![]() |
vind machete 1:18
5 Attachment(s)
Ferrari FXX, hot-wheels. Mercedes clk gtr ,maisto. Chevrolet corvette c5, 1997,maisto. Porsche carrera 911, 1997, Bburago. Ferrari 348 B ,1989,Bburago. Nu am preturi astept oferte (care da mai mult) pentru mai multe detalii ma gasiti pe yahoo andrei_coltul sau puneti preturile pe site
|
Re: vind machete 1:18
salut pune preturi te rog ... as fi interesat !!!
|
ce te-ar interesa?? una sau toate
|
in functie de preturi ... in special enzo si mercedes .... acum depinde de oferta :D
|
enzo 150 si mercedes-ul 200 ron
|
ofer 60lei pe porsche
|
3 Attachment(s)
poate te mai gindesti
|
Salut,
Cat face Porsche cu tot cu transport? Mersi! |
Quote:
|
inca astept oferte
|
Ofer 70 cu transport inclus pe porsche. Astept un raspuns.
|
Man nu mi-ai raspuns. ZI un pret pentru Porsche ca doar e marfa ta, nu a mea. :weirdface
|
Intre timp am aflat ce tarife practici tu, si nu mai sunt interesat de nimic din ce vinzi. Si sa stii ca e prima oara cand aud ca, daca vopseaua machetei se invecheste, macheta devine mai valoroasa:yikes:. Ceri niste scoruri de Kyosho pe Maisto si Burago (un ferrari F50 burago doar 300 ron). Nu pot decat sa iti urez multa bafta la vanzare.
---------------------->:punch: Ah inca ceva, sper sa nu se supere nimeni, dar aici nu e piata sa facem bisnita cu machete. " andrei coltul (1/23/2010 11:27:35 PM): hai miine in alba si iti fac o oferta babana, si gasim noi vreo modalitate sa fi si tu multumit si eu" Salut! |
se pare ca vorbim de ceva si se intelege altceva. Imi pare rau sa aud ca esti nemultumit .......dar fiecare are dreptul sa aleaga ce cumpara si ce nu ......daca nu esti interesat de ce am eu de vanzare nu mai posta pe topicul acesta si daca esti suparat pe preturile mele asta ii problema ta ..........poate am un motiv pentru care cer bani acestia !!!!!!!!!!!!!!!!
|
mai tu esti cam bisnitar si ai venit aici sa prostesti lumea...pt asta eu iti dau 80 cu transport inclus pe ferrari.
|
dau eu 90 pe ferrari ..daca e de vanzare
|
cara din ele?? domnilor ca sunt 2:D
|
3 Attachment(s)
pentru asta ceraem 300 ron.......................................ceva asemanator gasiti aicea http://cgi.ebay.de/Airbrush-Airbrush...item1c0dc5a59b ..........................este pictat cu vopsea nu sunt lipite "vrajeli"
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning