![]() |
Ce nu vrei sa auzi din gura unei femei?
Ma gandeam aseara...ca sigur sunt niste fraze, propozitii, faze pe care nici un barbat nu vrea sa le auda din gura unei femei, a prietenii lui, amantei, sotiei...
Sa postam fiecare cate o faza care nu ar dori niciodata sa o auda din gura unei femei: "Sunt insarcinata!" Nu am auzito (multumesc Doamne) pana acum si sper sa nu aud pana la termen :)) |
Re: Ce nu vrei sa auzi din gura unei femei?
"Astaseara nu pot ca ma doare capul..."
"Da-mi 100 de mii pana maine..." |
sa te trezeasca dimineata la 5!
iubi ... ce faci. dormi?
|
Esti simpatic, dragut, dement, tacanit, etc... dar vreau sa ramanem doar amici. :lol:
|
Dar stiti care va face si sa radeti si sa plangeti in acelasi timp??
"ai cea mai mare p%^4 dintre toti prietenii tai" :)) |
Quote:
"Uite iubi, imi incape toate in gura, uite".... =))... |
Detest intrebarea : " Si ce mai zici ? " , pe cuvant ca o pocnesc :lol:
Ce nu-mi mai place sa aud ? - " Nu facem nimic in seara asta " - " Spala si tu vasele alea " - " Ajung in 5 minute " - " N-am sa-ti dau bani " - " Sunt la suc cu fetele " (oare?) Mai sunt , cand mi le aduc aminte , le pun aici ... |
"De ce?"
garrr X( Sti ca vin belelele dupa asta :)) |
N-am chef sa o facem.
Fa tu curat Ia-mi si mie ..:\"aia" |
Quote:
|
Quote:
|
Stii tu.. de ce ti-e frica nu scapi :lol: traieste clipa :)
|
"trebuie sa vorbim ceva...."
"iti jur ca eu nu il cunosteam...." "s-a intamplat pur si simplu!" "jur ca nu se mai intampla" "nu vreau sa mai fim impreuna, dar putem ramane prieteni?" "nu am chef, nu stiu ce am azi, o lasam pe maine ?" "stiu ca iti cer prea multe dar...?" "cine e asta de iti tot da mesaje?" "unde la bere cu baietii esti?" "jur ca esti primul cu care patesc asa" "cine te-a pus sa intrebi?" "ea: Te iubesc. el: Si eu te iubesc. ea: Eu mai mult!" "suntem doar prieteni, eram la un suc, de ce trebuie sa exagerezi?" "stii, nu te mai iubesc de mult dar imi era aiurea sa iti zic" "esti simpatic dar nu esti genul meu" "esti sigur ca ai scos-o la timp?" "as mai avea chef inca o data, dar sunt obosita.." "de ce nu ma intelegi?" ot: postul 900 lol |
Quote:
Inspirata asta :lol: |
dar trista la momentul "potrivit"
|
"ea: Te iubesc. el: Si eu te iubesc. ea: Eu mai mult!"
intradevar asta ma inchide de fiecare data :shock: deja nu ma mai obosesc sa raspund, zic doar "asa e!" :)) desi suna ciudat, cel mai urat lucru pe care poti sa il auzi din gura unei femei e numele tau. cand ti-a zis pe nume sa stii ca urmeaza o cearta daia ca in filmele cu prosti. |
Cel mai antipatic moment rămāne ăla īn care ţi se spune că "Trebuie să stăm de vorbă"
Sigur urmează ceva nasol pentru tine :lol: Bonus: īntrebarea aia: Auzi? Cine e Andreea(Ioana, Daniela etc) asta? Al dracului că tu te rugai fix numele ăla să nu-l auzi īn gura ei :lol: |
Daaaaaaaaaaa...momentul cand zice chestii de genu sau derivate din trebuie sa stam de vorba stii ca'i groasa rau :)) Asa e aleks...e una de top asta :)
|
1.ma marit
2.nu ma mai intorc in tara 3.inainte ma chema ...Gheorghe 4.tre sa te prezint parintilor 5.vrei sa facem schimb de parole? 6.ia-mi si mie tampoane 7.cum face gargara dupa ce... 8.te-ai ingrasat 9.tipa aia ti se pare draguta? 10.pot sa-ti conduc masina? |
1. ...mam gandit eu mai bine si cred ca ar fi mai bine daca am lua o pauza
2. Nu |
Quote:
|
da-mi cheile de la masina ta si lasa-ma pe mine sa conduc :rolleyes2 .
|
Quote:
"cine e ala/aia?" "trebuie sa vorbim ceva" "ar fi bine sa luam o pauza" "vreau sa ne despartim" "am (gasit) pe altu mai <<etc>> ca si tine" |
Foarte tare topicul! :lol:
Fraze de evitat... :p (sau de folosit in caz ca vrem sa scapam de unu`) As putea sa adaug ca nu va plac discutiile despre fosti, comparatiile sau orice alt subiect pe tema asta. E o chestie universal valabila, si tine mai ales de respect. |
"iarasi bagi banii in masina???"
|
hahaha superbe raspunsurile ... am ras putin ce e drept .. dar nu cu toata gura :)
hai sa incep eu : sa stii ca esti primul cu care fac asta ( de parca m-ar interesa ) nu am mai facut asta niciodata doare ? ( fa si o sa vezi ) iubi , nu mi-a venit luna asta ! ( oare e al meu ? ) de ce trebuie sa iesi mereu cu baieti O DATA PE SAPTAMANA la bere nu poti sta cu mine ? ti se pare ca m-am ingrasat ? auzi blonda aia cu tate mari , cu picioare pana in gat 90 - 60 - 90 e mai buna decat mine ? auzi iubi , ti-am lovit putin masina nu e grav , se repara ? iubitu , hai sa mergem cu ai mei in concediu ! ( aici e cu dus - intors ) de ce trebuie sa iesi cu baietii si nu poti sa stai cu mine ? ( desii am stat toata saptamana ) si daca mai imi vin mai scriu ;) |
Quote:
Aprob :lol: si adaug : - El uita sa iti spuna ceva si zice de fata cu prietenii sau in alt moment ca in ziua x trebuie sa mearga nu stiu unde ...la care Ea : Dar mie de ce imi spui tocmai acum ? Te ascunzi de mine ? - De cate ori ai facut-o cu fosta ? Dar cu cine ai mai facut-o ? - Maine cand mergem in locul x te imbraci ....( cum zice ea ) ... - La un bairam/ intalnire cu prietenii ( dupa circa juma de ora , o ora ) , Iubi...hai sa mergem acasa ca mie somn ...El : Mai stam si noi putin ca deabea am ajuns ...si nu ne-am mai vazut de mult cu ei ...Ea : A da ? Asa faci mereu...Eu nu-s deloc importanta... - Ea : Hai sa ne uitam la fun film , il alegi tu , El : Alege unul horror sau de actiune ...Ea : Dar nu-mi plac asteaaaaa ! Nicciodata nu ma intelegi si pe mine ...El : bun , la ce vrei sa ne uitam ? Ea : ceva romantic ...El : Dar mereu vrei numai filme romantice ...numai schimbam si noi tema ? Faze spuse de prietenii mei pe timpul cand erau cu fostele ...mai bag cand imi mai amintesc :lol: Unele le ascultam cand eram de fata ...si ma pufnea un ras de ma intreba lumea ce am ...iar eu , a nimic ....:lol: |
La un bairam/ intalnire cu prietenii ( dupa circa juma de ora , o ora ) , Iubi...hai sa mergem acasa ca mie somn ...El : Mai stam si noi putin ca deabea am ajuns ...si nu ne-am mai vazut de mult cu ei ...Ea : A da ? Asa faci mereu...Eu nu-s deloc importanta... SUBSCRIU AICI :))
avem niste cunostinte de genu..ea e de tot praful! -iubi... uite e rosu ,,pune frana !!(eram cu ei in masina :))) - nu`l depasi pe x,mergi incet - il intrerupe de mii de ori in timp ce el vorbeste cu x:???: - de ce te tot suna colega de la lucru?ce ii trebuie?chestii legate de faculta?vezi sa nu! - iubi ai fumat 2 tigari azi..opreste`te !! ne certam ! astea sunt cazuri reale:)) =)))=)) |
Quote:
|
Quote:
|
La a mea nu vreau sa aud urmatoarele:
1 ...dar eu vreaaaaaaaaaaaaau waaaa waaaaa -- fix cum fac acei copii mici in magazine, se plang de ceva pe moment pana le dau si brusc se opresc :) si mai face si o fata ca in desenele alea animate cu acei catei cu ochii mari si urechile pe spate 2 Puiuuuu ?! clar urmeaza ceva ce stie ca nu-mi place, sau nu vreau sa fac etc etc iar eu spun : uimeste-ma hai si-mi fac cruce in timpul asta si radem ca prostii :D 3 intrebari legate de trecut, trecut de care eu chiar am uitat si nu-mi pasa---dar greu ii vine sa creada nu inteleg de ce. |
In fiecare cuplu se "nasc" expresii d-astea... spre exemplu, legat de faza cu ochii mari si buza lasata, aveam eu o raspuns pe care il foloseam mereu cand primeam un "NU", si acela e: "Da`mi doreaaam..." :sadblinky
Si mai e o faza non-verbala pe care cred ca nu si-o doreste nimeni... Cand ITI DA PRIVIREA! :bat: |
Iubitului meu de exemplu nu ii place sa mai vorbesc urat sau sa injur , si are dreptate ca mai aud pe strada fete/femei care injura si vorbesc oribil si mi se face pielea de gaina ...bine ca mai sunt si exceptii daca se intampla ceva normal ca injur si eu :lol: dar asa in general ...puppy :love:
|
Cel mai mult m-a disperat intrebarea: "Iar fumezi?" si face o fata de aia cum a spus si Eugen si eu MOR !
|
Asta se rezolva simplu :)) ia'ti o fumatoare :)) (glumesc) dar cred ca se rezolva cu un simplu DA :)...ce urmeaza dupa is frazele care nu vrei sa le auzi defapt :))
|
In general nu-mi prea plac fetele care fumeaza.
Si inca o chestie care am primit-o in seara asta:"daca nu pot sa adorm te sun"(sa-i cant eu?) |
majoritatea enumerate si mai sus
iar fumezi? - da nu ma lasi sa-ti conduc masina? - nu dc nu-mi spui ca ma iubesti? - abia au trecut 2 luni de cand ne cunoastem :| tre sa vorbim - hmmm... "faci ce vrei" - nimic bun nu vine dupa chestia asta ca daca , chiar faci ce vrei e vai si amar de tine dupa :D vreau sa luam o pauza - e clar! am nevoie de putin timp sa ma gandesc sa iau decizia buna - clar! cam aste imi vin in minte acum..nu se aplica pe moment dar sunt asa ca generalitati :D PS : aia cu "iar fumezi?" inteleg oarecum ca numanui nu-i place sa sarute o scrumiera :D dar no..un viciu am si eu |
dureros ?? hmmm....... "cel dinainte era mai bun si nu imi facea ce imi faci tu" :) raspuns.... "de ce nu ai pastrat numarul" :)
|
"Daca ai alege intre mine si masina, ce ai alege?" aaaa, evident ca se stia , masina.
" Sigur nu ai nici o treaba cu ea?" " Nu stai mult diseara cu baieti" Sunt mult mai multe , o sa fac o lista. |
Quote:
Discutiile despre foste nu ca nu ne plac, doar sunt irelevante si fara niciun sens. De ce-as vorbi despre fosta prietena? La "faci ce vrei" - oricum faceam, si daca nu-i convine, problema ei. A, si daca-mi face ca un copil mic cu dar eu vreaaaau waa waaa in momentul ala eu am zis "pa" si am plecat:lol: Cat despre condus cu prietena in masina, merg normal, nu fac nicio vitejie, e o prostie sa incerci s-o impresionezi cu de-astea, dar daca-mi zice ca las-o-ncet, nu fa asa, vezi ca nu stiu ce, nu-l depasi pe ala etc, ma fac al dracu si fix aia fac. Nu suport sa mi se spuna ce sa fac:lol: La fel si daca-mi spune sa nu ma intalnesc cu prietenii sau sa nu stau nu stiu cat ma enervez in ultimu hal. Nu-si baga ea nasul in relatiile mele cu prietenii mei. "Daca nu pot sa adorm te sun": ii zic ok, dar poate sa sune linistita, ca daca dorm sau vreau sa adorm nu-i raspunde nici dracu. Apropo, cand vad de la prietena 4-5-6-n apeluri pierdute pe telefon fara niciun motiv important imi sar dracii rau. Daca nu raspund o data, de 2 ori e evident ca n-o sa raspund nici a 4a sau a 5a oara. Dar, daca am o prietena care sa nu faca aiureli de genul celor de mai sus, inghit orice si-i fac pe plac. Ma pune sa ma uit la un film nu stiu de care, ma uit. Imi zice ca e obosita sau poate doar s-a plictisit la petrecerea mentionata de MDB, ii fac pe plac. Imi zice sa ma imbrac nu stiu cum, daca asta o face fericita, asa ma imbrac. Sunt chestii pe care nu trebuie sa i le refuzi unei fete, dar sa nu exageram. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning