Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CJ 66 HAN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/166204-cj-66-han.html)

uN_DuC 27-01-10 16:10

CJ 66 HAN

6 Attachment(s)
o domnisoara alba din 1998 ... pe care o ingrijesc ca pe un copil :P ( pozele nu sunt chiar recente dar nu prea i-am mai facut modificari majore fata de ce se vede oricum o sa revin cu o poza recenta ) pana atunci astept sfaturi cu ce as putea sa ii mai fac
Multumesc !

rasta_boy40 27-01-10 16:14

Re: CJ 66 HAN

Frumusica masinuta,ai grija de ea:)Bafta.

sandor406 27-01-10 16:21

in primul rand bine ai venit!!!:) arata destul de bine masina, dar cu timpul se poate si mai bine!:) cam ce modificari vrei sai faci? sau ce ganduri ai cu ea? deci, toata lumea o sa isi scrie parerea, o sa iti dea sfaturi, o sa te critice, dar intotdeauna asa sa faci modificarile in viitor cum vrei tu, dupa gustul tau, nu dupa gurile altora!!! ce i-as face eu, sunt urmatoarele: asi da jos dungile negre laterale de pe toata masina, cele 3 dungi de pe stalpuri, autocolantul acela alb de pe luneta, daca te tine buzunarul mai bine fai un bad boy look decat cu pleoapele astea, da jos capacele la roti si vopseste jantele negre/albe, cum vrei si iti plac, da jos bara aceea de pe acoperis, ca nu da bine deloc:( o folie neagra pe stopuri si semnalizari(mai inchisa sau deschisa cum vrei), proiectoare, pe stalp un autocolant negru mat,... bine, asta le-asi face eu!!! si in rest asteptam cat mai multe poze(interior, motor, exterior), si mai clare un pic!:) si nu uita: fa cum iti place tie si cum vrei!!! si mai fura cateva idei de pe forum, ca sunt multe dacii superbe cu stil!;)bafta! ah, si daca vrei poti sa schimbi semnalizarile de langa faruri cu semnalizari clare/albe!(vezi ca are un baiat acuma de vanzare pe forum, si se gasesc destul de rar)

uN_DuC 27-01-10 16:28

la motor nu prea vreau sa ii fac deoarece am carburator + delcou nou pe is reglate brici motorul trage bine (max 140 km/h ) inca mai poate atata , in general vreau sa o modific la exterior si putin la interior ( la interior am mai umblat putin am micsorat schimbatorul, am pus cotiera, scaune si inca ceva putin ) astept pareri in continuare

mafiozzo 02-02-10 14:27

frumoasa daaa uite ce iti sugerez eu : o folie... nu foarte inchisa pe toata masina, niste jante m ai late, umpic lasata m ai jos, pleoapele date jos si adaugat umpic la capota, :) oricum e frumoasa si asa spor in continuare la ea

uN_DuC 02-02-10 15:29

foli am pe spate .....dar urmaza luna viitoare sa ionizez toate geamurile ;)) si fata si spate iasa mult mai bine decat cu folii mersi de sfaturi ne vedem prin cluj :)) apropo cand o sa te mai vad prin trafic sa stii ca o sa te claxonez de numa sa stii ca is eu :))

mafiozzo 03-02-10 20:31

ce zici pui niste plasme in bord ? cautam ptr a mea... nu am gasit da se pare ca ptr 1310 este uite aici : http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

uN_DuC 04-02-10 11:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 3047553)
ce zici pui niste plasme in bord ? cautam ptr a mea... nu am gasit da se pare ca ptr 1310 este uite aici : http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html

mersi de oferta dar le prefer pe originalele mele ;)) .... deocamdata in interior vreau sa ma bag sa il fac alb :) scaunele si bancheta , usile raman negre cum is ....cred ca o sa iasa enorm de bine :)

rasta_boy40 03-03-10 22:09

Ceva noutati?Pune poze cu jantele ca arata bine:D

uN_DuC 05-03-10 16:33

9 Attachment(s)
cateva secvente din munca recenta :)

rectificat chiuloasa + supape de 1.6

e doar o parte din munca recenta ( plus ca mai urmeaza ceva modificari ) dar o sa postez intregul filmulet cat de curand, iar pana atunci mai astept critici, sugestii din partea voastra
intrebare: stie cineva un mecanic in cluj care sa mi-o coboare putin spre asfalt ? ;)) o vreau putin mai joasa si daca poate sa imi zica cineva cam cat ar costa intreaga lucrare

tuning22 05-03-10 17:58

cat tea dus toata treaba cu supapele de 1.6?

Relu_GTT 05-03-10 18:11

marginea jantelor trebuia sa o vopsesti pe toata pana in interior, nu doar jumate

uN_DuC 05-03-10 18:19

treaba cu supapele mi-a facut-o o cunostinta am scapat doar cu 50 de lei :)

tuning22 05-03-10 21:00

bun pretul, ce fel de arcuri ai pus?

uN_DuC 05-03-10 22:32

pai deocamdata is arcurile normale :|
ca aia ma interesez cat m-ar costa sa o las mai jos .... aia intrebam in postul de mai sus :P

rasta_boy40 05-03-10 22:35

Mihai-0743 41 57 09.Zi ca din partea lui Luci cu Dacia.La pret te intelegi cu el.Nu lucreaza scump,dar lucreaza bine.Si eu mi-am lasat spatele azi(tot la el).Urmeaza fata saptamana viitoare.

Cheers!

uN_DuC 05-03-10 22:41

da domnul lupsa :P mare domn ...

George RHD 06-03-10 11:33

ffff faina masina ta ...sa ai grija de ea ca merita

uN_DuC 06-03-10 13:48

mersi
inca mai am mult de munca la ea .... multe din planuri sunt pe hartie inca ... dar incet incet sper sa le realizez si pe masina

tuning22 06-03-10 17:58

arcurile de supape ma intereseaza nu suspensia masini n-ai inteles bine

uN_DuC 06-03-10 22:30

a...scuze :)
pai nu stiu eu i-am lasat chiuloasa si a facut-o

uN_DuC 08-03-10 12:38

4 Attachment(s)
ceva poze recente ... stagiu cum se afla acuma masina ....
momentan sunt in lipsa de inspiratie ... astept pareri si idei :D nu ma supar daca primesc si critici ;))

liviu tex 09-03-10 14:02

frumoasa Daciana,pragurile alea's cam uratele! cauta ceva mai simplu! doar o parere..

Sonny™ 09-03-10 14:25

si eu sunt de parere cu liviu in legatura cu pragurile...ai putea renunta la bara aceea neagra si la dungile de pe stalp ...;)doar o idee

uN_DuC 09-03-10 14:57

faza cu pragurile ... acesta de pe partea stanga l-am acatat intr-un musuroi de furnici si sa crepat un pic :)
ce alt model de praguri ar merge pe masina ? ... mie acelea drepte simple parca nu imi prea plac .....
iar despre dungi ... acuma intr-o zii am renuntat la ele la toate sa vad cum arata dar ramane urma pe vopsea cu toate ca am frecat pe ea o zii intreaga :| si tot nu a iesit ..... la cele de pe stalpiul dintre usi si la cele din partea din spate o sa renunt zilele acestea numa sa se incalzeasca sa pot freca bine dupa ele ;)) ca acum e prea frig si tot atunci o sa renunt cred si la bara aceea

Andrei_spu 09-03-10 15:32

dau si eu o idee...renunta la praguri spoilere semnu "RENO"scociuri de pe faruri...si poti face ceva cu gust..un bad boy ..o cobori un pic, uitete la restu ca toti facem cam aceleasi lucruri...masina arata bn e dreapa o poti face ...multa bafta si spor la munca

uN_DuC 09-03-10 16:40

pai aia ii problema ca toti fac aceleasi lucruri ;)) eu nu vreau sa fac aceeleasi lucruri adica pe cat se poate vreau sa fiu original ...
mentan sunt pe faza cu lasatu mai jos dar nu dispun de toti banii :D
iar la estetica vreau sa mai fac stalpu dintre usi negru precum si marginile de la usi cam ideea asta o am deocamdata ;))
oricum astept in continuare ideei ... deoarece eu stau si ma uit cu orele la masina si nu imi vine nimica in cap :)) nustiu de ce sunt in pana de idei

Sonny™ 10-03-10 07:24

o idee ar fi sa dai dunga accea neagra de pe linia masinii jos, apoi bandourile, sa vopsesti barile complet albe cred ca ar veni mult mai frumos;)

DarkDriver 10-03-10 07:46

1 Attachment(s)
Cu cat mai curata cu atat mai frumoasa.

Sonny™ 10-03-10 09:27

exact asta aveam si eu in minte...;)

uN_DuC 10-03-10 13:50

pai am zis mai sus ca am dat jos dunga si se vede prea tare urma pe vopsea si nu iasa nici cum ... am incercat cu polish cu benzina cu tot tacamu si nu a iesit ....

Sokka 10-03-10 16:37

te intereseaza doua le dau mocaflanse de la 3 gauri la 4*100

rasta_boy40 10-03-10 16:48

Quote:

pai am zis mai sus ca am dat jos dunga si se vede prea tare urma pe vopsea si nu iasa nici cum ... am incercat cu polish cu benzina cu tot tacamu si nu a iesit ....
Vopseste-i stalpu si ramele in negru ca in poza facuta de DarkDriver.Hai pe la mine ca ti le fac eu:).

uN_DuC 10-03-10 17:20

Quote:

Originally Posted by rasta_boy40 (Post 3168455)
Vopseste-i stalpu si ramele in negru ca in poza facuta de DarkDriver.Hai pe la mine ca ti le fac eu:).

aia ii urmatoarea miscare domnu lupsa .... numa astept sa imi faca pe calculator un preten sa vad cum arata .... si dupaia daca imi place le fac cu negru

of: :)) tio placut cu am trecut pe langa toti la semafor cu meleu ? :))

uN_DuC 31-03-10 11:56

9 Attachment(s)
ceva prospaturi :) ....

deocamdata masina e pusa la vanzare .... daca nu o vand la vara vreau sa ii dau o vopsea noua si sa arate intr-un final ca si in ultima poza.... :)

Ingerasul99 01-04-10 09:10

Ce ai putea face pt imbunatatirea aspectului :
- Jos dunga aia alba de pe luneta
- jos ala de pe plafon
- jos dunga cromata de pe bara spate
- jos dungile cromate de pe alea care lumineaza numarul
- ai putea sa dai jos si scrisurile cu dacia 1310 si ls
- jos cu dunga neagra care urmeaza linia masinii
- presupun ca asa zisele ploape sunt din autocolant, ai putea sa le dai jos
- renunta la sigla de reno ca e dacie toata ziua!
- jos cu dungile cromate de pe oglinzi
- jos cu dungile cromate de pe bara fata
- alea dintre bara si prelungire prinse cu banda izoliera sunt fasii de leduri?ar fi bine sa renunti si la alea.
Spor la treaba!

uN_DuC 01-04-10 16:39

daca erai pe faza ziceam dece nu pot renunta la dungile negre deocamdata :P .... pentru ca nu imi permite bugetu sa o vopsesc

GEO GR 01 NVN 02-04-10 23:14

draguta,dar dai macar bara aia de pe plafon jos ca nu ii vad rostul:-)

uN_DuC 06-04-10 14:00

e ca si data jos ...:) ca de mult mii in plan sa o dau

Sonny™ 06-04-10 18:47

daca ai face ce ti.a sugerat ingerasul cred ca ai avea o masina frumusica, si renunta in primul rand la pleoapele alea, daca vrei sa fie agresiva trage capota peste faruri e mai bine decat cu autocolant;)

All times are GMT +2. The time now is 16:57.

- Copyright 2026 4Tuning