Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   GTI vs. everyone (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/16566-gti-vs-everyone.html)

SpeedeR 28-04-06 11:28

GTI vs. everyone

Haideti...super oferta :)
care vrea sa se dea cu mine sa zica... accept orice provocare
e stock... are 200 cp, 1480 kg si sa speram k ii veti admira poponeatza :twisted:

blazeyblaze 28-04-06 13:46

Re: GTI vs. everyone

ai rabdare sa imi scot masina ca sa fii bucuros ca ti-ai luat-o de la 2.200 kg :)

peter 28-04-06 20:53

speeder...te-ai dat cu UPE ? (Turbo) are si el un Gti rosu.....

dak da..cine a castigat ?

WPP 28-04-06 21:06

Sunt curios sa facem una dupa ce iti pui chip...sa vedem cu cat ma faci :)

pepy 01-05-06 20:11

chiar oricine?
:D

SpeedeR 01-05-06 20:49

dap...chiar oricine :P
oricum tre sa ne dam...k ai zis k incerci sa pleci cu a3a dp loc :D

@wpp...dap...knd il pun vedem...treaba e k nush knd :)

@blazeyblaze...iai pus chip sau cva de genul si crezi asta?! :D :D :D

neXus 04-05-06 23:51

E pe bani sau doar pentru street cred.?
Cum te-ai simti daca te-ar provoca un Renault Clio v6? (nu te gandi la mine, eu sunt limitat la bicicleta momentan :D )

SpeedeR 05-05-06 01:01

clio v6!? dk exista pe la noi, as fi incantat sa accept provocarea :) suna bine :D

neXus 05-05-06 09:50

As da bani sa vad cursa aia.

bogdan 05-05-06 13:03

nu mai continuati inutil discutia cu V6 omul are bicicleta sa vb proprietarul nu "aplaudacii"

radu_lkv 07-05-06 22:57

daca te dai cu oricine, incearca si cu calibra lui maryo :lol: :lol:
sau cu mine ;)

apropos, calibra lui maryo(ex a mea ;) ) cu presiune 0,6 in overboost si 0,4 constant mergea mai bine decat evo-ul meu

imagineaza-ti cum merge cand are 1,5 cu 1,3:twisted: :twisted: eu asa o tineam :P

SpeedeR 08-05-06 00:17

eu am vrut astaseara :) dar inteleg k avea probleme
nui nik...ocazii mai sunt ;)
nush cat de praf era motorul calibrei turbo cu numere de germania k nu prea pare in apele lui :)

radu_lkv 08-05-06 00:21

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
eu am vrut astaseara :) dar inteleg k avea probleme
nui nik...ocazii mai sunt ;)
nush cat de praf era motorul calibrei turbo cu numere de germania k nu prea pare in apele lui :)

nu stiu de care calibra cu nr de germania vb, problema la LKV e presiunea in turbo, era reglata la 0,4 bari, deoarece nu mai are arcul aditional, pus de mine la by-pass, oricum l-am delegat pe Andrei UGA sa rezolve "problema" :D

SpeedeR 08-05-06 00:24

era una astaseara.... unii ziceau k e praf motorul
:) oricum.. astept sa ma dau si cu maryo si zic dupa...eu zic k o sa se duca in fata... cu presiunea aia :)
poate din mers, stiu si eu?! :D

radu_lkv 08-05-06 00:27

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
era una astaseara.... unii ziceau k e praf motorul
:) oricum.. astept sa ma dau si cu maryo si zic dupa...eu zic k o sa se duca in fata... cu presiunea aia :)
poate din mers, stiu si eu?! :D

la 1,3 bari, si in a III-a din mers, daca o calca, fara ambreiaj, rupe aderentza si are roti 225/45 R17

SpeedeR 08-05-06 00:28

atunci e clar :D

SpeedeR 22-05-06 01:15

haide baieti :)
a venit vara...avem aderenta :p
ultima victima... un golf 4 R32 ...dar din mers, din a1a :D

cata4 22-05-06 03:04

Ai pus punctul pe "i" , a venit vara!
Revenind la subiect ma bag si eu cum o fi de pe loc , din mers !

SpeedeR 22-05-06 03:49

oki... cum vrei u :)
de pe loc...doar asa, sa vedem kat imi dai :)
din mers....nush... R32u ma facut increzator in pierderea cauzata d integrala in mers p linie dreapta... dar cred k u ai haldex si el torsen, sau invers k nu prea le am... dar vedem akum...si dupa resoft

maryo 22-05-06 09:09

Ma bag si eu!
Calibra turbo- stii regula ca am vorbit-o!
Salve

neXus 22-05-06 10:35

Ala cu R32 ori a fost varza ori cara varza de si-a luat-o

rew 23-05-06 19:57

am un cinci GT cu presiune 0.5.si sunt curios.
unde si cand ???

cata4 24-05-06 00:23

Man sincer am ramas destul de impresionat de masina lui speeder , insa parerea mea e ca are flash , ai stat cu mine ca si un 535 si mult mai bine ca si Type-R ceea ce ma duce la aceasta constatare!
Ai spus ca o sa vad cum o sa fie atunci cand iti pui flash dar toata lumea stie ca un flash poate fi dus prin mai multe stage-uri!

SpeedeR 24-05-06 02:29

nush cum sa zic...am facut 535 de 3 ori intro seara... si chiar nu am :)
tre sa fac un dyno sa fie toata lumea fara banuieli asupra acestui lucru
resoft momentan nush unde sa fac sa nu fiu cu inima stransa k nu o sa traga.. 1st evacuare si admisie, si dupa sa ma dau cu cineva cu acelasi model de masina sa vad cum stau asa si daca a avut probleme dupa resoft... sau in cel mai extrem caz, o sa merg la o plimbare pana in grecia sa ii fac o resoftare profi, facuta de Revo care sunt cei mai apreciati de cei cu 2.0tfsiuri pe toate forumurile din afara...
si cata, knd mai vrei ne mai dam...
rew...tu cand poti?

rew 24-05-06 06:48

rew...tu cand poti?

pot si in seara asta.acum sunt in bacau dara ajung pe seara in bucuresti.

cata4 24-05-06 10:00

Man , ce pot sa zic daca u esti asa de ferm , ca masina merge f bine !
Chestia f ciudata e ca mai m-am dat cu Gti-uri din mers , cum m-am dat cu u , si nici unu nu statea asa , cu cutii manuale dar si cu DSG!
P.S. : Ai grija cu ce sistem de admisie iti iei , pe mine unu m-a dat in spate !

AfUr|sIt 24-05-06 10:38

cine se da cu un Subaru de 3.0. GTI-ul? Astept propuneri.Puteti vedea un film cu masina la sectiunea (filme) facut de curand.Vitezele erau sdchimbate blajin

SpeedeR 24-05-06 12:07

@cata... pana akum nu a fost gti stock sa nu pot sa il bat... am facut si dsg, chiar si de pe loc...cu 2.0tfsi mai adaug octavia rs, a3 2.0tfsi quattro...
admisie ink nush... mam uitat p forumuri... cred k aia de la carbonio ar fi o optiune buna... u ce ai avut?
ar trebui sa stam sa mai vb de ce ai gasit u pt motor, c am gasit si eu bla bla
@Afuris|t.... ma dau :) masina e stock? si e cam dubios... la 1495 kg, 245 cai.. sa aiba 7.9 pana la suta.. dar ma rog...vedem... in weekend sa zicem? :)

cata4 24-05-06 19:52

Eu din pacate m-am aruncat dupa un Pipercross , cred ca asa se scrie , nu de alta da am dat cu el de pamant ca mergea masina ca dracu!
Chiar ar fi o idee buna sa vb , oricum inca sunt in dubii mari cu u , nu cred ca persoana in plus care era cu mine sa conteze asa de mult , iar eu am flash!

AfUr|sIt 24-05-06 20:37

Speeder nu inteleg ce vrei sa spui? adica a luat greu suta?masina e stock are 2 luni

SpeedeR 25-05-06 02:31

ziceam k e mult fata de cati cai are si ce greutate...
dar nu conteaza :)
ne dam

AfUr|sIt 25-05-06 07:22

este Subaru Legacy 3.0 spec B nu STI si in film nu este justificata intr-adevar valoarea de timp in cat ia suta pt ca nu am urmarit asta ci sa vedem cat ia maxim. OK.

SpeedeR 25-05-06 16:33

si cum facem sa ne vedem sa ne 'testam' ?! :)

valib 25-05-06 21:20

bre...la sfarsitu` verii iti trag o vizita...si poate ne 'tragem'
OLTCIT POWER (turbo)

SpeedeR 25-05-06 22:34

am avut si eu oltcit...aceleasi planuri cu turbo...dar nu se meritau... 1st try sgm....pe el vroiam sa il fac rau :D
oricum...dk e ne dam

BULLETTT 25-05-06 22:43

Speeder,te-ai dat vrodata cu un vr6..cate masini ii dai pe 400 sau 1000m??

SpeedeR 25-05-06 23:03

mam dat.... nush cate... vreo 2 ...
cate sigur, nu mai stiu
pe 1000....nush...dar si mai multe :)

lascarica 26-05-06 01:35

Ma duc saptamana asta (miercuri,sper) sa-i dau celui care mi-a "garantat" reparatia turbinei ,cu obiectu-n cap ,si dac'o face pana vineri cand va fi si reparatia aripii spate gata, ne auzim in pm. pentru detalii....vreau sa vad si eu pe viu "stock"-ul tau.....14.1sec...cel mai bun pilot de test a scos din masina asta(R32) fiind stock, 14.4sec. Banuiesc ca p-astia > http://www.albeedigital.com/supercou...0-60times.html < ai stii si ai citit pagina respectiva....ei spun 14.5sec si 6.4. Sper ca reusesc rezolva cazanu',sa ma poti face de ras fara a-mi sari motorul in aer;).

SpeedeR 26-05-06 01:41

hmmmmmm...dar eu nu am r32... am gti :)
u ce masina ai?

lascarica 26-05-06 02:28

Scuze..nu pot edita:(...am grsit mai sus,afirmand ca-i R32 masina. In ignorantza mea ,n-am luat threadul de la capat unde cred ca a specificat asta:(.
Dar totusi...SpeedeR...ai timpi mai buni decat un V Gti ABT ;)...chiar stock sa fie?!...ori vreo minune?!;))....sper sa ma bati cat mai putin rusinos,dar io cred ca ai peste 250CP sub capota;)
http://news.auto.cz/tuning/abt-gti-v...i-od-abtu.html
http://www.seriouswheels.com/top-200...I-VS4-R-VW.htm
e. t. c.:)

Edit: poti vedea la profil si daca dai un search dupa posturi...esti vechi aici vad,ce dracu';). Un fiat coupe care ruleaza mai mult ulei prin turbina decat aer;)

All times are GMT +2. The time now is 13:03.

- Copyright 2026 4Tuning