![]() |
Pregatiri pentru 4 tuning days .
A inceput anu si incepem sa ne pregatim pentru 4 tuning days.
Dam barile de serie jos cauciucurile de iarna jos si ne apucam . Eu unu sper sa aveam intre 4 si 7 masini la aces eveniment . Acuma depinte si cum o sa fie fiecare gata fiecare ... Eu unu PKL e ca si vandut si a venit deja alta . acuma sa vedem ce o iesi din ea . Ne auzim curand cu noutati si cu o lista cu masinile care vor aparea la editia de 4tuning |
Re: Pregatiri pentru 4 tuning days .
parca parca....as vrea sa intru in clubul vostru....cam ce ar trebui sa fac?:)....sunt din pitesti...astept cateva indicatii :)
|
Quote:
|
Audi A3 1.8 T
|
se respecta...:))
si pkl raspunde oamenilor....uite un baiat intreaba ce trebui facut..sa intre in club... 1: Posteaza cateva poze cu bijuteria... |
Quote:
|
pot intra si eu in clubul vostru?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze ...inca se mai lucreaza...
1.3 i, axa G40, suspensii reglabile , kit fata BBS,stopuri clare, jante ATS Classic 13" 8j, frane Brembo,xenon, evacuarea urmeaza sa fie pusa...am piesele, doar trebuie sudata...urmeaza sa montez eleronul Matting , masina este un Golf Mk1 , din 1977 |
Masina e frumoasa o sa te anuntam cand o sa aveam prima intalnire pe anu asta si te asteptam
|
deci masina tine-o CAT MAI ORIGINALA ... ca la varsta ei.... e ok.
|
2 Attachment(s)
masina....de fapt cand am luato..era o caruta....la exterior...in afara de jenti..totul este original...
|
sharky...eu cred ca noi ne cunoastem...destul de bine :) ... eu iti zic ca esti ca si intrat in club ;)
|
da..sper sa ne vedem...si pikolo ma stie...ca i-am tot rezolvat problemele la net...:))...ca lucrez la RDS....sper sa mai am timp sa lucrez la ea....anul asta, spre toamna....mai mult ca sigur refac vopsea...nu imi place deloc cum este...saptamana viitoare sunt in concediu, o sa merg sa termin evacuarea....eee, sunt multe...dar usor usor iese ce vreau. :)...dar...cand si unde ne putem intalni....mai multi..ca de inatalniri nu prea am mai auzit pe la noi...
|
si...da...ne cunoastem.....Nikola :D
|
ombladon_pitesti .... intra pe mess sa vb mai multe
|
bagal si pe al meu
pikolloalex |
si ciubuc.. " baga-l si pe al meu " :))
si referitor la intalniri nu ne anuntzam intalnirile pe net...ca daia avem telefoane si mesaje :) ah si mess :P nu e nevoie sa stie lumea unde ne intalnim..si ce facem stam in umbra :)) |
M-AM APUCAT DE SITE .... VREAU POZE CU MASINILE SA LE PUN LA MEMBRI ...VA FI TOTUL IN FLASH !
|
Aloooo ...gara...nu mai posteaza nimeni nimic pe aici ?:)))Pikolo..stf daca ai vandut mashina :))
|
are alta
|
http://www.cracker.go.ro/ By crazzy
|
super tare !
|
e doar inceputul......:D la terminare...va fi zic ceva frumos...fatza de siteurile cluburilor de masini...de prin RO ...
|
sa inteleg ca este cu "finalizare"?
|
hehehehe.... ssst :P ca merge banda.... mai e putin pana la terminarea site-ului .. :P
|
|
3 Attachment(s)
pregatiti...erati , mai lipsea fumul...
2-3 poze si de la mine si pikollo, suna-ma tu sau crazy sa vedem ce facem cu bannerele o zi buna, Daffy -A.C.S Inferno MotorSport Romania |
Crazy zici ca a tras pe nes :))))))))))
|
imi cer scuze daca postez unde nu trebuie. Fratilor tin sa va aduc la cunostinta ca userul Antonyo20 este de foarte mare neincredere. Am vrut sa iau de la el o bara fata de logan MCV, si mi-a zis sa-i trimit banii in avans (100 de roni) ca nu are de tratament de hepatita B.. ca sa ma tina 2 saptamani in lalaieli ca ba nu a gasit bara, ba a pus bara si io nu primeam nimic acasa, pana m-am trezit cu o bara de spate de logan BERLINA, si a dat vina pe taicasu ca el a impachetato si el nu sa uitat cand a trimiso, desi bara nu era impachetata cine stie ce si se vedea gaura care e facuta pt esapament. In cele din urma i-am zis sa-mi trimita banii inapoi, m-a tot amanat si cu astia bineinteles, ca ba nu i-a dat salariul, ba nu stiu ce, si acu nu mai dau de el de nici un fel.Va spun ca acestea s-au intamplat in decurs de mai mult de o luna. Asa ca va rog stati departe de acest om.
faza tare e ca nu sunt singurul care a luato in bot cu acestu utilizator Cei care se indoiesc de ceea ce spun va stau la dispozitie cu multe dovezi si informatii. Cei care ma pot ajuta sa-mi recuperez banii.. orice fel de indicatii si sfaturi sunt de mare folos. Stima si respect!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning