![]() |
Intamplari cu politia romana
Cu siguranta toti ne lovim de diverse intamplari REALE si unele chiar foarte haioase in ceea ce priveste politia rutiera romana.
Eu cred ca merita sa le adunam aici. Rugaminte. Nu este nevoie sa aberati, nu este nevoie sa insultati, nu este nevoie sa mintiti. Nu vreau sa aud injurii, vreau doar sa povestim. |
o sa incep eu:
Locul si data : Bucuresti, Marti noaptea ora 1.30 iesirea din pasajul de la unirii inspre tineretului. Motiv declarat oprire : Folie pe geamuri Actiune a politaiului : Sa verifice seria sasiului Partea comica : am fost acuzat ca este schimbat sasiul deoarece domnul politai nu gasea seria sasiului pansonata. A cautat-o in 3 locuri unde stia el ca trebuie sa fie si nu a gasit-o. Am fost nevoit sa i-o arat eu si sa o verifice prin statie ca este buna. (as fi vrut sa ma joc cu el dar eram frant de oboseala si i-am aratat-o ca sa nu pierd noaptea pe acolo ) |
Locul: Kiseleff
Data: nu o mai stiu Fapta: Radar Mergeam usor de la semafor cu niste prietenii (ne intorceam de la fotbal pe la 12 noaptea) si cand langa mine un focus nervos. Eu mergeam linistit ala vine tare si un amic \"asa-i cate mananca talpa\" si nici nu a terminat bine de zis ca i-am si dat a doua si blana... nici nu fac 5m si hop vad radarul... FUCK zic eu.. si trag pe dreapta inainte sa iasa politaiul din masina... Vine poilitistul la masina.. sta se uita la mine si eu vb cu maicamea la tel facandu-i lui semn sa mai astepte nitel. Termin de vb, ies din masina.. scot actele la care el: \"Asa-mi plac romanii corecti care trag pe dreapta inainte sa li se faca semn stiind ca au gresit\". Il intreb viteza... el.. : \"Pai mergeai linistit cu 50 si deodata a inceput aparatul sa tiuie... 80km/h\" .... EU ma fac ca ploua, ca nu avea cum, ca nu am bani de amenda etc.. la care el: \"Hai ca te iert ca esti baiat de treaba\" si imi intinde actele.. eu il intreb cat fac actele el: \"Eu te iert ca asa vreau eu.. dar dak tu vrei sa batem palma sa ramanem prieteni e cum vreti dumneavoastra\". Scot 200 000 si am scapat :D |
In fata la Casa Poporului.
Eram cu fosta masina ford sierra si nu imi megea semnalizarea stanga... Fac stanga si hop ma opreste politistul... Nici nu deschid bine geamul si ii zic.. da stiu nu imi merge semnalizarea tocmai ma duceam s-o repar... Sta ala, imi ia actele... il da jos pe amicul meu din dreapta sa caute seria de la masina... ma tot freaca la cap daca nu e furata masina... eu ii tot ziceam ca nu.. si la un moment dat se departeaza si incepe sa scrie ceva... Il intreb din masina.. nu va suparati... ce infractiune am comis... la care el foarte smecher (probabil pt ca imi-a aratatse ca el stia unde e seria) nu ati comis infractiune ci contraventie.. si eu iar il intreb.. bine bine ce contraventie am comis... la care el foarte ciumeg... nu purtati centura... :lol: :lol: |
Terminasem bacul si ca orice om am mers sa sarbatorim la un prieten la casa. Cum nu toti pot sta multe zile... a trebuit sa-l las pe un amic la DN1 asa ca hop in masina si dai forja.... Dupa o linie dreapta ma opreste garcelaul... ma dau jos din masina.. incepe el sa se uite pe acte... Imi poceste numele de familie de trei ori, il salvez eu intr-un final spunandu-i pe litere numele, ca pe urma sa constate ca nu coincide posesorul masinii cu cel din permis (surpriza masina era pe numele lui taica-miu). Face: a cui e masina; eu: a lui tata; el: aaaa deci nu e a dumneavoastra; eu: nu, e a lui tata; el: ahaa.. si de ce v-a dat-o (duuahhh); eu: am terminat bacul, am venit sa petrecem si mi-a dat masina; el: si de unde veniti; eu: de la el - si arat catre prietenul meu; el catre prietenul meu: si tu al cui esti (ca la tara); prietenul: sunt cutarelul, fiul colonelului X; el (gaborul): imi pune actele pe parbriz ca si cum l-ar fi ars \"drum bun dar vedeti ca aveti cauciucurile cam tocite\" :lol: 8) |
Mai am cateva.. dar mi-e lenee acuma sa scriu
Hai ultima care s-a intamplat de curand: Pta Victoriei parcare Toti ma roaga sa dau o forja sa vada si ei cum se aude filtrul de aer. Dau eu si nu parchez bine masina si vine cu politai (de treaba de altfel) si incepe sa-mi toarne ca poate sa-mi dea amenda, ca de ce nu plec normal, ca trezesc vecinii din blocul de la mama draq si etc. Am vb eu frumos cu el si rezultatul: Nu se mai repeta? eu: nu, promit el:o seara buna va doresc; eu: multmuesc si eu dumneavaostra; Deci se poate si dak vb frumos... nu numai injurand si dandu-te ciumeg |
Locul:Splaliul Independentei
Data:Acum vreo luna Eu cu daciuta mea din 97 si cu un prieten cu o toyota corrola plecam din salajan spre Pui de urs sa mancam ceva.La un stop pe splai ce ma mananca sa plec cu scartz:)Asta cu toyota sa nu ramana mai jos ia dat si ne-am luat la alergat peste vreo 50m vad ca ne sare un gabor in fatza mai mai sa dam peste el.Frana amandoi de l-am bagat pe ala in fum , oprim amandoi pe dreapta,ne-ntreaba ala daca ne dadeam noi ca nu , nici nu ne cunostem si faza cea mai tare e k pe mine cu dacia ma inregistrat 87 si pe ala cu toyota cu 83:))Si asa mi-am luat o amenda de 3 bulioane si pc de rigoare :twisted: :twisted: |
In afara controlului de rutina : 1) Eram 6 in masina, fara centuri si semne de incepator...Politistul tanar si (nelinistit) dragut :oops: mi`a urat o seara buna dupa ce s`a invartit in jurul cozii ca aveam un tip in dreapta si vroia sa ceara si un nr de telefon in afara actelor... :oops: 2) Pe 3 ianuarie, dupa o serie de kefuri, eram putin cam :drunk: si opresc la semnul domnului politist...Lipsa: acte(le pierdusem), centuri si un far...Fragmente din discutie: -Si cum ati iesit cu masina asa?! -Ca sa`mi dati dvs amenda! -Sa`ti dau amenda...sa nu`ti dau.... :?: -Da..dati`mi!! -Aveti bani s`o platiti?! -DA!! Dar nu acum... Nu mai retin ce am aberat, stiu doar ca tipa care era cu mine radea cu lacrimi :D Intr`un final, vestita replica : -Data viitoare nu va mai iert! :blahblah: 3) In calitate de pieton, traversez strada neregulamentar.Politistul ma opreste si`mi cere buletinul,la care eu ii arunc actele si incep sa tip ca ma grabesc ca nu intru in examen ca uitasem carnetul de student acasa...Intimidat, imi inapoiaza actele si`mi ureaza bafta! :shock: 4) Radar: 70km/h in oras, amenda.... 5) Intersectie,fac dreapta incadrata pe banda 1, duba de politie venea pe banda 2. Girofar, opresc smerita pe dreapta...Domnul politist: -Domnisoara daca nu puneam frana intram in coliziune! Il iau tare si`l intreb de unde atata coliziune din moment ce era pe banda 2... -Adika ma scoateti pe mine vinovat?! :shock: Lungi discutii... :censored: :blahblah: :blahblah: I se lumineaza okii cand afla ca sunt studenta la Drept... :blahblah: :blahblah: -Stiti, e si sefu` si o sa`i spun ca va grabeati sa ajungeti la stomatologie! :shock: -Ramaneti datoare! DA DA!! :blahblah: M`am scos pana acum...Se pare ca este avantajul femeii la volan... :peace: :peace: |
Da, avantaj de dezavantaj :P
Locatie: localitatea 1 Mai Data: acum cativa ani...cred k inca eram incepator Ii dadeam tare (cu dacia) pe-acolo, eram si un pic :drunk: si la 12o ce vad? Militianul pe mijlocul strazii cu bratele ridicate. Senzatie majora cand am inceput sa franez si sa franez si sa franez si daca nu se ferea dadeam peste el :D . Se da tipul din dreapta jos (-\"Lasati ba k vorbesc eu cu el!\"), se duce spre el si cand sa ajunga la organ o vede pe una si dus a fost :lol: :o . Ma dau jos, acte, prostii, tineri, n-avem bani, amarati. \"Ati baut??\" Noi - \"nuuuuuuuuuuuuuu\" :hahano: (numai lichior parca). Pana la urma m-a lasat sa plec dar NUMAI dupa ce am pus bulina aceea cu revizia pe numarul de inmatriculare :D p.s. Cred k as putea scrie o carte cu intamplari :D |
Bulan porcesc la mine
locatie bucuresti, piata arsenalului (la marriot) vin pe 13 septemprie, sa fac jumate dreapta sa cobor pe langa casa poporului catre unirii. la semaforul ala se pune galben .. boul din fata mea pune frana, eu schimb banda, il depasesc si trec pe rosu. si cum coboram eu panta aia, ma trezesc cu un cap de girofar pe motor dupa mine. ma trage omul pe dreapta si incepe balciul : dvs de ce nu respectati semnele de circulatie? ca ati trecut pe rosu ...eu sus si tare ca era galben, ca aveam viteza si ca daca puneam frana ma opream in mijlocu intersectiei ..etc. la care omu: ca nu, ca am trecut pe rosu , ca m-a vazut el , ca m-a mai vazut si colegul lui + sefu din passat. la care m-au apucat dracii si i-am zis ceva de genul : \" hai nene lasa-ma .. tu chiar vrei sa te cred ca toti gaborii de la marriot se uitau la mine? oi fi si vre-un fotomodel si nu stiu eu\"... il apuca dracii si pe el .. si ca-mi ia permisul .. eu i-am zis ca nu-i semnez procesul... etc intre timp incepuse sa ploua .. si omul a zis ca se duce sa scrie procesul in ghereta aia de paza de la o intrare in casa poporului ... asta e ..ghinion .. raman fara permis .. barem sa nu ma ploua .. intru si eu in masina ... si cum stateam eu acolo ... vad ca vine catre mine un amic de-al meu care lucreaza la DIAS (omu era in misiune acolo .. si statea si el tocmai in ghereta aia) ce faci Cristi? .. zic: uite imi ia un bou permisul ca am trecut pe rosu ... la care el : stiu .. bafta ta ca ti-am recunoscut mutra in buletin .. am vb eu cu el ... si nu ti-l mai ia .. da o sa-ti dea un rahat de amenda acolo ..... intr-un final vine si gaborul motociclist cu amenda ... cica oprisem in zona de actiune a semnului oprirea interzisa ........... ca ma manca sa-i zic ca eu nu am oprit acolo .. si sa nu-i semnez procesul ... sa-i zic sa si-l semneze singur .... Cristi(viitor)GTI odata l-am facut pe un gabor sa-i crape obrazul de rusine.... mi-a scris amenda cu ochii in pamant .... da scriu alta data ... |
Cre` ca am cele mai multe patanii cu politia dintre toti cei pe care ii cunosc...si nu pentru ca as merge cu viteza sau treburi din astea....va povestesc acum cateva:
Acum vreo doua saptamani, in timp ce eram cu masina in lucru, am mers vreo 3 zile fara toba finala pe masina ca trebuia facut spoilerul si nu mergea ca trebuia ridicata teava de esapament...urla masina in ultimul hal prin oras....eram cu varu-meu in dreapta seara pe la 7 si asta imi zice sa-i dau forja urat de tot sa urle la maxim...ma rog o calc eu de se uita toata strada la noi, cand iau curba la semafoare la Mercur (prinsesem verde) hop si garcea.Trag eu pe dreapta, asta ca de ce merg fara toba pe masina ca poluez fonic treburi de genul asta.La care ii zic ca am toba in portbagaj ca mi s-a desprins pe drum si ca ma duc sa mi-o puna la loc (culmea e ca nu aveam toba in portbagaj n-o luasem cu mine).Garcea ca nu e treaba lui ca nu-l intereseaza da` ca n-am voie sa merg asa cu masina si ca sa-i dau actele.Scot eu permisul si talonul, bag 100.000 in talon si ii dau actele.Asta se uita lung la mine (am crezut ca imi face scandal ca dau mita cine stie ca iese mai rau)...se gandeste putin, ia banii, se mai uita putin la masina si-mi intide actele: 'Sa va sudati toba ca data viitoare nu va mai iert\"...lol Alta: Eram in Ambient la biliard si ma suna un prieten ca daca pot sa-l iau si pe el...eu aveam permisul la ala care da mesele ca trebuia sa dau un act de identitate cat timp jucam biliard...plec fara permis ma gandesc ca nu ma opreste nimeni...De unde? :)...exact in fata la liceul cfr ma trage Garcea pe dreapta.Ii explic eu de ce n-am permisul ca pot sa chem pe cineva sa mi-l aduca...el ca nu ca sa faca verificarea sa vada daca am permis.Se uita putin prin masina ma intreaba de cd....dup-aia se uita la nuca de la schimbator ca de unde o am...dup-aia vede pe bord niste ochelari de soare ai unui prieten (facaturi din alea dupa Okley era plin orasul de asa ceva la un moment dat).Ma intreaba ce ochelari sunt, eu ii zic ca Okley ca mi i-a trimis cineva din Spania :lol: ...prostii de genul asta.Imi zice el dup-aia ca-mi da amenda ca n-am permisul la mine...eu il intreb daca nu putem rezolva altcumva si duc mana la portofel.Garcea ca sa nu scot portofelul (era lume multa prin jur :lol: )...eu insist ca nu e nici o problema, ca ma duc in masina si-i bag jumate din amenda in talon...sau sa-mi spuna el cum sa facem.Se gandeste el putin si-mi spune ca-i plac ochelarii mei de soare loooooooooool...aia mai mult de 150.000 nu faceau erau si cam penale facaturile...da` eu ma prefac ca ma gandesc putin ca sunt in dubii...ma duc la masina iau ochelarii de pe bord si i-i intind cu parere de rau parca (de unde ca pe mine ma umfla rasul in sinea mea).La care el ma intreaba: \"Mi-i faci cadou?\", eu raspund \"Da, dar sa aveti grija de ei sa nu-i dati sau daca ii dati sa cereti mult pe ei ca ochelarii astia fac 100 euro...\", la care el imi zice \"Da se vede ca sunt lucru calumea\" imi intinde actele si-mi spune sa nu mai circul fara permis la mine.Nu stiu cum o fi vazut el ca sunt lucru de calitate ca bag mana-n foc ca din 100 de oameni 99 observau imediat ca sunt niste penalitati. Alta si cea mai tare faza care mi s-a intamplat: ma intorceam de la mare mai aveam vreo 50 de km pana in Craiova si ma si grabeam...aveam 150 pe bord.Nu vad eu radarul ca era ascuns pe partea dreapta decat foarte tarziu si-l vad pe Garcea ca-mi face semn sa opresc de departe.Ma dau eu jos ii spun direct fara sa mai astept sa-mi zica el ca stiu ca aveam viteza ca am nu stiu ce problema si ca s-o rezolvam altcumva.El imi spune ca de ce ma grabesc in halul asta ca sa ma uit pe ecran cu el sa vedem cat aveam....eu ii spun ca nu e nevoie ca recunosc ca aveam viteza ca ii dau 400.000 ca sunt toti banii pe care ii mai am la mine (si asa si era de fapt) numai sa ma lase in pace, el ca nu ca sa ma vad si eu cu ochii mei cu cat mergeam....eu iar ca nu e cazul ca recunosc ca mergeam repede, el tot pe-a lui o tinea ca sa mergem la masina sa imi arate cu cat mergeam.Daca vad eu ca n-o scot cu el la capat zic bine haideti sa mergem.Ajungem la masina si atunci se intampla minunea: radarul nu inregistrase nici o imagine, nu stiu din ce motiv...sa fi vazut ce fata facuse politistul...n-are el ce sa mai faca si-mi da actele inapoi... :lol: :lol: ...cu mine in masina mai erau inca 3 prieteni care pot sa certifice treaba asta, nu exagerez cu absolut nimic....de fapt radeau toti in hohote cand m-am urcat in masina si l-am lasat pe ala cu buza umflata. Si mai sunt nu stiu cate alte faze care mi s-au intamplat, le povestesc alta daca ca mi se inchid ochii de somn acum. |
la capat ii zic \"bine haideti sa mergem la masina sa vedem\".Atunci se produce minunea: radarul nu inregistrase nici o imagine, nu stiu din ce motiv.Pana la urma n-a mai avut ce sa faca mi-a dat actele si m-a lasat in pace...cu mine in masina erau inca 3 prieteni care pot sa certifice ceea ce spun, nu exagerez cu nimic...de fapt radeau toti 3 cu gura pana la urechi cand m-am suit in masina si l-am lasat pe Garcea cu buza umflata. :lol: :lol:
Si am mai patit inca nu stiu cate faze, le povestesc alta data ca acum mi se inchid ochii de somn. |
Abia aveam masina de vreo luna-doua si permisul de alte cateva. Si-o iau pe-o straduta si unu din masina avea nu stiu ce treaba. Asa ca oprim in capatul stradutei. Pleaca asta si dupa, cine apare - echipajul vigilent al militiei romane. (daca nu opream, nu ne ajungeau...ce dacie penala aveau)
\"Stiti ce-ati facut?\" \"Nu :D \" \"Ati luat-o pe interzis, blabla\" \"Haideti sa ne intelegem\" Bine, fiind prima oara nu va zic ce emotii si balbaieli... L-am sunat pe-ala care coborase sa aduca niste bani. N-a reusit. Dupa lungi parlamentari i-am dat toti banii - ~3o.ooo dar, dar, si-o sticla de vin pe care abia o capatasem. Asa am udat eu masina :) ...a doua oara. Ca prima oara am udat-o _la propriu_ cu sampanie - a meritat credeti-ma :wink: |
locul : piata muncii acum vreo 2 luni
Vin eu grabit de la scoala cu masina lu tata :roll: si intru in curu la o proasta care pune frana exact pe trecerea de pietoni din fata de la spitalu` de copii victor gomoiu.Ajung la sectia 9 ... deabia aveam de 2 luni permisu...gaboru k imi suspenda permisu k nu am nici 6 luni si am facut accident si k trebuie sa dau din nou dupa aia.. blah blah blah dupa multa vrajeala(mama e divortata de tata...k imi daduse tata masina sa i-o duc in service...k eu lucrez si o ajut si pe mama k e bolnava :lol: :lol: ) ii dau 200 de mii la gabor si uita k am permisu de 2 luni si-mi da amenda d 300 pt accident si scap si cu permisu :D locul : undeva pe drumul tl>buc , acum vreo 3 luni Drum interjudetean,limita 90km/h . Tot stateam in curu la un break de cativa km ca nu puteam sa-l depasesc si asta kkmasi pe el tinea dacia in 120-130 .. prind o portiune libera ii bag eu pedala in podea si se duce masinuta in 150 :twisted: nici nu depasesc bine dacia .. sare in fata mea un cap de creta :D ... la fel si asta k sunt incepator,k aveam 60km/h peste limita de viteza imi ia permisu...ii dau 500 nici nu vorbea..mai bag 200 peste..tot degeaba..mai pun inca 300 !! ajung la suma de 1 million pessos :p si imi da garcea actele k si cand nimic nu s-ar fi intamplat. locul : \"autostrada soarelui\"buc-lehliu tot acum 3 luni Ce ii da unchi`miu masina lu varmiu sa ne plimbam prin oras...un passat2002 1.8T :D si ce sa facem noi...sambata pe la 16-17 ... Ne luam drum sa vedem cum e autostrada noua :D intram pe autostrada imi da mie varmiu masina sa vdm cat duce ...o duc in 200 :twisted: si prind din urma un seria 3 nou ... nu stiu ce motor avea k nu scria nimic p spate .. merg paralel cu el se uita ala ironic si io sa fiu zmeu o calc pana la 220 ...pana aici a putut passatu nu mergea mai mult de atat nici mort si la 220 trece FOARTE grabit BMW`u pe langa mine faza la care eu raman prost :o :o ... o las mai incet...si vad in fata iar cap de creta .. radar :D ma keama la masina ma ia cu vrajeala : unde va grabiti asa mai baieti .. blah blah blah imi arata caseta...210km/h,aveati 80km/h peste limita va iau permisu ... eu in gandu` meu \"am belit beep\" kiar imi ia permisu de dat asta incep sa-l mint..aceleasi minciuni :)) tata e divortat,asta e masina de seviciu sunt sofer pe ea ... mama e bolnava...si ii dau ultimii bani ..450k si ii pun sub aparata de radar,imi da actele si imi zice s-o las mai usor k mai e un radar in fata si plec eu cu zambetu pana la urechi :)) k i-am pacalit si de data asta pe militieni :twisted: --------------------------------- THE END ------------------------------------- |
frate nu stiu ce zici tu akolo k ai pakalit k din cate vad te-au cam pakalit ei pana acum cu vreo 2 mil scurt... eu nu m-as lauda cu asa ceva, dar in fine.. fiecare cu ce stie :roll:
|
Nu stau de povesti ca mi-e lene, dar cateva cazuri enumar...
Locul: Blvd Iuliu Maniu Fapta: radar la 107km/h Shpaga: ZERO(am vb frumos cu el, mi-am recunoscut fapta si i-am zis ca tb s-o iau pe prietena de acasa ca altfel se supara ca am intarziat) Locul: intre Azuga si Poiana Tapului pe DN1 Fapta: depashire in curba pe linie continua Shpaga: 200.000(erau 2 :P ) (acum 4-5 luni) Locul: Blvd Timisoara Fapta: radar la 88km/h(am apucat sa franez ceva, dar nu destul :P ) Shpaga:100.000 (acum 1 an jumate) , dar mi-a dat si amenda de 69km/h :P Locul: intersectie Razoare dr. taberei Fapta: trecut pe roshu(n-am vazut stopu'....cica :P ..de un autobuz...dar vazusem ca se pusese galben si am calcat-o) Shpaga: ZERO(i-am explicat frumos ca pur si simplu n-am vazut stopul de un autobuz, i-am zis \"uite domne nu fac eu d-astea, eu port centura, am grija, bla bla, dupa indelungi parlamentari m-a lasat, cica \"bagi o cinste la baiatu' cand ai timp\" :lol: ) Cea mai mare amenda pe care am primit-o: radar pe strada Brasov in Dr Taberei cam acum 1 an, n-a vrut sub nici o forma sa discute, a fost cam 500k sau asha). Cam atat. |
NikeFF .. e vorba despre intamplari cu politia aici nu ? nu despre cum i-am pacalit pe gabori..in fine . Si inca ceva,eu cred k mai toti care au permis ar da oricat ca sa nu le fie suspendat permisu,eu unul as da oricat sa nu-mi fie suspendat k merg destul de mult cu masina.... dar dak tu esti vreun pieton ... sau esti genul de \"sofer\" de week-end :lol: care se plimba cu masina doar sambata si duminica ... poate ai dreptate k m-am pacalit k le-am dat bani sa nu-mi fie suspendat.Oricum , asta sa fie paguba mea cele 2 milioane date :lol: eu sa fiu sanatos :wink:
|
lol m-ai spart cu soferu de weekend... sau poate sunt mai cu cap si stau cu okii-n patru dupa gabori cand o calc (si crede-ma k o fac) si stiu cand s-o las mai moale, lucru kre nu se invata in 2-3 luni sau de cand ai tu permisu'
|
bine el`sofer hai k o dai din una`n alta si n-am chef sa ma cert cu toti pamfletarii ... Oricum , asta sa fie paguba mea cele 2 milioane date :lol: :lol: :lol: eu sa fiu sanatos :wink:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: lu` unu ii pun polonic in mana si`l fac bucatar , lu` altu ii pun stetoscop in mana si`l fac doctor,lu` altu`i pun volan in mana si-l fac NikeFF :))
Offtopic ... dar nici eu nu m-am putut abtine) :twisted: , dar din cauza lu carcotasu asta de NikeFF asta merge totu` prost tara noastra si nu intram in nato :lol: k se baga el aiurea in seama pe forum :P |
mache_rau, nu-i frumos... :hahano: :no: O fi spus-o el ca o carcoteala, dar cam are dreptate, ai decartat la organele de ordine mai mult decat era necesar...Nu mai fi si tu asha mana sparta...dar sa nu continuam offtopicul, sa continuam cu povestirile...altele mai aveti? :D
|
@mache_rau: mai usor k te intreci cu gluma.. si pana una alta suntem deja in nato, poate te referi la intrarea in ue, unde n-avem acces din cauza k unii k tine incurajeaza bine mersi coruptia asa k nu te mai uita la paiul din okiu altuia... continuarea presupun k o stii desi nu sunt sigur.
PS: scuze din nou de offtopic, promit k e ultimul (pe topicul asta :lol: ); mache dak mai ai ceva sa-mi zici fa-o pe prv respect everyone si la cat mai multe intamplari funny cu politia romana :peace: |
si k sa nu va suparati pe mine bag si eu o intamplare :P
locul: bd. dacia colt cu calea victoriei, asta vara fapta: am facut dupa unu la stanga akolo la wettpunkt sa intru pe calea victoriei, lucru kre se pare k era interzis pt k dupa 100 m ne-a oprit nenea garcea, dar spre uimirea mea la ala din fata mea cand sa se duca la masina sa-i ceara actele nu stiu ce-i zice ala si politzaiu' il saluta militareste si pleaca omu'.. cand vine dup-aia la mine si ma ia cu amenda k am facut la stanga desi aveam obligatoriu inainte, il iau tare k p-ala din fata mea de ce l-a lasat sa plece k eu am facut dupa el.. politzaiu' k cica aia era masina sub acoperire in misiune si are voie.. eu k nu ma intereseaza k n-avea nici un semnal nimic, ce legea se aplica numai pt unii.. in fine am tot prelungit-o si eram si destul de in strada oprit si masinile kre vreneau pe prima banda trebuiau sa ma ocoleasca, se face aglomeratie in spatele meu asa k pan-la urma imi zice asta k sunt liber, da sa am alta data grija la semne si sa nu ma mai iau orbeste dupa altii.. prin urmare, spaga: 0 lei :wink: |
Re: Intamplari cu politia romana
Sper sa nu deranjez pe nimeni cu postul meu .... si imi cer scuze daca e incoerent ceea ce spun , dar la ora asta sunt extrem de revoltat si in acelasi timp uimit de ceea ce se poate intampla in Romania (cica tara membra UE). Nu am gasit altundeva sa imi exprim necazul ... daca nu e incadrat bine, rog un moderator sa mute. Deci ... fratilor .... Nu aveti niciun drept atunci cand sunteti oprit de "organ"!!!! Mie aseara la ora 19:50 mi s-a intamplat urmatorul lucru: mergand pe Mihai Bravu spre Piata Muncii am fost oprit chiar la 5m de intersectia cu Piata Iancului de un echipaj de politie mobil care au actionat semnalele luminoase si acustice si au pus masina in fata masinii mele pentru a nu putea sa trec. Ok ... ma asteptam sa vina sa se prezinte si sa imi ceara actele,drept pentru care am coborat geamul pentru a putea comunica, dar .... din pacate nu s-a intamplat asa si agentul de politie a deschis portiera masinii mele si a incercat sa ma scoata afara din masina, bruscandu-ma fara nici un fel de explicatie siincercand sa opreasca motorul masinii. Am incercat sa ma opun si sa raman in masina intrebandu-l care este problema pentru care m-a oprit, acesta raspunzandu-mi ca o sa aflu la sectie. Foarte agresiv agentul a reusit sa ma scoata din masina pentru ca intre timp au mai aparut 2 agenti de politie din senin care mi-au pus mainile la spate ca la infractor si m-au bagat cu forta in masina de politie sa ma duca la sectie. Masina a ramas in mijlocul intersectiei cu muzica pornita si unul din telefoane in ea(am reusit sa o inchid din telecomanda din loganul de politie inainte sa demareze si avand modul de ridicat geamurile a fost cat de cat asigurata). AM fost dus pe sus la sectia 8 de politie unde mi s-au luat actele si m-au bagat intr-o camera de asteptare de unde nu aveam voie sa ies (erau 2 agenti care aveau grija de asta) si unde a venit un inspector sef sa ii povestesc cum s-a intamplat si ce s-a intamplat caruia i-am relatat toate cele intamplate impreuna cu abuzurile grosolane. Acesta le-a spus agentilor in felul urmator: "dati-i maximul de amenda si dati-i drumu' acasa" !!! Am primit amenda 500 ron pe un proces verbal in care scria: "A avut un comportament violent fata de agentul de politie, aducandu-i cuvinte jignitoare(sau injurioase nu mai stiu exact) si amenintandu-l cu persoane sus-puse" , lucru total fals, fiind exact invers. In timp ce eu citeam procesul verbal agentul care conducea loganul de politie a venit acolo si a pretins ca eu l-as fi ranit si ca as fi incercat sa il lovesc si ca el crede ca am consumat bauturi alcoolice si droguri. Acesta a mai spus ca el crede ca in masina se afla arme albe si substante interzise si ca vrea sa caute masina de astfel de lucruri. M-au urcat in masina si m-au dus la masina langa care stateau 2 politisti de la rutiera consternati ca masina mea e in mijlocul intersectiei. Le-am explicat cum sta treaba si m-au pus sa o trag de acolo. Am tras masina, au controlat-o, au constatat ca nu au ce gasi si m-au condus din nou la sectie unde au incercat sa ma convinga sa semnez PV si am refuzat sa semnez si atunci m-au scos afara din sediul sectiei 8 si au spus ca o sa imi trimita o copie a PV acasa. Cam asta a fost ... Cam asta vi se poate intampla cand veniti obositi de la munca .... Eu am intrebat cum il cheama a a spus ca nu ma intereseaza si ca o sa scrie pe PV. Aceasta este Romania.... Daca exista cineva care ma poate indruma in rezolvarea acestui straniu caz astept sugestii.
|
super tare topicu! :)
intamplarea 1 ! eram cu obraznick in masina! eram mai multi parcati undeva unde nu se stie daca e voie sau nu! in mod normal nu ca e statie de autobuz si statie de taxiuri! in fine vine politia si noi tasnim si plecam toti! si pe unu l-a oprit :)) si oprim si noi langa el si incepem sa facem ca toti dracii" bineeeeeeeee baaaaaaaa bravo baga actele hai " radeam de saracu baiat el se uita nevinovat la noi ! ca dupa 5 min sa ne opreasca si pe noi! eu in dreapta eram si incepe : sunt X de la Y actele la control va rog ! draq le avea=))) obraznick " nu le am " el " dc nu " obraznick " pt ca e masina lu tata si tot ce am eu e in masina mea normal nu? nu stau sa le car" si el " da da inteleg inteleg, dvs domnu din dreapta de ce radeati?" eu fac pep rostu" cand de ce sa rad" si el" cum de ce de domnu cu skoditza ce aveti cu el" ... " dc sa nu ..era comic" si el ceva de genu " da comic sa fi oprit verificat..hai domnu va rog mergeti la masian dvs si in 5 min aici sa veniti cu actele " si normal ca am facut ca el ca altfel baga puncte si pt centura si pt tot ! intamplarea 2 : eu pe 2 roti prin oras fugareala ! ei erau parcati in aceeasi statie de autobuz de mai de sus ca de acolo vad ce se intampla pe multe strazi ! in fine eu trec cu viteza pe verde intermitent fara sa dau prioritate la cei care aveau verde plin (aveam loc nu era problema in fine ) apoi intru in sens ca un nebun si ies ca un nebun ( nu era nici dracu in sens) si cand colo ii vad cum unu intra in masina ! si apoi vin dupa mine =))) fac 2 scheme am zis ca reusite si am scapat de ei ! si intru pe faleza f usor sa nu fac galagie cand vad un om sare din boscheti in fata mea sa opresc! si opresc pt ca am zis ca era civil ! si cand vad im pune mana pe frana scoate statia" l-am prins veniti 2 echipase langa club 21 repede" vai frate acum distractia incepe zici ca eram cel mai mare infractor! mai eram cu cineva in spate-16 ani acela s-a speriat f tare ! respectivu practic a tras de noi ! in fine am iesit de pe faleza si asteptam sa vina si restu! cand colo vine un aro + un VW cu statii vorba fiecare ne zicea cate ceva....altu cine sunt altu ce faceam altu treci in aro etc etc ! cel din spate inca putin si plangea ! eu scot telu sa sun la tata dar nu raspundea bulangiul ! si ai nceput ala mai sef pe acolo " ce suni ma esti smecher asa? lasa ca iti dam noi tie smecherie hai misca in aro nush cum faci sui si motoru" la care m-a bufnit rasu si fac" eu? dvs m-ati oprit asa ca nu e treaba mea ...merg in urma dvs altfel " asa ca au pus toti nebunii s-au chinuit sa il bage in aro si eu ziceam usor sa nu cada zgarie ! apoi intru si eu in aro cu acel baiat si ei spun" tine-l sa nu cada" usa nu se inchidea ca nu intrase decat jumate si le-amzis clar ca daca e sa cada asta e nu e vina mea! am ajuns la sectie dupa ce celalat baiat plangea l-au speriat astia ca pateste nush ce ! iar la sectie au inceput sa isi bata f pe fata pwla de noi: hai seamneaza n-ai scoala..tu esti pianist dupa degete ..cam speriat pustiu si inca nu are dc etc etc glume de rahat! asa ca un comisar dupa cateva ore suna la ine acasa rasp mama sa cada jos nu altceva ca omu a zis ca baiatu dvs a patit ceva grav etc etc ! dupa ce a inteles mama dspre ce e vorba a zis ar face bine sa ne dea drumu sa nu existe probleme ca nu aveau nici un drept sa ne ridice si le-a inchis telu! :))) tata era labuc ...asa ca vine tata de la buc ca sa se certe cu astia si cand vine a inceput circu si amenintari si toate cele ...intre timp s-a aflat ca unchiul meu e cel depe judet si ne-a dat drumu ! concluzie: scandal mare pt ce? pt nik ! ps: ce amzis e pe bune obraznick poate sa confirme ! in rest cu politia treaba n-am prea avut ! dar am fost in masina cand se legau de tata si de un unchi unde iar iesea circ mare |
In 2 ani am strans si eu cateva:D La mine vin intotdeauna cate doua, una dupa alta:lol:
Prima, in Buzau, aveam permisul de cateva luni, ma suna taica-miu sa ma duc s-o iau pe maica-mea de la servici. Zona industriala, linie dreapta, vad o masina trasa pe dreapta si imediat politia. Franez, dar degeaba, ma luase. Actele, una-alta, avea chef de vb...."Sunteti incepator?" "Da" "Parintii unde lucreaza?" "Tata...,mama la fabrica de zahar..." "Va duceati s-o luati pe ea?" "Da, de aia ma grabeam" "Bine, va dau numai pt viteza, uitam ca n-aveati centura si semnul de incepator". La cateva zile dupa, merg la o terasa, las masina pe interzis, la 2 minute, garda. Fug repede, ma sui in masina s-o mut, vine militianu din spatefluierand "Las-o acolo!!!" A doua serie: dupa lungi tratative, imi da taica-mi masina in Bucuresti, prin mai anul trecut, si ca bonus am primit si neoane atunci:D. Prima seara cu masina in Bucuresti, la plimbare normal, cu neoanele aprinse...la Izvoru rece, cum intru in intersectie, garda...amenda pt neoane, vede ca am si folie si semnalizarea si lampile negre, da' trece cu vededrea, oricum m-a lasat fara talon (pe care a trebuit sa-l recuperez din Buzau, si normal ca pana a ajuns, am circulat cu dovada prelungita vreo 3 luni, timp in care m-au mai oprit pt controale de cateva ori si normal ca trebuia sa le explic juma de ora cum sta treaba:joy: :joy: ). La o zi dupa ce raman fara talon, 3 noaptea, liber peste tot, mort de oboseala, ma grabeam sa ajung acasa, pe Baba Novac sare gaboru din masina...aveam 120 pe bord...am zis "gata, nu mai am talon, raman si fara permis", eram deja resemnat, nici nu l-am mai intrebat, i-am dat actele, si cand vine inapoi vad pe proces numai 80:giggle: :giggle: :giggle: imi venea sa-l iau in brate ca a fost baiat de treaba, mai ales ca n-am cotizat (as fi dat, dar cand am vazut plecase deja, plus ca mi-a dat amenda minima pt 80:D). Seria a3a, acum vreo luna, in Buzau, ma pregateam sa plec la tara, si am zis ca ma duc sa-mi iau tigari inainte sa plec, si am zis ca n-are rost sa-mi pun centura, o pun dupa (pe atunci in oras nu mergeam cu centura, doar in afara, de atunci...gata, baiat cuminte:D), si dupa 50 metri, ma opreste: "La masina asta nu se poarta centura???" Si ma mai tine si un sfert de ora, ca completase procesul gresit... Dupa doua zile, vin inapoi in Bucuresti cu o colega. Imi las eu bagajele acasa (in Salajan), dupa trebuia s-o duc pe ea in Regie...i-am zis sa mergem cu metroul, ca mi-era sila sa mai conduc pana in Regie, ea ca nu, hai cu masina...ok...o las pe ea, cand ies din regie, pe splai, eu cu harbu', o Octavia si o Mazda 6 parca, sa ma dau eu mare, bag viteza, hopa si garda...concluzia: eu cand iau o amenda ma pregatesc cu bani, e deja regula ca urmeaza si a2a in cateva zile. Asta la noi, ca asta vara am fost si in state, unde din fericire n-am avut probleme (e 1000$ amenda daca arunci ceva pe geam, chiar si un chistoc de tigara), dar am vazut faze super tari cu politia. Am facut o excursie din California pana in Oregon, vreoo 3000 km dus-intors, din care eu am condus vreo 2000). Limita maxima pe autostrada era 70 mile, masina cu care eram nu prea mergea peste 80, deci nu-mi faceam griji in privinta asta, in schimb multe masini tari, si surpriza, chiar ca in NFS, masini de politie undercover, am vazut un Dodge Durango si un Mustang care era si tunat, fix in spatele meu, nu mi-am dat seama, pana cand trece unul tare pe langa mine, s-i vad luminile aluia in masca in spatele meu, imediat dupa ala. Deci, mai bine la noi, cu Loganuri si Passaturi. |
hmmm... hai sa bag si io o duma...
locul: apaca, pe bulevard de la grozavesti inspre cladirea vodafone momentul: vreo 11 seara.. anul trecut dar prin toamna asa... fapta: eu cu loganu, un tovarash cu solenza... prima data mergem cu loganu, ne distram, viteza, etc... porma zicem sa ne dam si cu solenza (el mi-a condus loganu si io i-am condus solenza)... aproape de benzinarie, un taxi se baga in fatza mea si nu prea vroia sa se dea la o parte... io behai tare ca vreau sa trec de el si dau blana, depasesc pe linia de tramvai si ii dau si mai tare (l-am facut!!!!! - in gandul meu... oricum il si injuram ca se bagase aiurea....) dupa cateva secunde vad pe strada o gaboritza (dragutzica foc :DD) cum ma trage pe dreapta... in gandu meu deja vedeam permisu luat (aveam vreo 110-120 pe bord si timp de franare nu prea am avut...) ... ma opresc, ies din masina, vad ca sunt 2 gabori(gaboritza care oprea masinile si gaboru din masina care scria amenzile)... ma duc frumos la gaboru din masina, ii dau actele, incepe omu cu morala, etc, vieti puse in pericol... si ma intreaba de ce am facut-o... ii raspund ca mai dvrm ne-am dat cu loganu si acuma am vrut sa vedem solenza :)))))))))... adik am fost destul de sincer... ma vede omu ca imi pare rau, ca vb frumos cu el, imi zice ca ar trebui sa imi ia direct permisu, bla, bla, bla... io deja resemnat ma uit la gaboritza si il vad pe tovarashu ca vb cu ea si deja o intreba cand iese din tura ca ar cam vrea sa o cunoasca mai bine!!!!!!!... am zis "ata ete, daca tot e mai ciudata si mai freaky seara asta... o fi..." gaboru vede si el, zambeste, si imi da sa semnez, imi zice sa platesc amenda in 48 de ore si sa nu mai fac asa ca data viitoare chiar imi ia permisu..... P.S.: viteza inregistrata a fost de 104km/h...... cand am intrebat un alt gabor mi-a raspuns direct: amenda si permisu 3 luni..... |
concluzie: nu dati banii pe prostii(amenzi?) luati detectoru copii!!
daca nu l-asi fi avut deja aveam si eu 2 intamplari de povestit... asa i'm a virgin with the police =)) |
Quote:
|
Intre Sfantu Gheorghe si Tragu Secuiesc, mergeam pe la ora 19:45 cu 90 km/h ca imi facusera masinile cu farurile, ajung in dreptul masini de politie care era cu radaru, ei imi fac cu faza lunga si semnalizeaza sa vina dupa mine. Trag pe dreapta, se opresc in fatza mea, ma duc la ei, si ei imi zic: Care e problema? :lol: :lol: , si zic eu: Pai nu mi'ati facut cu farurile, si domnu: Noi nu ! :lol: :lol: :lol:
|
hehehe .. faza tare in bucuresti pe la piata munci m-am luat cu un golf 3 .. ala o ia prin pasaj . pana la urma io o iau pe langa sa fac dreapta spre diham rosu pus la semafor mandru o iau pe langa pasaj si peronu de tramvai unde e locu stramt direct pe rosu viteza frana de mana curba dau talpa.. :D ma duc si vad ca vine unu dupa mine era noapte nam vazut ce masina era .. imi da flashuri io mama - asta vrea sa se traga cu mine :D il las sa se apropie .. o calc ajung pana la 160 vad rosu la semafor la patinoar franez usor . .. si cand prietena imi face semn uitate in stanga .. ma uit gaboru jumate iesit pe geam .. dadea disperat din baston .. rosu la fatza si inghetat. .. :D opresc cobor gaboru injura de mama facolui ca cine mi-a dat carnet ca sunt nebun etc etc. putina spaguta si cunostinte am rezolvato:rolleyes2 ..
Inca una pe soarelui radar ..( lam dat putin peste cap :D) nam oprit ei dupa mine cu loganu :)) noapte nau apucat sa imi vada numerele cred .. iam dat pana la iesire .. dupa autostrada mi-au dat saraci flashuri disperati .. dar sau potolit :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning