![]() |
Bucharest urban skiing
Buna ziua,
Saptamana trecuta impreuna cu 2 fosti colegi de liceu ne-am gandit ca e momentul "now or never" si asa ca ne-am incumetat sa facem cele ce urmeaza :D Concluzia: o invitatie @ Udriste si nenumarate aparitii in mass-media locala si chiar internationala 8) https://www.youtube.com/watch?v=bna8sbFPq-s https://www.youtube.com/watch?v=9lse85Y5NIo https://www.youtube.com/watch?v=cmOylupOaLU |
Re: Bucharest urban skiing
tot respectul.....mult prea tare...lume "nebuna" in romania asta:D:)):))
|
Suuuper tare ! JUR ! :peace:
|
Foarte tare !!!! Ce v-au zis curcanii ? Amenda ceva?
|
un avertisment pe moment si o invitatie joi @ Udriste cu buletinul si permisul :))
si acum, bonus, Longer Uncut version: https://www.youtube.com/watch?v=h36b3XuKmMk |
Bv ,atat timp cat tu erai expus pericolului si ti-ai asumat riscul e foarte tare,cu toate k e cam nebuneste:)))))
|
Bravo baieti bravo!!:clap::clap: Chiar mi-ati luminat ziua intr-un moment de pasa proasta:) Super tare, meritati sa apareti si in New York Times pentru asta:) Facute foarte frumos, nota 10!
|
Ce dovada au avut cand va chemat?
|
super tare nebunilor
|
chiar ca foarte tare, dar de curiozitate cel care skia nu a luat nici o groapa ? :D
|
:) Ati ajuns si la Antena 3 LIVE ! Bravo , foarte tare ....
|
si chiar si pe prima pagina cu proiecte 4tuning :D
|
FOARTE TARE :D
|
prea tare......ceva foarte fain, felicitari pentru initiativa, bravo voua
|
super tare bravo!
|
https://www.youtube.com/watch?v=h36b3XuKmMk
nu merge -"This video is private." |
prea tare,sa ne tineti la curent,sa ne spuneti ce v-au facut aia la politie... :)
|
felicitari,distractie maxima
|
f tare. ati aparut si la Domnu Gadea:)))
|
badea :>
|
Bravo frate. E chiar originala faza. Pe care dintre voi v-a sunat la Sinteza zilei?
|
abia acum am vazut!foarte tare!chiar m-ati bine dispus!bravo!oricum riscanta treaba!politia ce a zis?
|
Amenda ca cica se incadreaza si la deranjarea linistii publice - desi nu vad cum...
|
Quote:
|
Achime esti dus rau tata :))))
Un trenulet cu saniile cand facem ?:))))) |
mai vedem :)
Quote:
Quote:
|
Peste tot v-am auzit si v-am auzit. Sincer nu credeam ca acesti nebuni pot fi niste pasionati ai cailor putere si mai ales, nu ma gandeam la tine Achim. :lol: (Te stiu de pe alt forum)
Ceva original si cu adevarat traznit. :lol: Bravo voua! :) |
Geniala faza, felicitari. Cu atata mediatizare nu cred ca va mai sanctioneaza baietii, dar cine stie, poate fac din voi un exemplu...
|
multumim!
am primit amandoi prin posta, la cateva zile de la producerea evenimentului o amenda de cate 500 RON in baza legii 61 ;) |
Nu e o amenda cam "umflata", avand in vedere doar asa zisa "deranjare a linistii publice"?
|
in primul rand vreau sa va felicit pentru nebuniile care le faceti :))
si dupa a mea parere nu cred ca ar fi rau daca treaba asta sau altele de gen ar fi luate drept etalon la nebunii si la distractii din astea nocturne in Buc. foarte tare din punctul asta de vedere Capitala, daca ziua e un infern in trafic si iti vine sa iti dai pumni, viata de noapte face totul sa se schimbe , iar oameni ca voi, tot sa mai fie! bravo! in al2lea rand in ceea ce priveste politia.. traim in Romania iar la noi mai e pana sa ajunga politistul politist.. deocamdata majoritatea sunt MILITIENI.. din pacate. ce sa va mai zic.. bafta cu viitoarele escapade pe viitor si poate vor fi lipsite de prezenta caschetelor.. |
nu prea, amenda e cuprinsa intre 500 RON si 1000 RON deci e minim. oricum ceea ce am facut noi nu se incadreaza sub acel articol de lege si asa ca vom face contestatie, totul bine
|
Super tare..... numai un "fordist" putea face asa ceva :))))))))))))
Dar....totusi cum v-a prins politia ??? ,,,cumva a "ciripit" careva....sau v-au vazut ei in trafic ? |
ne-am intalnit cu ei in trafic dar ei spun ca au fost avertizati de cineva
|
Super tare, vin la bucuresti sa skiez ca la munte nu a nins anul asta in comparatie cu restul tarii. Respect pt ceea ce ati facut ! Pacat ca unii isi castiga painea pe seama asta dar asta e viata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning