![]() |
[My scoot] Keeway Hurricane
6 Attachment(s)
are cineva keeway hurricane ??? cine stie cate ceva legat de acest scuter, tuning la scuteru asta .... ce piese are ....?
|
Re: [my scoot] keeway hurricane ...
Frumos scuterul!!!2t sau 4t?Pai ai cautat si tu pe site-uri???
|
Quote:
|
Pai sincer nu am idee de scuter..dar iti dau site-uri dupa care te poti uita si tu:
www.scutertuning.ro www.scuter-centre.ro www.piese-scutere.ro www.bikeshop.ro Poate iti este de ajutor la ceva!!! Daca ai bani poti incepe cu partea mecanica: Set mai mare Carburator mai mare Filtru de aer Variator+Role Ambreiaj+Toate arcurile schimbate!! Sunt multe de schimbat daca vrei sa ti-l modifici...Bani sa ai!!:)Bafta!!!! |
Vorba lui porshe bani sa ai !Ce an e cati km?Cat duci statia ai pe care o ai?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ba da...dar limitarile le poti scoate si tu...Mai ai garantie?
|
nu lam luat cu garantie. daca as stii unde mai are limitare le-as scoate acuma ...:|
saiba la variator nu are . nu are limitare in cdi( am fost la magazin sa fac proba cu un cdi RACING si tot 55 :| ) |
Te-ai uitat la carburator?La toba(change cu una sport),daca nu bagai set mare parerea mea!!!!
|
Quote:
|
E riscant..de pus merge pus dar daca te orpeste politia?Iti trebuie si alte frane!!Ca de la viteza aia!~!!
|
Cati dau cateva motive!Vorba lui porsheGTS e riscant mai ales ca au aparut R.A.R-uri mobile!Te costa o caruta de bani franele si motoru!Consumul o sa fie destul de mare !
In concluzie ocupate de asta ca nu prea iti trebuie viteza la straile noastre!Daca merge cu 80-90 e indeajuns;) |
Quote:
daca iau bucata cu bucata cred k ma duce mai multe de 200e tuningu la 80cc . ce am vazut io in targ avea si frane ....era gata, numai sa-i faci suport si sa-i dai cheie , consumul..al meu fiind 2t ,consuma 3,5l/100km + ulei, kare e vreo 20ron 2 litrii, si cu astia 2 l merg 200km, deci :daca stau bine sa ma gandesc ,scuterul meu papa kam mult vreo 6% si nici nu fuge ... |
Eu ti-am zis parerea mea...dak vrei ceva mai mare mai vitezaa i-ati direct scuter de 125(i-ati A) si gata!!!!Sau motor!!!Bafta!!!
|
Quote:
P.S dar ce pana mea mananca asa de mult scuteru ala zici ca recupereaza timpu' pierdut:-P:twisted: |
Quote:
dar nu cred k este vreo defectiune , asa mananca de kand il stiu .:-P Riscul : 1.daca il delimitezi =viteza mai mare de 50km/h deci nu e conform legislatiei. 2.set de 80cc= viteza mai mare de 50 la ora , si capacitate mai mare , deci ,iar ,nu e conform legislatiei . asa k ce imi e 80cc ,150cc ...?!! cunosc pe cineva are un piagio skyper de 180cc in 2t {160 top speed}. are acte de 49cc ..si nici macar nu sunt actele lui .... |
Eu as zice sa aprinzi becu.. cu motoarele tale de 180cc .
|
Quote:
|
faci cum vrei da iti zic ca daca ai sub picioare un motor de 180cc te tenteaza ssa ii dai tare!Fata de cel de 80cc care ii dai dar nu are aceasi forta ca cel de 180cc!!!Daca vrei viteeza si ai chef sa iti lasi creierii pe asfalt iati motor~!:D
|
Quote:
Te salut ! |
un motor de 125 ,4t .kam cat fuge ???
|
in jur de 140-150 depinde cat de umblat e la el !!Acum vrei sa iti pui motor de 125?:|Fi serios
|
vinde cineva motor de 125 ??? 4t.
|
Quote:
|
razvy nu-i neeaparat sa stii ca am un prieten cu un rs de 125 si ia dat cam 145 km/h cum am mai spus-o depinde cat de umblat e motoru si cum e ingrijit;)
|
Rs-ul da ;) , dar banuiesc ca el vrea sa-si puna motor de scuter de aia am zis ca maxim 130;)
|
Quote:
|
da ...motor de scuter.. cu variator .
|
7 Attachment(s)
am mai pus un stiker pe scuter (de la 4tuning) ,.....si am instalat un inaltator la suspensia spate , cam 4 cm
|
Preventiv tu incearca sa faci ceva cu consumul ala!Daca mai ai de gand sa il tunezi ....Pai cred ca consumul iti ajunge aproape de 10 :lol:
Mai bine fati motorul sa functioneze in parametrii normali si porma te ocupi de tuning;)Parerea mea! |
de curand am achizitionat un filtru sport..lam montat pe scuter. dar scuterul se ineaca ....nu fuge mai mult de 15 la ora ....ce sa fac ????
|
sa-i pui inapoi filtrul original
|
Re: [My scoot] Keeway Hurricane
cu zapada din iarna asta ...nustiu cum ,a iesit furtunul care duce de la pompa de ulei in motor ...si curgea ulei pe langa ....in timpul functionarii,scuterul meu a mers fara ulei ? el inka mai merge ,so fi calat motorul ?
|
depinde cat timp ai mers cu el fara ulei,dar sa nu ai surpriza sa ti se gripeze,ca atunci il poti "arunca", daca il desfaci acum pariez cu tine ca e "albastru"... un vecin la un kimco dink 125 tot asa a mers fara ulei si i sa gripat boltzu de la piston pe biela(era albastru) a taiat pistonu pe jumate sa poata sa scoata boltu,la scos ca cald .. cred ca a strambat si biela ca a batut in boltz si...
|
Quote:
|
cum sa iti zic mai pe intelesul tau?.. si mie mi s'a gripat ambielaju odata la RS(adica s'a blocat) ...cam asa o sa fie si la tine.Nu iti doresc asta,baga'i ulei bun sa fi sigur : ulei=viata motorului:D.bafta
|
Quote:
|
inseamna ca e bine,daca iti mai face vreodata probleme cu uleiul poti sa ii pui in benzina direct..
|
poi io oricum ii pun un dop de ulei kand fac plinul la benzina
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning