Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2010 (https://forum.4tuning.ro/619-4tuningdays-2010.html)
-   -   Inscriere - EXPO, DRIFT, CNCA (https://forum.4tuning.ro/619-4tuningdays-2010/164966-inscriere-expo-drift-cnca.html)

Hondarul 21-01-10 08:37

Inscriere - EXPO, DRIFT, CNCA

Formularele de inscriere pentru participarea la 4TuningDAYS 2010 sunt disponibile la adresa: https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-2010/

Red Celica 27-02-10 08:05

Re: Inscriere - EXPO, DRIFT, CNCA

bun asa

Razvan LKN

teddyb 27-02-10 12:56

Am trimis mail cu inscrierea mea!!astept confirmarea inca!!multumesc..
[email protected]

maxx4you 27-02-10 18:37

m-am inscris si eu...astept confirmare!

dany323bmx 01-03-10 20:08

sal eu sunt din constanta shi as dori sa vin la eveniment . imi poti spune in ce zi o sa fie expo? in aceeasi zi e si drift? ms anticipat

F@bian7 01-03-10 21:08

Salut, m-am inscris si eu

B83RUP 01-03-10 22:22

astept confirmare

Gratzian 02-03-10 03:29

totul este simultam expo e permanent, normal, nu?
sambata e antrenament la drift si duminica etapa oficiala
plus demonstartii speciale sambata...

Provenzano 03-03-10 10:53

hi

am trimis si eu formularul de inscriere.astept confirmarea.

stefanandrei000 03-03-10 12:34

in cate zile se primeste confirmarea?daca se primeste....macar un raspuns cu DA sau NU...

Hondarul 03-03-10 13:21

Cu siguranta toata lumea va primi, pe mail raspunsul.

Dan_Dub 03-03-10 19:33

Prezent si eu la drift :D astept raspuns

CiRiNeL 03-03-10 22:21

salut..m-am inscris si eu la CNCA si astept confirmare...multumesc

Hondarul 04-03-10 15:52

Participantii la Drift sunt inscrisi automat si nu necesita confirmarea, insa trebuie sa fie siguri ca au citit regulamentul competitiei.

Referitor la participantii pentru expozitia de Tuning, reamintesc ca este un salon Auto cu specific Tuning, adica masini modificate. Am primit cereri de inscriere cu masini particulare sau din cluburi care NU sunt modificate in adevaratul sens al cuvantului. O folie pe geamuri, un eleron sau doar niste jante schimbate nu transforma o masina normala intr-o masina de show.

Va rog mult, nu insistati cu participarea si inscrierea unor masini care nu au modificari fie la exterior, fie la interior, fie la partea audio sau la toate simultan. Sunt diferite categorii de concurs si jurizare la care se poate incadra o masina, cu sanse reale. Daca nu se poate incadra la niciuna, apreciem ca locul sau nu este intr-o expozitie de Tuning.

Multumesc pentru intelegere. Daca sunt nelamuriri, va stau la dispozitie.

Hondarul 05-03-10 16:20

Tocmai am primit confirmarea ca vom avea participare de la Chisinau! :D

JUSTME*** 05-03-10 20:40

M-am inscris de 4-5 zile dar nici o confirmare inca.Ce sa inteleg,sunt refuzat sau inca nu s-a procesat?

zN3u 05-03-10 21:18

Daca te-ai inscris cumva la drift esti automat inregistrat si nu ai nevoie de confirmare ;)

Pentru Expo si CNCA ai nevoie de confirmare.

DTH 05-03-10 22:30

O mică întrebare ...ar vrea şi unchiul meu să participe la expo , nu se pricepe el la stat pe forum şi făcut înscrieri ...are mai multe masini tunate ( exterior , interior , motor ) , ar fi vreo problemă dacă i-aş face eu înscrierea cu tot ce trebuie ? Şi încă ceva ...poate participa cu două maşini ? Astept răspuns :-)

Gratzian 05-03-10 23:30

poti sa il inscrii tu fara nici o problema

y_u_s 05-03-10 23:31

Am completat si eu un formular cu o masina pentru expo, insa nu am primit niciun raspuns...de 2 zile, care e procedura ca trebuie sa stim si noi cum ne pregatim daca ni se accepta masinile nu?

Gratzian 05-03-10 23:35

iertare, a durat cam mult, am terminat ce era mai greu, si de maine luam la mana inscrierile

y_u_s 05-03-10 23:36

Multumesc, succes atunci!

DTH 05-03-10 23:54

Ok , mersi frumos Gratzian !

Speed4U 07-03-10 14:41

am completat si eu formularu de inscriere si nu am primit raspuns . [email protected]

D_a_N_i 07-03-10 15:23

nici eu nu am primit nici un raspuns

admin 07-03-10 22:01

maine veti primi toti confirmari, sorry dar nu am avut inca timp sa facem sectia

m3lcul 09-03-10 17:46

ce facem fratilor cu vremea asta...stie cineva ceva? isi revine pana vineri?

MOUZE 09-03-10 20:13

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3146423)
Participantii la Drift sunt inscrisi automat si nu necesita confirmarea, insa trebuie sa fie siguri ca au citit regulamentul competitiei.

Referitor la participantii pentru expozitia de Tuning, reamintesc ca este un salon Auto cu specific Tuning, adica masini modificate. Am primit cereri de inscriere cu masini particulare sau din cluburi care NU sunt modificate in adevaratul sens al cuvantului. O folie pe geamuri, un eleron sau doar niste jante schimbate nu transforma o masina normala intr-o masina de show.

Va rog mult, nu insistati cu participarea si inscrierea unor masini care nu au modificari fie la exterior, fie la interior, fie la partea audio sau la toate simultan. Sunt diferite categorii de concurs si jurizare la care se poate incadra o masina, cu sanse reale. Daca nu se poate incadra la niciuna, apreciem ca locul sau nu este intr-o expozitie de Tuning.

Multumesc pentru intelegere. Daca sunt nelamuriri, va stau la dispozitie.

mi se pare usor aberant...daca e o masina de 20ani care este 100% originala si este intr-o stare superba nu-i trebuie TONE DE FIBRA,JANTE DE IES PRIN ARIPI....sau mai stiu eu ce...daca stam sa o luam asa...anul trecut a fost un RENAULT CLIO 1.5dci CU ANGEL EYES....aia chiar era o masina de show...e si normal ca o masina din anii 2000 sa NU intre STOCK...alea merita umplute de fibra dar ce e retro ca sa zic asa...nu cred ca trebuiesc modificate....se remarca prin simplitate ;)

DTH 09-03-10 20:16

Quote:

Originally Posted by m3lcul (Post 3164781)
ce facem fratilor cu vremea asta...stie cineva ceva? isi revine pana vineri?

Cică s-ar mai încalzi pană vineri ...dar vedem :D

Gratzian 10-03-10 00:33

vremea o sa fie minunata, nu e nicio indoiala

bogdy.ghetto 10-03-10 00:41

La cluj cand am fost la koe am prins o vreme atat de naspa si ploaie daia nesimta de imi vedea sa plang cand am ajus nu-mi recunosteam culoare masinii iar sambata si duminica stateam in maneca scurata era foarte frumos acuma sa vedem daca vremea ne ajuta si de data asta

DTH 10-03-10 00:45

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3166503)
La cluj cand am fost la koe am prins o vreme atat de naspa si ploaie daia nesimta de imi vedea sa plang cand am ajus nu-mi recunosteam culoare masinii iar sambata si duminica stateam in maneca scurata era foarte frumos acuma sa vedem daca vremea ne ajuta si de data asta

Am auzit ca de vineri se face frumos ...deci :D trebuie sa credem ...eu gata nu ma mai gandesc la vreme urata :lol:

dshockevo 10-03-10 03:00

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3166511)
Am auzit ca de vineri se face frumos ...deci :D trebuie sa credem ...eu gata nu ma mai gandesc la vreme urata :lol:

There's no place like home, there's no place like home, there's no place like home!
https://www.youtube.com/watch?v=zJ6VT7ciR1o

Sa nu uiti sa dai din calcaie :D

stefanandrei000 10-03-10 07:56

a primit cineva confirmare?:rolleyes2

Hondarul 10-03-10 08:07

Quote:

Originally Posted by stefanandrei000 (Post 3166790)
a primit cineva confirmare?:rolleyes2

Toata lumea acceptata, masini particulare si cluburi. Tu ce masina ai, este posibil sa fi omis pe cineva, ca suntem oameni? Multumesc pentru ajutor.

stefanandrei000 10-03-10 09:27

1 Attachment(s)
Octavia 1 RS
multumesc:D

Hondarul 10-03-10 09:37

Quote:

Originally Posted by stefanandrei000 (Post 3167083)
Octavia 1 RS
multumesc:D

Pai tu nu te-ai inscris, sincer sa fiu. Nu gasesc masina ta inscrisa in formularele de inscriere, te rog sa te grabesti!

stefanandrei000 10-03-10 09:44

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3167125)
Pai tu nu te-ai inscris, sincer sa fiu. Nu gasesc masina ta inscrisa in formularele de inscriere, te rog sa te grabesti!

m-am inscris prima data saptamana trecuta.am completat iar formularul de inscriere,acum sper sa mearga.ms
[email protected]

franko2490 10-03-10 09:48

@hondarul, puteti sa imi raspundeti si mie la pm va rog ?

Hondarul 10-03-10 09:52

Quote:

Originally Posted by stefanandrei000 (Post 3167155)
m-am inscris prima data saptamana trecuta.am completat iar formularul de inscriere,acum sper sa mearga.ms
[email protected]

Da, esti inscris. Am fsot derutat ca ai alt nr la masina...

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning