![]() |
vand jante borbet t r14
10 Attachment(s)
se vinde un set de borbet t pe 14
4x100 cu gume 195 45 falken,fata ca si noi si spatele cam 40%uzura 7j fata si 8j spatele(pe spate vin gumele intinse) sunt in stare impecabila(nu bat nu sunt sparte etc...)prezinta julituri dar se pot face pretul este 350 neg...sau schimb cu ceva asemenator pe 15 o sa mai revin cu poze |
Re: vand jante borbet t r14
Quote:
multumesc |
15 fata si 20 din cate stiu..
crede-am ca legat de noroi si eu as vrea sa se vada perfect starea gumelor dar nu am cum sa spal noroiul de pe ea....o sa incerc sa fac si ceva mai curata poze nu am mai pus ca nu am deocamdata dar o s fac la cerere;) jantele sunt drepte pot pune si din fata si din spate si din lateral oricum... |
4 Attachment(s)
uite niste poze ceva mai curate..
am verificat et 15 pe spate si 20 pe fata |
schimb cu jante pe 16?
|
nu prea(depinde de model,eu am golf 2 si nu pot pune 16..dar daca ii ceva frumos poate)...dar da detalii cum facem si despre ce este vorba
mersi |
sal intra pe profilul meu si le gasesti acolo la threaduri incepute de mine!ele sunt 205 55 16!bafta!
|
ok...am fost plecat o vreme
ma uit si mai vorbim deocamdata up |
O F E R T A.....fara schimburi
valabil pentru o vreme jante foarte ok(una singura din fata cel 7j are urma de uzura dar se rezolva nimic grav....nu bat,ofer proba)in rest mici zgarieturi gume fata ca si noi iar spatele cam 50% 1300lei absolut fix |
sus...
250 eu fix fara gume....sau 300 cu gume... se pot da eventual si gumele separat...toate 4 la 100 eu fix... |
schimb cu aez kba43288 pe 15 latime 7j
|
pune ceva poze cu modelul si sa vad starea lor...desi 7j nu prea m-ar interesa...
daca pana la urma schimb atunci prefer caracteristici identice sau mai late r14 sau 15 mersi |
http://cgi.ebay.de/Alufelge-AEZ-made...item2305e62805 cam asa arata! poze maine la prima ora
|
Quote:
mersi de oferta dar nu prefer model cu buza+ sa fie 7cu8j sau orice alta combinatie dar mai lat ex powertech,keskin ceva,borbet bs si eventual altele |
gumele de pe jante s-au dat...
ramane valabil jantele 250 eu cam fix |
Salut! Accepti schimburi numai cu jante late ?
|
cu buza mai exact....
alte modele nu ma intereseaza... latimea lor intre 8 si 7 sau chiar si 9j dar pe spate |
s-au dat....
|
Re: vand jante borbet T r14
9 Attachment(s)
revine vanzarea:D....
deci set jante 4x100 Borbet t pe 14 stare foarte buna fara gume 7j fata cu et 20 si 8j spatele cu et 15 jantele se prezinta bine,nu sunt ovale si nu bat..! sunt foarte usoare si destul de rare pe dimensiunea asta si latimea de 8j pret 850 lei absolut fix.. sau 900 de lei neg(pentru negociatori) FARA SCHIMBURI |
da-mi si mie un pm cu id tau
|
ti-am dat Pm imediat atunci...dar nu vad nici un effect:D...
uuuup,urgent jante stare ok,rare si frumoase:P si daca conteaza pentru unii usoare;) |
ub ultim pret de urgenta este 180 eu
750 lei fix... sau 200 eu neg,ca sa aveti ce negocia;) U R G E N T |
Le vreau eu daca nu sunt strambe sutate si alte dracii, SI LE PUI LUNI LA CURIER TI-AM DAT PM CU ADRESA DE MESENGER
|
ti-am dat add..
ne auzim pe mess jantele is ok!...erau promise pentru cineva dar treba nu mai sta in picoare asa ca mie imi sta in ceva bani asa ca URGENT le dau... nu am nevoie de ele si este nevoie de bani upp si hadati cu oferte... 200 eu...daca este cineva decis mai las ceva ceva...fiind urgenta |
te intereseaza un schimb cu cele de la semnatura?
da-mi add sa vorbim daca da ... |
mersi baietii dar am precizat destul de clar ca doar CASH
nu ma intereseaza absolut nici un fel de schimb!!! bani,si urgent,atat |
s-au dat...
jantele sunt in giurgiu;).... sa le stapaneasca si roteasca sanatos |
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning