Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Dezmembrari Auto / Remat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/166035-dezmembrari-auto-remat.html)

BULLDOG 26-01-10 18:46

Dezmembrari Auto / Remat

Azi dimineata am fost in vizita pe la remat cu gandul ca poate da norocul peste mine. Am gasit un mk1 da era aproape descopletat deci nu am gasit mare lucru. Am deschis topicul asta in ideea ca cine merge la remat/demembrari si vede ceva calumea si intreg(la remat) sau rar, deosebit etc, sa scrie aici. Ma gandesc ca ar fi de folos pentru ca suntem destui cu masini trecute de prima tinerete:D

dan_stage28 26-01-10 19:15

Re: Dezmembrari/Remat

La care remat te ai adus?La cel de pe masinistilor de langa calea ferata?Ar mai fi o sansa sa iei una de piese sau chiar de repus pe sosea,cand se fac licitatii cu masini parasite.

BULLDOG 26-01-10 19:24

Nu pot lua masina de piese ca nu am unde o pune. Stau la bloc si am un sg loc de parcare si garaj nu!:D Asa ca, supravietuiesc cum pot. Oricum, topicu asta nu l-am facut pentru mine, l-am facut pentru toata lumea care are nevoie de piese/e in cautare de piese originale cat mai multe(ca si mine) etc. Oricum nu ma astept sa dau peste masina perfecta la remat ca nu ai cum :D

CJ-01-WOB 29-01-10 00:14

''pe vremuri'' am gasit / luat multe piese de pe masinile duse la remat .. era si probabil inca este o sursa buna de piese second-hand la niste preturi derizorii

BULLDOG 29-01-10 01:04

Este, si eu am gasit far hella si am dat 20 de lei, cand unu nou ii ... hohoo :D

ALEX_Agressor 29-01-10 17:34

au aia de pe str masinistiilor niste liste cu preturi pt piese second,te doare capu..mai pui ceva si iei noi;)

BULLDOG 29-01-10 18:38

Exagerezi.

bzsa 30-01-10 12:15

cam asa e a vrut sa imi iau de la ei un stop de dacie (numai sticla) si mi-au cerut 20 de ron cu 24 ron mi-am luat unul nou
la fel si cu o masca fata mi-au cerut 12 ron cu 16 mi-am luat nou

loverboy 30-01-10 12:51

Si e greu sa va bagati farul sau alte obiecte mici :-P in geaca si sa iesiti?:lol:

BULLDOG 30-01-10 13:33

La piese de dacie poate asa ii, sunt relativ mai scumpe, comparativ cu cele noi, dar la restu chiar nu mi se pare.

CJ-86-UHE 08-02-10 19:53

http://www.citynews.ro/cluj/din-oras...ilogram-72346/

dan_stage28 08-02-10 20:15

M-am uitat pe lista si doua 2 nume par interesante Pontiacul care cred ca poate fi restaurat si "ALpine Fiat" de asa ceva nu am auzit:lol:

bdmy_yard 13-02-10 14:45

suna interesant stiam ca se scot la licitatie da nam avut ideie unde

Jokerman170 07-08-10 09:16

Dezmembrari Auto

Pe mine ma intereseaza o dezmembrare unde gasesc piese de Fiat si/sau de Alfa Romeo

si m-am gandit cu aceasta ocazie poate ar fi bine sa facem un thread unde toata lumea posteaza dezmembrari auto de care stie in Cluj, si eventual o scurta descriere despre ele, si pe pe ce sunt axate (marci/piese/masini vechi/ masini noi/etc.)
Pe la final a fi ca o baza de date, iar daca cineva cauta un anumit tip de dezmembrari sa se poate consulta cu acest thread.

werwceul 07-08-10 09:48

Re: Dezmembrari Auto

in sanicoara avea ala multe de alfa

MadManOvi 07-08-10 10:10

La ce preturi practica idiotul nu m-as mira sa aiba zeci de exemplare din fiecare marca auto.

werwceul 07-08-10 15:59

omu o intrebat unde se gaseste nu la ce pret :))
eu am laut de la oligofrenu ala 5 jenti de seat (avea vreo 200 identice) si le-am luat acum 4 ani la pret de nimic...nu stia preturi, dupa aia cerea 150ron/bucata :))

nesscar 09-09-10 19:11

La noi in deva is vro 3 rematuri insa doar unul vinde astazi am fost acolo in cautare de piese si ma m inteles cu patronu... un baiat cam de varsta mea 24 ani... de treaba intelegator... foarte ok am cumparat asa o bara fata golf 1 cu tot cu intaritura si semnalizari perfecte, un ferodou, masca de plastic din fata ca e de golf 1 gtd e mai faina ca a mea:) 2 butoane de alea de la usi de aluminiu cu care se blocheaza usile alea erau pe un mercedes de prin 54 , busonu cu 3 chei si am dat atentie... doar 50 lei :X sa le dea domnu sanatate la astia care ajuta si pe aia mai amarati... ca celelalte doua rematuri nu vand ardai gazu de tampiti niste nesimtiti domle

MixMaster 13-09-10 18:03

Re: Dezmembrari Auto / Remat

Stie cineva unde gasesc Golf 4 dezmembrat si la preturi bune? M-ar interesa un volan cu airbag si in caz ca gasesc o bara fata in stare buna.

Dolce CST 14-09-10 20:41

Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 3655616)
Stie cineva unde gasesc Golf 4 dezmembrat si la preturi bune? M-ar interesa un volan cu airbag si in caz ca gasesc o bara fata in stare buna.

am luat eu de la cineva o bara fata cu 300 ron second

SOLENZAXJG 21-10-10 19:56

Re: dezmembrari auto, piese, elemente caroserie

Salut eleron hayon solenza de pe modelul scala cel ce vine pe portbagaj te rog un pret,Sper sa ai ;)

rakku_17 24-10-10 19:06

salut

ma ajutati si p mine va rog.....care sunteti de prin cluj....niste adrese de la dezmembrari sau numere de tel.....mar interesa niste pierse de rover....se pare ca se gasesc cam greu in dezmembrari...ms

BULLDOG 24-10-10 19:15

Re: salut

Quote:

Originally Posted by rakku_17 (Post 3753175)
ma ajutati si p mine va rog.....care sunteti de prin cluj....niste adrese de la dezmembrari sau numere de tel.....mar interesa niste pierse de rover....se pare ca se gasesc cam greu in dezmembrari...ms

Ai citit topicul ?

rakku_17 24-10-10 19:23

....

da...lam citit....d c?

claudius 24-10-10 19:33

mai citeste-l odata, dar atent d data asta:))

rakku_17 24-10-10 20:00

lam mai citit ....il mai citesc? :))) sami zici cand sa ma opresc

loverboy 24-10-10 23:29

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3018006)
Am deschis topicul asta in ideea ca cine merge la remat/demembrari si vede ceva calumea si intreg(la remat) sau rar, deosebit etc, sa scrie aici.

Asta n-ai citito :lol:

ALEX_Agressor 25-10-10 18:43

1 Attachment(s)
bine .....niste jante de Bmw pe 17 8j 5x120,nus indoite sau sudate pur si simplu le am primit cadou, stare perfecta la pret de remat la cine i tre,merg pe seria 3/5 ;)100 euro

ALEX_Agressor 26-10-10 17:46

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 3756198)
bine .....niste jante de Bmw pe 17 8j 5x120,nus indoite sau sudate pur si simplu le am primit cadou, stare perfecta la pret de remat la cine i tre,merg pe seria 3/5 ;)100 euro

pretul urca la 150 euro doar pt cei din Cluj sau 200 euro cu transport inclus oriunde in tara!

mirceaonul 12-09-11 12:39

Ziua buna, daca mai citeste cineva dupa atata vreme, sunt in cautarea unor repede de plastic pentru o Fabia, nu am gasit in judetul asta nicio Fabia cat de cat completa pe interior. Lasati de stire daca vedeti una prin zona. Merci fain si numai de bine. Mircea

ionut_x 01-02-13 19:06

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 3018151)
La care remat te ai adus?La cel de pe masinistilor de langa calea ferata?Ar mai fi o sansa sa iei una de piese sau chiar de repus pe sosea,cand se fac licitatii cu masini parasite.

De la remat se pot lua masini intregi ca sa le poti restaura ? Puteti da si niste detalii ? , masinile se dau cu acte , intregi , si unde se gasesc aceste rematuri si cum se procedeaza ,dar mai ales daca este ilegal acest lucru ?

All times are GMT +2. The time now is 10:24.

- Copyright 2026 4Tuning