![]() |
Pentru userii din Brasov. Comanda Logan.
Salut. Am vrut sa dau o comanda de Dacia Logan Prestige 1/43 de pe siteul dacia merchandising, o au la 10 lei, doar ca nu trimit decat prin curier ce costa 18.2 lei.
Acest topic are menirea de a aduna cateva persoane sa dam o comanda comuna sa ne ajunga pe la 12-13 lei Loganul. postati aici, vorbim la telefon, sau pe PM si poate ne gasim. M-as putea ocupa eu de colectarea banilor si efectuarea comenzii.:D Link catre Site-ul Dacia |
Re: Pentru userii din Brasov. Comanda Logan.
Ma bag si eu;-) Iti dau PM.
|
http://www.dacia-merchandising.ro/ju...-platinat.html pot lua modelul asta in aceasta comanda ?
|
Salut! Si eu vreau un logan! tzutzu_2009 e ID meu. Vb acolo ce si cum! MS
|
Ah da, comandati ce doriti, transportul e tot 18.2 lei, pana acum am fi 4 deci comanda + 4.55 .
Puteti lua si pixuri sau sepci. :)) Cateva date de contact : Y!M sherbandel telefon : 0754429310 |
Daca se incumeta madalin sa-mi aduca si mie una ma bag si eu:lol:
|
Cred ca ar fi bine sa stabilesc un termen limita, nefiind multi,bani putini, as prefera ca in weekend sa strang banii sa o rezolvam cat mai rapid.
Deci sa zicem ca pana Marti 26 Ian. sa am clar banutii si lista. Cine vrea altceva inafara de Logan 10 lei sa puna link-ul aici. Toate cele bune! |
Vreau si eu o bucata! :) Acolo in poza de prezentare, este in Logan normal, si la descriere scrie Prestige! :( Ce o fi pana la urma? :)
|
Cred ca e ce scrie, nu ce arata in poza. Trimite-mi un pm cu un nr de telefon, as vrea sa ne vedem sambata pentru banuti...
18.2/5=3.64 :) |
Eu o sa vin cu e30_eVG3n ! :)
|
Razvan vin si eu :D
|
Ok man! Pai te pescuiesc eu de pe undeva! ;) Vorbim!
|
Prezent si eu am vorbit cu Madalin sa rezolvat treaba.Hai baetii cu daciutele:lol:
|
Quote:
P.S. daca mergeati la orice reprezentanta dacia va comandau ei,daca nu aveau pe stock,si va aduceau la pretul de pe site;) |
Nu e mai scump la reprezentanta? :) Asa am inteles ...
|
ok am rezolvat si cu Emin3m deci eu iau practic urmatoarele machete :
http://www.dacia-merchandising.ro/ju...u-mineral.html (am schimbat culoarea, o iau pe albastru) si una la 10 ron ! |
Daca ne adunam atati poate stam si la o bere. Eu, Tzutzu, Eugen Razvan si cu tine :).
|
Eu tot pe albastru....madaline aduci si mie o bere:oops:
|
Quote:
|
Pai atunci ce facem baieti? Dam o fuga pana la ASV cand ne vedem? :) Sau dam comanda ... ca sigur nu are asa de multe bucati la ASV pe stoc ... :)
Eu o beau fara alcool! :lol: |
chiar ... la reprezentanta ati incercat ? sigur ca o sa stam la o bere :D
|
La ASV, adica aici ?
ASV AUTO - Brasov Avram Iancu nr. 36 Program de lucru: Luni - Vineri 0730-2100 Sambata 0800-1400 Trag eu maine o fuga ca e aproape de Academia mea, m-am uitat pe harta. Ma duc maine si vad ce si cum si daca au :). |
Poti incerca si aici! Eu am vazut la ASV acolo in Ghimbav ... :)
|
daca nu are sa nu ma injurati. eu am luat 2 de la euromotor si una mi-a luat-o un prieten de la sicaro la preturile pe care le-am spus. de asv am auzit ca e 10lei. dar pentru 18lei de tot, merita data comanda. mai ales ca v-ati adunat atatia. si sigur nu au papucii pe stock:-P
|
cine e mai aproape de euromotor poate verifica si acolo. Daca e sa ramana comanda pentru papuci, suntem eu(Serban), Razvan, Tzutzu, Eugen Emin3m si Madalin.
Deci 18.2/6 = 3,033333 in perioada pentru transport. Adica 13 lei Loganul. (sau Golanul). Oricum trebuie sa ne intalnim pentru bere :D |
pai nu calculati asa ... adica Emin3m si eu ... pt ca eu iau Pick-ul pt mine si una de 10 ron pt Eminem, ca sa se inteleaga ... ca nu iau eu 2 buc :D
|
Deci: Am fost la Ghimbav la Dacia si au asa:
BERLINA = 23 ron buc. MCV - 35 ron buc. VAN - 57 ron buc. Nu mai au pe stoc mai deloc ... si pe siteul Dacia nu mai sunt disponibile mi-au spus cei din Ghimbav! :( |
Deci cum facem pana la urma? La Ghimbav astea-s preturile...
|
Le-am trimis celor de la Dacia un email. Acum asteptam raspunsul. Daca e pozitiv o facem. Daca nu... sorry.
|
si eu intru vreu si o
insigna Dacia http://www.dacia-merchandising.ro/ob...gna-dacia.html |
2 Attachment(s)
Inca nu am primit raspuns de la Dacia, dar cred ca cei de la ASV nu au facut decat sa ne dezinformeze. Am incercat din nou si softul functioneaza pentru toti pasii pana la finalizare comanda. Ma gandesc sa lansez comanda daca toti confirmati pana la 16:00, si ne intalnim pentru bani dupa-amiaza.
Madalin 1 pick-up si un logan - 54.73 lei Razvan 1 logan - 13,1 lei Eugen 1 logan - 13,1 lei Tzutzu 1 logan - 13,1 lei KingDesing 1 insigna - 9.36 lei eu 2 logan - 23,1 lei -------------- - 126.67 lei(transport inclus) |
ma poti baga si pe mine cu 1 logan si un MCV d-ala mic ? Sunt din Craiova, poti sa le trimiti prin Posta ? Pui tu bani si pe urma trimiti ramburs la mine?
|
Eu zic ca e OK
|
Gata ne putem intalni pentru banuti zicei repede care mai vreti si ce mai vreti. Ma sunara de la Dacia si isi faceau griji de stoc in sensul sa nu comand cateva sute nu 6-7 bucati. Deci este pe stoc, daca lansam comanda astazi miercuri pleaca si joi/vineri le avem.
ASV sa vina la noi sa ia Dacii daca pentru ei nu mai au. Astept postari/pm-uri/telefoane. |
pe mine mai pus?:D am vb pe mess
|
ORA 19.30, LA POSTA DE PE GRIVITEI! CINE VREA NE VEDEM ACOLO! EXACT IN STATIE ... ;)
|
Mda,deci nu pot iesi azi, nu mai am invoire din anumite motive. :-|
Propun sa imi confirmati azi printr-un PM pana la ora 20 sa lansez comanda, urmand ca maine sa ma intalnesc cu voi pentru bani. Incep sa va sun... Later Edit. Razvan va strange banii si mi-i va aduce la poarta deci ramane valabil.:D |
Cine vrea, ne vedem la 19.30 la Posta de pe Grivitei! Facem acolo un calcul simplu si vedem cat vine pentru fiecare de transport (19 ron este transportul total)! :)
|
Cati suntem pana la urma? nuculetul si X1190 sunt in calculul transportului?
|
nu e nici unul pentru ca nu iau nimic, eu nu ma bag cu posta si ei nu au drum la brasov.
Nu stiu Madalin daca mai ia. Ai confirmat tu , Eugen, Tzuztu, KingDesing si eu, nu stiu nimic de la Madalin. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning