fac dar ba sare vopseaua ba se crapa autocolantul...:-? deci ?
|
Quote:
|
ok, mz de raspuns, am sa le fac cu autocolant, daca imi crapa am sa te caut :)) !
|
Quote:
sti cine il produce ? ce firma? |
am mai auzit niste baieti care au colantat narile si nu au avut probleme. cu vopsitul...de la spalatorie se duce in timp.
|
cristi, iti dau eu metoda ce-a mai buna !:) am facuto deja , ia jmilgher oricare , freaca , sterge dupaia sa nu fie praf
apoi iei GRUND ! e 100 mii MAX spray-ul , dai cu grunt indiferent de zgarieturiile pe care le-ai produs , pt ca le acopera si dupa ce-ai dat prima mana cu grund , mai dai odata. in interval de 20 min apoi dai cu spray-ul nu cont culoarea , dai tot o mana il mai lasi 20-30 min si mai dai inca O mana , si asta este v-a ramane indiferent ca ai 20 cu pietricele sau 180km/h ! BAFTA si sport la munca |
Quote:
|
Quote:
|
Mare tamtam pentru niste nari , cat costa , de unde iau spray , ia frate direct nari negre sunt 2 mil.
Eu le am vopsit in fiecare saptamana si nu e tocmai placut sa le dai jos si sa le pui in fiecare saptamana , eu pana la urma le am rupt toate clemele si am luat altele. Ori le colantezi daca nu ai bani sa iei unele direct negre , ori faci rost de bani si nu te mai tiganesti , iei direct negre. Vopsit nu iti recomand , fie el orice spray , pe chrome nu tine decat daca le sablezi , si iesi mai scump decat ai lua unele negre. |
Quote:
|
colant....cea mai buna idee
|
Quote:
|
Quote:
mai pe seara o sa pun pzoe cu grilele negre sper... |
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
M-au costat 35 lei primmerul... o solutie care cica se da pe plastic ca sa nu sara vopseaua.... + 20 lei sprei negru matt ... , si inca vreo 8 lei jmingherul.. In principiu am folosit : 1 sprei Primmer 1 sprei Negru Matt 50 cm jmingher de 100 50 cm jmingher de 120 50 cm jmingher de 150 1 foaie jmingher de 400 1 foaie jmingher de 600 1 foaie jmingher de 800 ( ata l-am dat cu apa ) si vreo 6 ore de lucru.... Rezultatul....:arrow::arrow::arrow: p.s ... maine o sa pun poze cu ele montate pe masina.. |
cristi eu ti-am zis sa iei GRUND (grunt) sau cum se numeste , nu solutie de plastic :| ! grund-u ala avea si el un rol mai special.. mergea sa dai pe crom ...
|
Lasa-l ca o sa se cojeasca in cateva saptamani..
|
asa i-am zis si eu...
|
4 Attachment(s)
Quote:
exact asa scria pe el :!: Quote:
Acu sper sa nu sara vopseaua :tears: , si daca sare le colantam :D |
Pareri !!! Cum au iesit? credeti ca o sa sara vopseaua din cauza ca nu am dat cu grund ci am dat cu primmer?
|
a iesit bine...dar sa tina.
|
Quote:
|
stiati voi ceva :)dar nah trb sa imi fac eu damblaua :)) azi am obs ca a sarit vopseaua dar foarte putin se vede numai daca te uiti atent acum am si eu motiv sa le colantez :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning