![]() |
vw challenge !
4 Attachment(s)
ingerasul
|
Re: vw challenge !
4 Attachment(s)
dolb...
|
3 Attachment(s)
JuST_GiuGiu
|
4 Attachment(s)
cozmin23
|
3 Attachment(s)
GL-22-GTR
|
4 Attachment(s)
D0ryN
|
3 Attachment(s)
dony ddc
|
4 Attachment(s)
oltcit
|
4 Attachment(s)
skyZZo
|
4 Attachment(s)
ANDR31
|
Ce de participanti, sa tot fie asa .... problema e ca nu stiu pe cine sa votez !!?
Imi place mult R32ul lui Doryn dar imi place si Golful lui skyzzo si al lui ingerasul .... complicata alegere :???: PS: sory again for my late :sad: |
Fie ca cel mai bun sa castig :lol:
Initial aveam alte planuri cu GTIul dar au fost date peste cap de inca 2 useri tot cu GTIuri si aceleasi kituri... Succes fetelor :bunch: |
Si eu am avut alte planuri pt R32 dar.....daca nu se mai poate faci nimi aia e!!!
|
Votat Just_Giugiu , imi plac foarte mult masiniile cu combinatia de rosu cu negru !
Si imi mai place masina lui dolb si a lui GL-22-GTR |
oltcit because is verry strong !!!
|
Votul meu merge spre baiatu cu nume lung.Nu inteleg ce vedeti la masina lu giugiu niste jante o vopsea un stiker ....
|
Il votez totusi pe skyzz0 pentru ca se vede ca iar a muncit mult la stickerele alea :D
PS: mai giugiu, si tu te autovotezi ma ?! Daca tot participati, macar fiti corecti . . . . |
Nu am stiut ca nu trebuie sa ne auto votam!!Daca cineva imi spune asa faceam!Imi pare rau:(
|
Quote:
REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) -realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema ON: votat ANDR3I, pentru ca mi se pare mai cu picioarele pe pamant masina :lol: |
Ok imi pare rau!E prima data cand particip!Am citit regulile ,dar probabil din neatentie nu mi-am dat seama de asta!Va asigur ca nu se mai intampla;)
|
Vot D0ryN, e stilul meu!
|
mai pot posta masina ?? o am la semnatura
|
Quote:
dar o poti posta aici |
asta e poate data viitoare vot de la mine pentru andrei
|
Am votat-o pe cea a lui skyZZo, din fairplay si pt ca mi-a placut cel mai mult dintre toate ( in afara de a mea - pe care as fi votat-o dar sunt fairplay ).
Insa vad ca multi nu sunt si se voteaza singuri sau isi roaga amicii sa le voteze masina! AM O INTREBARE ! SE DAU PREMII ? |
Chiar se dau premii?
|
Quote:
|
Quote:
incercam sa ii facem pe participanti sa inteleaga asta...dar fara rost...:???: |
fiecare cu durerea lui x( daca lumea nu intelege de vorba buna, trecem la nivelul urmator ...
cum am mai spus >>> Quote:
|
Votat Just_Giugiu! interesanta si masina lui dolb dar cu o alta combinatie de culori :)
|
daa foarte ciudat :? am scapat de unu si vine altu' ... vai da nu se mai gata toata chestia asta :| ?????
PS: lam votat pe ANDR31. |
Cat mai tine votarea?
|
Mai tine pana maine la 8 dar rezultatul este cam vizibil (fraudat :)) mafia si-a bagat coada si pe aici) . . .
|
Quote:
|
Nu vad care e problema?!!!Eu am jucat corect.....nu dati dovada de Fairplay!!!
|
daa, se vede . . . in primul rand nu ai respectat regulamentul in lagatura cu postatul pozelor (nu esti singurul), iar in al doilea nu ai respectat regulamentul.
Incercati sa nu mai dati atatea massuri pentru ca asta nu inseamna fair play . . . dar nu mai are rost sa continuam . . . PS: poti sa te gandesti la alta masina pe care sa o postezi maine. |
Ok....maine o sa postez masina la care m-am gandit pe topicul concurs!
|
Pot sa bag in concurs golf 3 ??? http://i48.tinypic.com/2safbxk.jpg http://i49.tinypic.com/qnmicz.jpg http://i48.tinypic.com/2gy6bn5.jpg
|
Intrebare: Iti place sa iesi in evidenta?
PS: terminati cu porcariile de genu' celei de mai sus . . . si cititi regulile alea, pentru ca altfel va fi un haos pe topicurile concursului. |
De ce nu inchide cineva acest topic ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning