![]() |
my xedos 6
10 Attachment(s)
xedos-ul meu nu e asa fain ca a lui madicioco...e stock.
v6 2000 cc 140 cp 24 valve consum 12 1190 kg tapierie alcantara, bare ridigizare fata -spate si carlig:) i-am pus doar difuzoare pioneer, mp3 blaupunkt, folie omologata lummar, folie carbon 3d pe stalpi. cand voi avea bani o voi vopsi si ai voi pune jante pe 18 si poate un pioneer 2din cu subwoofer. |
Re: my xedos 6
10 Attachment(s)
alte poze
|
5 Attachment(s)
alte poze cu jaful
|
bine ai venit pe forum,ce mi as fi dorit sa aibe si a mea trapa:-):-)
|
bine te-am gasit...la cat te stiu de inventiv parca vad ca furi trapa de la alta si o pui la a ta:) i-ai mai facut ceva?
tu i-ai pus plasa in spoiler unde nu are din fabrica nimic...eu as vrea sa ai pun ca nu imi place cum arata cu locurile alea goale...i-as pune si un numar de inmatriculare mai mic ca sa se vada prizele de aer:)in portierele din fata i-ai pus difuzoare mai mari? eu i-am pus altele la del de mici ca cele originale dar parca nu sunt preaa multumit de ele si as vrea ceva mai mari dar nu stiu cum sa le adaptez. bafta. |
Quote:
la a mea caruta:rolleyes2 de moment nu i am mai facut nimic i am pus pe fata bara de serie provizoriu pana o repar pe cealalta sau pana fac alt model si in rest mai nimic ,astept sa vina caldura sa ma apuc de ea iar;) mi au mai venit niste idei:lol:8) |
credeam ca cea de la care i-ai luat motorul avea trapa.
impartaseste ideile cu noi:)difuzoarele sunt stock pe fata? |
Quote:
ce o sa i fac pe viitor ?? mai lasata ,mai umflata si mai vedem:-);) cealalta care o am de piese nu are nici aia trapa:sad: |
si eu am ovale pe spate pioneer de 80 w rms .pe fata ti-ai bagat mai mari? asta eram curios daca merg adaptate, daca trebuie sa decupez din fata usilor. stii ce dimensiuni au jantele de xedos 6? 5x114.3? tu ai distantiere sau inele de centrare? ti-ai schimbat doar arcurile sau si amortizoarele?
la cat o ai de joasa sa nu vii iarna cu ea in romania...mai ales ca a soselele erau pline de zapada si gheata pana acum cateva zile. |
1 Attachment(s)
Quote:
da sunt 5ori 114,3 si eu le am pus fara distantiere ca n a fost nevoie oricum ET-ul la jante e destul de mare am schimbat si arcurile si amortizoarele acum astept sa mi vina astea:-) |
arata bine...dar am inteles ca trebuie sa fie incalzite ca sa isi faca treaba.
o sa imi pun si eu difuzoare mai mari atunci.si pe mine ma deranjeaza ca e distanta cam mare intre aripi si roata. |
Salut. Bun venit pe 4tuning!
Imi place foarte mult masina ta, este foarte frumoasa. Te salut, ne mai auzim! |
salut..bine v-am gasit. si mie imi place...a ta arata la fel si consuma mai putin...esti in avantaj:)
|
Xedos6 nu ai mai intrat pe mazda forum. Da si mie un PM cu ID-ul tau!
;) |
bala_claud .sunt plecat din tara si nu am avut timp...te pot ajuta cu ceva?
|
10 Attachment(s)
mici modificari: xenon 6000k ca farurile de fabrica sunt cam chioare...plasa metalica in spoilere, leduri albastre la picioare in fata, etriere frana vopsite in galben, jantele vopsite tot argintiu.
|
7 Attachment(s)
altele
|
Quote:
ps. parca am mai vazut una cu etrierii galbeni:-):-)8) |
poate ai vazut in spania etriere galbene:) ca in romania nu am vazut:)
e diferenta mare...acum chiar vad noaptea...cred ca farurile erau cea mai mare problema laxedos. o sa imi pun si spalator de faruri ca sa nu mai fie ilegal:) azi am reusit sa ma pup cu un focus i i-am spart farul din dreapta...inca o hiba la masina asta...farurile sunt mai jos decat marginea superioara a spoilerului si cel mai mic impact le sparge...si bara nu are nimic. si e doar 2000 de lei cel mai ieftin far...ca se gaseste doar pe original. tu le-ai pus o sarma ca la alte faruri in locul adaptorului de la bec?sau ce solutie ai gasit ca vreau sa ai pun si la xedos-ul tatalui meu xenon. |
Quote:
eu cand mi am pus xenon am cautat de la alte faruri de alt model de masina prinderea de bec h1 cum avem noi si am adaptat pe farul meu |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning