![]() |
Vreau sa imi iau MASINA
Fac 18 ani peste doua luni si vreau sa imi iau o masina ori ce tip , dar nu stiu ce ,am in jur de 14 mi Euro VREAU SFATURI VA ROG DIN SUFLET
|
Re: Vreau sa imi iau MASINA
iati un trabant tunat...e misto
|
Quote:
Pentru incepatori ar merge un C klasse . C200 CDI , C220 CDI . Tu ce cauti ? Ce dimensiuni vrei ? sa fie mai mica , mai mare ? Cu motor mica sau mare (cam ce cilindree) . Cam ce bani de impozit anual vrei sa dai ? Ce doatari cauti ? Si care este anul minim la care te gandesti . Ca pe la 14.000 euro poti lua de la A klasse pana la S klasse de dupa 2000 - 2001. Da detalii . Bafta. |
motor max 1.9
impozit in jur de 10 mil sa fie cupe sau berlina dimensiuni medi nu sti Tigra |
ia-ti draq un golf 4 ca esti incepator ... 2 ani pana te obisnuiesti ...oricum depinde de tine cu banii astia poti sa iei orice serie bmw second hand...daca nu iti place hatch back ia-ti un 3-er coupe e46 !
|
Inseamna ca iti poti lua un C200 kompressor , C200 CDI , C220 CDI , E200 kompressor , E200 CDI, E220 CDI.
Poti gasi masinile de mai sus pana in 14.000 euro si ca ani din 2004-2005-2006. Acum depinde ce sofer esti. Daca esti incepator rau de tot :D , vorba colegului, mergi pe un Golf sau ceva mai mic pana te inveti. Si apoi treci la Mercedes. Mai ales ca Mercedes-ul este cu tractiune spate. |
asta asa e cu soferia :)
|
Quote:
Nu o sa iti vina sa te mai dai jos :peace: |
Quote:
|
La 12.000-14.000 E , iti gasesti un A-klass 180 cdi din 2008 chiar 2009 ;) modelu facelift , cu optiuni care zic eu sunt chiar mai mult decat destule !!:-)
|
Quote:
|
Era doar o parere !! :-P Bafta la cumparare, sper sa gasesti ceva pe plac !
|
KIA pro cee'd ce parere aveti
? |
Quote:
|
Quote:
|
cand te gandesti la o masina.trebuie sa sti ca e o investite care va fi pe termen lung.deci trebuie sa ai avantaje multe cu ea.degeaba ai 14k euro si mergi si dai 13.5k pe un clk 200,si apoi mai ai 500euro si te plimbi cu ea 3sap si apoi te uiti la ea cum sta parcata.ba ca nu o poti intretine,ba ca consuma prea mult,etc
parerea mea:masina trebuie sa iti ofere lux daca vrei lux atunci lux sa fie mb. daca vrei ceva sport apoi sa fie sport.nu intre ele. gen clio:)ori sport,ori lux. sa poti sa o intreti.service,consum,impozite,etc nu doar pe moment.pe termen lung gandestete.totusi esti in ro. apoi sa te reprezinte.degeaba imi parchiezi un bmw x5 in fata si cand te tai jos esti un uscat de om.:)sper ca intalegi;) pt romania skoda vrs1.8 e bun,pt sport.pt lux mb s-class 3.2cdi,(dar u vrei sub 2l.asa k trebuie sa te multumesti cu un 520 e39:)100cc nu te mananca. sucess la cumpmarare.nu te arunca la prima care o vezi.eu am cumparat ca idiotul in jur de 14 masini pana am ajuns la ce conduc momentan.2ani mia trebuit sa descopar s-class. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning